Sayfa 698/718 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ak partiye oy verenlere hakaret edenler sonuna kadar haklılar.Adamların yılları çalındı hakaret etmek anasının ak sütü gibi helal.Siz yıllarınız çalındığı halde ekmek soğan yeriz yinede ak partiye oy veririz diyenler açlıktan sürüneceksiniz.Birey olmayı öğrenemediniz.Kula kulluk etmekten vazgeçmediğiniz.Donunuza kadar tüm varlıklarınızı satanlara arka çıktınız.Ülkeyi afgan paki suri dolduranlara destek verdiniz.Şimdide cezasını çekeceksiniz.Lamı cimi yok sürüneceksiniz.
    Ya siz 11 Defa seçimi Kaybedenler Düştünüz birbirlerine Yeyin birbirinizi Hav havlar hep hav hav yapar Senin gibileri 80 sene Ne yaptınız Heykelden başka

2. sakin olun bademi.mi üzmeyin twitter kuslarını avlıyor simdi benim bademim o isini bilir gelecegim destek zamanı ..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sakin olun bademi.mi üzmeyin twitter kuslarını avlıyor simdi benim bademim o isini bilir gelecegim destek zamanı ..
    Ne yaptın babayı? İndinmi sırtından... Yürümüyorki yaşlı badem. Baba yorgun baba bitkin...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ne yaptın babayı? İndinmi sırtından... Yürümüyorki yaşlı badem. Baba yorgun baba bitkin...
    Bence yüreyecek abi bilonço haftaya galiba pazartesi baslar kıpırdamaya hafta sonu son dökülenlere bakıyordur..

Babasına doğru koşarak geliyor. Her zamanki gibi kucaklaşacaklar. Baba da ona doğru koşsa yolu kısalır garibin
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bence yüreyecek abi bilonço haftaya galiba pazartesi baslar kıpırdamaya hafta sonu son dökülenlere bakıyordur..
    Biraz kağıt var satabilirsem, babaya bende binicem yaw. Beni de beklet, yürütme emi ))

7.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Biraz kağıt var satabilirsem, babaya bende binicem yaw. Beni de beklet, yürütme emi ))

8.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    Ya siz 11 Defa seçimi Kaybedenler Düştünüz birbirlerine Yeyin birbirinizi Hav havlar hep hav hav yapar Senin gibileri 80 sene Ne yaptınız Heykelden başka
    Karaşimşek kardeşim nohut kadar beyninle süper yanıt vermişsin.Seçim kazanmış olmak seni haklı yapar mı sanıyorsun.Cehaletle aklın savaşında örgütlü cehalet hep galip gelmiştir.Koyun gibi güdülmeye yönlendirilmeye çok elverişlisiniz nede olsa.Ben şeytana şeytan derim sen seçim kaybedenlerin birbirine düştüğünü yazıyorsun.Ben CHP liyim dedim mi sana.Ben şeytandan yana değilim diyorum.Birde şu 80 yıldır heykelden başka bir şey yapılmadığı söylemi yok mu beni bu rezil sözler bitirdi zaten.

Son 75 yıldır ülkeyi sağ iktidarlar yönetiyor biliyorsunuz değil mi?Geldiğimiz noktada ülke de barınma krizi had safhada.Gıda enflasyonu bizi kalitesiz gıdalara yönlendirmiş.Halkının refahını huzurunu aldığı rüşvetler nedeni ile mültecilere kdv siz iş yeri kurma,katkı ödemeden ilaç alma her türlü kolaylığın sağlandığı milyonlarca mülteciyle yaşamak zorunda bırakılmış bir halk.7500 lira emekli maaşı ile geçinmeye çalışan insanlar.Bir araba bir ev alma hayali asla kuramayacak genç nesil.Ya Allah tan korkunuz yokmu sizin nasıl bunu bize başarı diye yutturursunuz.

Sayfa 698/718 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •