Açılışta 1saat iyi sirkelediler ky yi.bist monte Carlo kumarhanesinden daha beter valla ,
Printable View
Açılışta 1saat iyi sirkelediler ky yi.bist monte Carlo kumarhanesinden daha beter valla ,
dow'da dax'ta normal bir günde böyle birşey görmek mümkünmü? türkiyede böyle çünkü yatırımcının %99'u eğitimsiz, sabırsız, duygularıyla hareket eden bir kitle. ne bir giriş planları var ne de kar alma- stop olma disiplini. altyapı desen felaket, çok usta bir trader bile olsan tam satış vereceğinde uygulama kitlenir, banka kapanır, pazartesi seansın ortasında bakıma girer. o yüzden bistte al-sattan uzak duracaksın.
Hangi fona gireceksin girin ama ilk önce o fonun portföyünü inceleyin ve portföyde bulunan hisselerin ağırlıklarına/oranlarına bakınız ,değilse pişman olursunuz
ZFB kodlu fonun portföyünde SI sembollü hisse dün % 42,73 oranın da düşüş yaşamış ,fonun portföyünde eşit ağırlıklı olduğu için bu gün fon %4.80 oranın da düşmüş
dikkatinize arz ederim
hisse fonların çoğunda kârdan zarar oldu dün nakit olmayınca alım giremedim yoksa iyi olurdu, bir de bunlar dışında elimde 6 tane hisse vardı, kuşlu sitede muhtemelen pazarlanan hisselerden, düştükçe alım yaptım zarar katlandı, uzun vade beklerim herhalde. artık buradan satılır mı, yoksa biraz daha alınır mı orası da belli değil, saplandık batağa :(
hocam birşey söyleyim, siz hiçbirşeye dokunmayın: ) biraz dinleyip kafayı toparlayınca ne yapacağınıza dair resim karşınızda belirir. yanlış anlamayın sizi kastetmiyorum ama depresyonda olan birisi kesinlikle riskli yatırım yapmamalı, hatta hayatında riskli hiçbirşey yapmamalı, nasıl oluyor bilmiyorum ama keder mıknatıs gibi bela çekiyor. yaptığın her seçim, neyi seçersen seç yanlış oluyor.