ben buraya dolar oranı almaya vermeye geliyorum. ben sadece gerçeğe inanırım bugün dolar olur, 2 sene sonra TL olur bu.
Printable View
Yahu bu garanti bankasının DNS problemi nedir..
Bankanın sayfasına giremiyoruz ya
Günlerdir var bu sorun..
Koskoca bankasınız yahu bir el atsanıza..
Sanırım bir tek bende yok bu sorun..
adamlara ping de atamıyoruz request timeout geliyor..:oleyo:
Yandas betoncularla aranizda ne gecti bilmiyorum ama bu sekilde duygusal tepkilerle yatirim yapmiyor bircok tl yatirimcisi.
Ote yanda dolara yatirim yaparak paranizi kimlere kullandirdiginizi da dusunuyor musunuz? Mesela Irak'in isgali, 1M kisinin oldurulmesi. Amerikada ninjalara (no income no job) verilen karsiliksiz mortgagelar ve sonra MBS piyasasi cokunce basilan $5Trilyon, faizlerin sifirlanarak 10 yil boyunca tum dunyada dolar tutanlara "SIKI tutun birakmayin" denmesi vs. Simdi de aya gideceklermis. Admalar hakli 6 trilyon dolar bilancoya sifir reel faiz verseler yillik yaklasik 150 milyar dolar eder. Onlar yarisini veriyor. Bu 75 milyar senyoraj hakkini da aya giderek harciyorlar.
Dünyanın babası olmak böyle bir şey, adamın 2 cente mal ettiği 100 Dolar banknot`u , hatta şimdilerde basmayıp sadece dijital ortamda piyasaya sunduğu kağıt parçasını bizim gibi ülkeler 4 katı kendi kağıt parçasını sayıp alıyor. Ama tüm bunlar Tl nin değersiz Doların değerli olup tüm dünya tarafından kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Sayın power pc nin Dolar için bizlere katı ve tutucu gelen söylemlerine karşılık bazılarının da hala ABD ve Dolar batacak yada ne bileyim Dolara yatırım yapanlar ABD ye destek sağlıyor, onlar bizim düşmanımız, siz nasıl onların parasını alıp bize ihanet edersiniz gibi söylemleride bir o kadar itici ve akla ziyan söylemler olarak kalıyor. Kimse kusura bakmasın ama yanlış yere yatırım yapanlara kimse madalya vermiyor tam tesine onlara aptal gözüyle bakıp yüzlerine yürrüüü ! aslanım derken arkalarından kıs kıs gülüp dalga geçiyorlar.