Ufaktan hareketlendi. Kimse yokmu?
Printable View
Ufaktan hareketlendi. Kimse yokmu?
Saman alevi gibi sönmeye başladı ne güzel seviniyoduk 13 lere gidecek diye:)
var var bilanço beklıyoruz inşallah kar yazacak..
Hadi inşallah bakalım
Gidecek hisse yüksek hacim yapıp bu kadar mı yükselir? Bilanço konusuna katılıyorum. Kasaya hisse satışından o kadar nakit girdi? Piyasa neden bu gerçeği görmedi/görmek istemedi ve de bu zamana kadar fiyatlamadı? İlginç
Bu arada bedelsiz potansiyeli olan kağıtlarda hafif bir kıpırdanma var. KArtn, konya Acaba bu konu bir gelişme olur da buraya da yansır mı?
Yatırım tavsiyesi değildir
Yazık, çok yazık. Biz ezberledik senin hareketlerini de . . . . .
koskoca şirket hisse senedi satarak para kazanıyor seni halka arz edenlerin ..
Eğer gidecekse bugün en azından 12 üstüne atması gerekir. Hele bir de bedelsiz haberi filan gelirse tadından yenmez.
Şimdi ne yaptı gömdümü
Silkeledimi
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence her ikisi de değil. Nabız yokluyo:)
Her ikisi içinde yukarılara çekmek zorunda. Aşağı yönde ne kimse silkelenir(Zaten zararı büyüktür) ne de alıcı bulabilir. Bence yani. YTD.
2011 de 28 lira eden kağıt geçen 6 yılda yarının da altına inmiş , üstelik endeks 2 ye katlamış. Mantığa ters bi kere..
Bu hiSse bedelsiz veya paşabahçenin halka arz olayı olmadan bi yere gitmez ytd...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse ki tepede yarısını verdim, geri alım fırsatı da verecek gibi..
11.20 ye getirmezsen şer..sizsin spek....
iş yatırım ne istiyorsun? Artık ellerini çekmenin vakti gelmedi mi?
Satıcı: İş yatırım
Net Lot:16301
Yatırım tavsiyesi değildir.
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
DEGERLI SITE YONETICILERININ DIKKATINE!
Denizli Cam Sanayi ve Ticaret A.S den noter araciligi ile gelmis olan bir ihtarname aldim. Ihtarname de 2 arkadasin daha adi vardi.
"hisse.net" web sitesi uzerinden sirkete iliskin yaniltici paylasimlar yapilmaktadir yaziyor, bu paylasimlarin yaniltici, kisisel kanaatlere dayanan ve gerceklikten uzak degerlendirme ve iddialar icerdigini belirtmisler.
Bizlerin de kimlik bilgilerini isteyeceklermis sizlerden.
Son olarak da ilgili paylasimlarin siteden kaldirilmasina ve pervasiz hareketlere son verilmesine, aksi halde sirketin ugradigi, her turlu zarar ve ziyanin ilgili muhataplardan tahsiline. Soz konusu muhataplarin ilgili siteden kaldirilmasi icin yapilan avukatlik masraflari vs vs muhataplardan tahsil etmek icin yasal yollara basvurulacagini ihtaren bildirmisler.
Sizlerin tespit ettigi bu tarz yorumlarim varsa kaldirmanizi rica ederim.
Gelelim diger konuya;
Denizli Cam dan gelen bu ihtarname beni mutlu etti.
1. Ogrenmis oldum ki sirketin menfaatleri ve bekasi cok onemsenmekte sirket yoneticileri tarafindan. Bu konuda oldukca hassas olmalarina saygi duydum.
2. Captain7 = yani ben Merdan Erdoğan ( ismimi saklamaya gerek gormuyorum ); yorumlarimla yillardir firmanin; urettigi katma degerli urunler acisindan cok daha degerli oldugunun altini cizmeye calistim.
3. Firmaya olan inancimdan dolayi yaklasik 4 yildir duzenli yatirimcisiyim. Ortagi oldugum bir firmayi zarar ugratacak kadar bilincsiz oldugumu dusunmuyorum.
4. Denizli Cam ile ilgili her turlu haber, bilgi vs paylasmaya devam edecegimi bildiririm. Sirketi zarara ugratacak bildirimlerin de forumdaki arkadaslar tarafindan yapilmamasini, bundan kacinlmasini ayrica sahsen rica ederim.
Denizli Cam cok buyuk bir marka cok buyuk bir degerdir ulkemiz icin. Urettigi el emegi goz nuru, gecmisi uzun yillara dayananan katma degerli urunler ile dunya el imalati - cam sektorunde cok onemli bir konuma sahip oldugu bir gercektir.
Kimse lutfen firmamiz hakkinda gerceklikten uzak bilgi paylasimlarinda bulunmasin arkadaslar.
Bu konuda yonetim ile ayni fikirde olup kendilerine boyle bir davranisda bulunduklari icin tesekkur ederim.
Bu konuda "asla yanliz yurumeyeceksiniz" diyerek dusuncelerimi iletiyor hepinize saygilarimi sunuyorum...
Merdan Erdogan (nam-i diger Captain7)
Saygilar
Bu hissede sanki arkadaş kurbanı oldum gibi hissede tık yok yatırımcı niye alsınki....ytd
Mamur hisse arada bir cildirir... onu bekleyeceksin
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemekten tuhaflaştım pasabahcenin halka arzı veya bedelsiz olmazsa kendime gelemem...ytd...
Yine bilanço zamani yaklasiyor ve yine 13 ün üzerine cikma vakti yaklaşıyor olabilir, asıl soru devamı gelir mi yoksa yine buralara düşer mi? ?
Bilanço yaklaşsa ne olur endeks 105 bindeyken yerinde sayan hissenin bilançosu ne yazarki ytd...
bence duran varlik satişlarindan dolayi iyi kar gelecek birde bu pasabahceyi nicin sattilar onu anlayamadim 2018 gibi halka arz edilecekti bu iyi olmadi bence fikri olan varsa aciklayabilirmi
Duran varlık satış ihtimalini yeni duydum ayrıca paşabahçe satışıyla ilgili olarak şirketten koptumu ytd...
5.05.2017 kap aciklamasi var satildi hisseleri yeni ortaklik yapisinda da pasabahce görülmuyor zaten
Domee kardeşim denizli camın % 51 hissesi paşabahçede gözüküyor senin dediğin gibi hisselerin hepsini satsa yani şirketi satsa hisse 4 veya 5 takla atardı
Yukarı. Ytd
Hadi be Deniz kızım nazlanma zamanın geldi be
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa 110 kapısında bu 70 bin endeks fiyatlarında....
Deniz kızı endeksse baglı degil beklentisi başka 1150 lotu nasıl dökerim diyor ama herkes kasaya kitlemiş tatile çıkmışlar
Süpersin seni seviyorum
12.10 dirençdi geçemedi..
Bu sığ hissede ne desdek olur nede direnç olur...ytd
Maalesef oluyor.
hadi horozum..
göster şu horozluğunu artık..
bin şu trendin tepesine elalem horoz görsün.