Sayfa 693/940 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    DAGHL ; 13.10 son işlem...
    DİRENÇ ; 13.49 kanal direnci...
    DESTEK ; 13.04 - 12.45 - 11.93...
    Yani... 1.66 dan 23.56 ya...
    Bir duyummu var veya alırken neye göre alıyorsunuz merak yine...
    Bunu yazıyorum ama lütfen çok primli uzak durun anlamında söylemiyorum... Sadece Mart 2020 de 1.66 dan 100 bin tl lik aldığınızı düşünün, 23.56 sattık ne yaptı... Ama şu bir gerçekki 40 tl ye de çıkar ama teknik olarak değil... Normalde endeks dolar bazlı daha ucuz deriz ama...Ben dolarcı değilim...Gündemciyim...
    Sizin için demedim bunları kıssadan hisse...
    Bu arada ; 13.49, sağlam geçer desteklerse hedef direnci ; 15.05 olur ve hareketlenebilir...
    Y.T.D.
    Değerli hocam çok teşekkür ediyorum. Sizlerin görüşlerini çok önemsediğim için fikirlerinizi almadan hareket etmemek adına hisseye girmek istemem. Demek istediğinizi çok iyi anladım. Vakit ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkürler.

2. Hocam dün sana deva yı yazmıştım

25,20 kanal desteği dediğiniz yeri geçti. 25,70 i gördü. Klasik deva olduğu için oradan 24,18 e kadar geldi.
    Kademeli sattım kademeli aldım. Günü de 24,40 dan kapattı.

Uzunda tutmaya devam.

İyi akşamlarınız olsun.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

3.  Alıntı Originally Posted by karslı36 Yazıyı Oku
    Sevgili hocam bakabildiniz mi merak ettim doğrusu 😃
    Grafik olarak Merkoya çok benziyor. Yakında sermaye artırımı olmuş. Parayı borçlara, yeni mağaza açılışı ve stok için kullanacaklarmış. Bana çok da güzel gelmedi. Tamam tekstil evet ama pandemi biterken yeni mağaza açılışı olacak stok vs. zor zamanlar. Millet işten çıkarılıyorken yeni iş imkanları olması bana cazip gelmedi. Etkilemek istemem. Benden daha iyi araştırın, daha detaylı inceleyin derim.
    Ama yine de tüm yazdıklarım için yatırım tavsiyesi değildir.

4. BANKALAR, HOLDİNGLER VE ENDEKS
     Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Aslında yeni bir başlık altında toplayacaktım bazı hisseleri...dipte kalan Aslanlar yada sağlam batıklar...
    Şimdi soranlara hep söylüyorum...hisselerin bir yıllık grafiklerine bakın...ve sağlam batıkları görürsünüz...sağlam batak ne demek genel hisselerin grafikleri ile kıyaslandığında göreceksiniz...Kimler nerelere gitmiş kimler nerelere düşmüş veya kalmış...
    Kim bunlar ; Başta Bankalar ...THYAO ,,,Holdingler yani özellikle pandemiden olumsuz etkilenen endeksin lokomotifleri birçok hisse...
    Bunlar aynı zamanda Endeks açısından çok önemli... Sıra bunlara geldiğini düşününsene... Vay Endeksin haline...nerelere gider...? Onu sonra hesaplarız...
    Eylül sonu grafikleri inceliyorum, soluksuz hep yukarı olan hisselerin sanki dur bakalım diyeceği ay gibi görünüyor... Bu normalde Endeksinde çakılması gibi dyruyor ama yukarıda da yazdığım gibi diğer dipte yatan Aslanlar Endeksin çakılmasına dur derken ibreyide yukarıya taşıyabilir... Ve benim olmazsa olmazım ; 1230.## geçilirse yükseliş trendi başlar dediğim direncim geçilerek yeni zirveler gündeme gelebilir...
    Buna birde Pandemi ile ilgili olumlu gelişmeler eklenirse tadından yenmez...
    Ama Yine söylüyorum Endeksin ve yukarıda yazdığım sağlam Batıkları en çok ilgilendiren konu yine salgın yine VİRÜS ...Bunu yakından takip edelim...
    Kesinlikle Y.T.D. !!!
    ENDEKS ; 1271.75 kapanış...
    Yukarıda yazdığımız ve bugün uyardığımız koyu renkte işaretlediğim dirençlere dikkat dediğimiz ; 1312.00 direncimize ; 8.19 puan kaldı...1303.81 seviyesini gördü bugün... Yani bana göre deydi oraya...oradan düzeltme gelebileceğini işaret etmiştik... Şimdi geriye doğru eski dirençler dolayısıyla destek olarak çalışacak...
    Şimdi ; 1257.30 desteği çalışacakmı ona bakacağız...Tutunamazsa tabiki ana desteğimiz ; 1230.00 olmazsa olmazımız...oraya deymesi bile sıkıntı yaratabilir... Yani bir düzeltme yaşanacaksa ana desteğimize yakın yerlerden dönmesini bekleyebiliriz ki bu da sağlıklı yükselişin işareti anlamına gelebilir...
    Bankalar için yalancı bahar demiştim çünkü yükselişi onaylamıyorlarlardı...onay dirençlerinide zaten yazmıştım... Ağustos ayında yazdığım ve alıntı yaptığım endeks yorumunun aynen uygulamasını izlemiş olduk bugün... Hep dedim yine diyorum Güncelimiz çok kritik ve bunu rakamlarla eşleştirirsek ; 1366.65 gösterge kabul edilebilir... Bankalar da teyit dirençlerini geçmiş olabilirler...biraz daha ilerisini yazıyorum ; 1405.70 - 1435.00 en büyük gösterge son yazdığım kanal direnci... Geçmesi demek ufkunun açılması demek ; 1742.50 hedef direnci demek... İnşallah...
    Teknik bu...Güncel ; meçhul ...
    Bol kazançlar...
    Y.T.D.
     Alıntı Originally Posted by AKIF ELBISTANLI Yazıyı Oku
    Selâm aleyküm hocam endeks 136bin den donunce nakite gectim banka hissesi almiyorum ama bugun dikkatimi çekti . Endeks ve bankalar yorumu musait zamanda rica etsem. Şimdiden teşekkürler.
    Aslında sorunuzun cevabını bu günleri görerek 23 Ağustosta yazmıştım...
    Buna ilaveten ilerleyen günlerde ; 15 MART 2021 ile ilgilide birşeyler karalıyacağım...
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    BANKALAR, HOLDİNGLER VE ENDEKS

Buna ilaveten ilerleyen günlerde ; 15 MART 2021 ile ilgilide birşeyler karalıyacağım...
    Y.T.D.
    Valla hocam dikkatimi çekti mart ayi demiyorsunuz. direk nokta atışı 15mart2021 diyorsunuz. Sabırsızlıkla bekleyecegim bu konuda yorumunuzu. Butun bilgiler için çok teşekkür ederim.ALLAH razi olsun hayirli geceler

6. Forumda bende uzaklaştım ve geri geldim bir baktım konu aktif.. Vallaha sevindim.. Geri dönmüşsün hocam saygılarımla..
    Çalı arkası izlemeye devam.. Değerli insansınız..
    BANKALAR, HOLDİNGLER VE ENDEKS

Y.T.D.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. BSOKE ; 2.54 işlem görüyor...
    DİRENÇ ; 2.63 - 2.72...
    DESTEK ; 2.50 - 2.47...
    Yukarıda ; 2.72 kanal direnci önemli... Geçip üzerinde kalırsa yeni bir yükseliş dalgası içine girer... İlk hedef direnci ; 2.94 olur...
    Y.T.D.

8. KUYAS ; 2.28 işlem görüyor...
    DİRENÇ ; 2.28 - 2.39 - 2.48...
    DESTEK ; 2.28 - 2.17 - 2.07...
    Yukarıda ; 2.28 destek direnç konumunda...
    Bunda da 2.48 geçilip desteklenmeden yeni yükseliş dalgası başlamaz... Geçer desteklerse ; 2.68 ilk önemli direnci olur...
    Y.T.D.

Sayfa 693/940 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •