Ya siz 11 Defa seçimi Kaybedenler Düştünüz birbirlerine Yeyin birbirinizi Hav havlar hep hav hav yapar Senin gibileri 80 sene Ne yaptınız Heykelden başka
Printable View
sakin olun bademi.mi üzmeyin twitter kuslarını avlıyor simdi benim bademim o isini bilir gelecegim destek zamanı ..
Babasına doğru koşarak geliyor. Her zamanki gibi kucaklaşacaklar. Baba da ona doğru koşsa yolu kısalır garibin :)
Karaşimşek kardeşim nohut kadar beyninle süper yanıt vermişsin.Seçim kazanmış olmak seni haklı yapar mı sanıyorsun.Cehaletle aklın savaşında örgütlü cehalet hep galip gelmiştir.Koyun gibi güdülmeye yönlendirilmeye çok elverişlisiniz nede olsa.Ben şeytana şeytan derim sen seçim kaybedenlerin birbirine düştüğünü yazıyorsun.Ben CHP liyim dedim mi sana.Ben şeytandan yana değilim diyorum.Birde şu 80 yıldır heykelden başka bir şey yapılmadığı söylemi yok mu beni bu rezil sözler bitirdi zaten.
Son 75 yıldır ülkeyi sağ iktidarlar yönetiyor biliyorsunuz değil mi?Geldiğimiz noktada ülke de barınma krizi had safhada.Gıda enflasyonu bizi kalitesiz gıdalara yönlendirmiş.Halkının refahını huzurunu aldığı rüşvetler nedeni ile mültecilere kdv siz iş yeri kurma,katkı ödemeden ilaç alma her türlü kolaylığın sağlandığı milyonlarca mülteciyle yaşamak zorunda bırakılmış bir halk.7500 lira emekli maaşı ile geçinmeye çalışan insanlar.Bir araba bir ev alma hayali asla kuramayacak genç nesil.Ya Allah tan korkunuz yokmu sizin nasıl bunu bize başarı diye yutturursunuz.