Sayfa 33/247 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1975 madde; 257 - 264 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1. 11.20 ye getirmezsen şer..sizsin spek....

2. iş yatırım ne istiyorsun? Artık ellerini çekmenin vakti gelmedi mi?

Satıcı: İş yatırım
    Net Lot:16301

Yatırım tavsiyesi değildir.

2017 ilk 6 ay hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. DEGERLI SITE YONETICILERININ DIKKATINE!

Denizli Cam Sanayi ve Ticaret A.S den noter araciligi ile gelmis olan bir ihtarname aldim. Ihtarname de 2 arkadasin daha adi vardi.

"hisse.net" web sitesi uzerinden sirkete iliskin yaniltici paylasimlar yapilmaktadir yaziyor, bu paylasimlarin yaniltici, kisisel kanaatlere dayanan ve gerceklikten uzak degerlendirme ve iddialar icerdigini belirtmisler.

Bizlerin de kimlik bilgilerini isteyeceklermis sizlerden.

Son olarak da ilgili paylasimlarin siteden kaldirilmasina ve pervasiz hareketlere son verilmesine, aksi halde sirketin ugradigi, her turlu zarar ve ziyanin ilgili muhataplardan tahsiline. Soz konusu muhataplarin ilgili siteden kaldirilmasi icin yapilan avukatlik masraflari vs vs muhataplardan tahsil etmek icin yasal yollara basvurulacagini ihtaren bildirmisler.

Sizlerin tespit ettigi bu tarz yorumlarim varsa kaldirmanizi rica ederim.

Gelelim diger konuya;

Denizli Cam dan gelen bu ihtarname beni mutlu etti.

1. Ogrenmis oldum ki sirketin menfaatleri ve bekasi cok onemsenmekte sirket yoneticileri tarafindan. Bu konuda oldukca hassas olmalarina saygi duydum.

2. Captain7 = yani ben Merdan Erdoğan ( ismimi saklamaya gerek gormuyorum ); yorumlarimla yillardir firmanin; urettigi katma degerli urunler acisindan cok daha degerli oldugunun altini cizmeye calistim.

3. Firmaya olan inancimdan dolayi yaklasik 4 yildir duzenli yatirimcisiyim. Ortagi oldugum bir firmayi zarar ugratacak kadar bilincsiz oldugumu dusunmuyorum.

4. Denizli Cam ile ilgili her turlu haber, bilgi vs paylasmaya devam edecegimi bildiririm. Sirketi zarara ugratacak bildirimlerin de forumdaki arkadaslar tarafindan yapilmamasini, bundan kacinlmasini ayrica sahsen rica ederim.

Denizli Cam cok buyuk bir marka cok buyuk bir degerdir ulkemiz icin. Urettigi el emegi goz nuru, gecmisi uzun yillara dayananan katma degerli urunler ile dunya el imalati - cam sektorunde cok onemli bir konuma sahip oldugu bir gercektir.

Kimse lutfen firmamiz hakkinda gerceklikten uzak bilgi paylasimlarinda bulunmasin arkadaslar.

Bu konuda yonetim ile ayni fikirde olup kendilerine boyle bir davranisda bulunduklari icin tesekkur ederim.

Bu konuda "asla yanliz yurumeyeceksiniz" diyerek dusuncelerimi iletiyor hepinize saygilarimi sunuyorum...

Merdan Erdogan (nam-i diger Captain7)

Saygilar

5.  Alıntı Originally Posted by harsh Yazıyı Oku
    11.20 ye getirmezsen şer..sizsin spek....
    Tescillendi..

6. Bu hissede sanki arkadaş kurbanı oldum gibi hissede tık yok yatırımcı niye alsınki....ytd

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mamur hisse arada bir cildirir... onu bekleyeceksin

SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Beklemekten tuhaflaştım pasabahcenin halka arzı veya bedelsiz olmazsa kendime gelemem...ytd...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 33/247 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •