Sayfa 694/997 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Senin asıl sorunun bu .Dolar 2018 sonu 4 te olsa bu argümanı savunacaksın .Burası dolar topiği değil diyen arkadaşlarada ben de tl ciyim hep oran görmek isteriz lakin ılımlı dolarcı )) tabiri ile umutabinin yazıları eksik olmasın .
    ben buraya dolar oranı almaya vermeye geliyorum. ben sadece gerçeğe inanırım bugün dolar olur, 2 sene sonra TL olur bu.

2. Yahu bu garanti bankasının DNS problemi nedir..
    Bankanın sayfasına giremiyoruz ya
    Günlerdir var bu sorun..
    Koskoca bankasınız yahu bir el atsanıza..

Sanırım bir tek bende yok bu sorun..

adamlara ping de atamıyoruz request timeout geliyor..

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tüm gelişmiş ülkeler enflasyonu yükseltmek isteyip yükseltemiyorlar bu konuda TÜRKİYE deki bizi yönetenler onlara yol gösterse dünyada acayip itibar ! kazanırlar diye düşünüyorum. Bizimkilerin bu konuda ki BAŞARISI ! tartışılmaz, tek başaralı oldukları konuda dünya ya ders verip bunu paraya çevirmek akıllarına gelmiyor mu ?
    umutabi bizden başka hangi aklını kaçırmış EM negatif reel faiz veriyor? işin sırrı burada. burada niyet bozuk hemde 2009 dan beri

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yahu bu garanti bankasının DNS problemi nedir..
    Bankanın sayfasına giremiyoruz ya
    Günlerdir var bu sorun..
    Koskoca bankasınız yahu bir el atsanıza..

Sanırım bir tek bende yok bu sorun..
    Geçen hafta bana da oldu yarım saat kadar giremedim. Hatta buradan da başkasına da oluyor mu diye sormuştum. Güvenlik ile ilgili bir yazılımdan kaynaklanıyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi inanmışlar bir kere 1000 kere söylesende anlayamazlar. Ben paramın yandaş betoncular tarafından kullanılamadığı için çok memnunum.
    Yandas betoncularla aranizda ne gecti bilmiyorum ama bu sekilde duygusal tepkilerle yatirim yapmiyor bircok tl yatirimcisi.
    Ote yanda dolara yatirim yaparak paranizi kimlere kullandirdiginizi da dusunuyor musunuz? Mesela Irak'in isgali, 1M kisinin oldurulmesi. Amerikada ninjalara (no income no job) verilen karsiliksiz mortgagelar ve sonra MBS piyasasi cokunce basilan $5Trilyon, faizlerin sifirlanarak 10 yil boyunca tum dunyada dolar tutanlara "SIKI tutun birakmayin" denmesi vs. Simdi de aya gideceklermis. Admalar hakli 6 trilyon dolar bilancoya sifir reel faiz verseler yillik yaklasik 150 milyar dolar eder. Onlar yarisini veriyor. Bu 75 milyar senyoraj hakkini da aya giderek harciyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Senin asıl sorunun bu .Dolar 2018 sonu 4 te olsa bu argümanı savunacaksın .Burası dolar topiği değil diyen arkadaşlarada ben de tl ciyim hep oran görmek isteriz lakin ılımlı dolarcı )) tabiri ile umutabinin yazıları eksik olmasın .
    Bence dolar mevduatı da bu topiğe uzak değil , forumun 1/3 dolarda gibi , dolar mevduatları %5 civarına yaklaşmışken konuşmak yanlış olmaz. ama doları incelemek irdelemek için ayrı forum var haklısınız

7.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Yandas betoncularla aranizda ne gecti bilmiyorum ama bu sekilde duygusal tepkilerle yatirim yapmiyor bircok tl yatirimcisi.
    Ote yanda dolara yatirim yaparak paranizi kimlere kullandirdiginizi da dusunuyor musunuz? Mesela Irak'in isgali, 1M kisinin oldurulmesi. Amerikada ninjalara (no income no job) verilen karsiliksiz mortgagelar ve sonra MBS piyasasi cokunce basilan $5Trilyon, faizlerin sifirlanarak 10 yil boyunca tum dunyada dolar tutanlara "SIKI tutun birakmayin" denmesi vs. Simdi de aya gideceklermis. Admalar hakli 6 trilyon dolar bilancoya sifir reel faiz verseler yillik yaklasik 150 milyar dolar eder. Onlar yarisini veriyor. Bu 75 milyar senyoraj hakkini da aya giderek harciyorlar.
    yandaş betoncular 2013-2016 arası %100 deval ile TL paramın yarısını yedi,bu yeterli bir argüman. sen yeni olduğun için bilmezsin ben buranın eski hızlı TL faizcisiydim,en yüksek oranları ben alırdım. inanmıyorsan sor umutabi buradadır o şahittir.

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Dünyanın babası olmak böyle bir şey, adamın 2 cente mal ettiği 100 Dolar banknot`u , hatta şimdilerde basmayıp sadece dijital ortamda piyasaya sunduğu kağıt parçasını bizim gibi ülkeler 4 katı kendi kağıt parçasını sayıp alıyor. Ama tüm bunlar Tl nin değersiz Doların değerli olup tüm dünya tarafından kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Sayın power pc nin Dolar için bizlere katı ve tutucu gelen söylemlerine karşılık bazılarının da hala ABD ve Dolar batacak yada ne bileyim Dolara yatırım yapanlar ABD ye destek sağlıyor, onlar bizim düşmanımız, siz nasıl onların parasını alıp bize ihanet edersiniz gibi söylemleride bir o kadar itici ve akla ziyan söylemler olarak kalıyor. Kimse kusura bakmasın ama yanlış yere yatırım yapanlara kimse madalya vermiyor tam tesine onlara aptal gözüyle bakıp yüzlerine yürrüüü ! aslanım derken arkalarından kıs kıs gülüp dalga geçiyorlar.

Sayfa 694/997 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •