1 16 korkutmaya devam
Printable View
1 16 korkutmaya devam
Ortak hg :)
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar kagidi kim satiyor acaba gorebilen var mi
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net alışla net satıs arasında 30000 lot satıs önde 1 20 den 1 14 düşüy0rsun kimi kandırıyorsun istediğin yere düşür satmayacağız
Arkadaşlar genel takas verilerini paylasabilirmisiniz? 24 temmuzda el değişimi mi olmuş acaba.. yüksek bir hacim gorunuyor
Sevinirim. Son 2 gün olmasa da olur. Temmuzdan bu yana ne değişti onu merak ettim
Çok teşekkür ederim lutfu001. Takas verileri tek başına birşey ifade etmez tabi ama iş yatırım tahmin etmiştim.. bu hem sorun hem de fırsat demek. Sene sonu bilançoya kadar tutmayı düşünüyorum. Yeni girdim hisseye. Zarardan kâra geçmesini kullanırlar belki. Zaten küçük hisse. Herşey çıkar bundan. Daha erken yükselirse daha erken çıkarım. Vadem 6 ay simdilik
Şeker ile marbaş ve belkide diğerlerine istediğini vermedi veya vermek istemedi. Aldıklarını kusmuslar. İnşallah bundan sonrasî iyi gelir.😇😇😇
1 08 kadar gidebilir amma çok lot kaptırırlar çünkü herkes ersunun gerçek değerinin mallarına yeniden değerleme geldiğinde 5 liranın üzerinde olacağını tahmin ediyor
Neye göre? Paylaşırmısınız
Bu kağıda metro bulasmısmıydı ? 105 bin aldı
:) aynen öyle oldu aslında tamda galip in disine göre hop atlatmak icin :)
:) it meselesi uygun az bile...
Arkadas burda ne demek istemiş?
yeniden değerleme konusu
Çıkacan mecburrrrrr...😈😈😈
[QUOTE=arifozlem8141;791938]Çıkacan mecburrrrrr...😈😈😈[/QUOTE/]
Nerden bu mecburiyet ky girdi bayağı kar da geldi diye tam oyunu oynadılar face de de bazı kişiler adı emre olan bunu övdüler 1.07 1.25 arası toplu alım satım olmadıysa bu kağıt bitik ben takasları kontrol edemiyorum aslında takaslara öyle bakılmaz bi program var mal ky de mi toplu mu görüyor bilen varsa bu kâğıtta mal toplu mu ky ye dağılmış mı
elinde 100 lot hissesi olan herkes uzman kesilmiş. sorsan kullandığı kavramın ne demek olduğunu bilmez. Az buçuk teknikten grafikten anlıyorsan incelesen ersunun yakın zamanda yeniden 1,30 a doğru yükseleceğini az buçuk anlarsın. bir cacıktan anlamıyorsan sus da usta sansınlar.
dusuk hacimle asagıya saldılar. sert yukarı hareket gelebilir yine. kytd
Evet bak anlamıyormuşsun. Bak kerata 1,06 dan nasılda 1,10 a topladı. Çünkü speği uyanık şu anda rahat 1,50 de olması gereken hisseyi buradan mal toplama derdinde. Sen satmışsındır umarım 1,06 dan. Çünkü artık sesini duymak istemiyorum bu konuda. Yarın 1,16 yı kıracağını düşünüyorum. hadi kıramaz de. :)
Çok samimi bir ortam var Allah bozmasın diyelim :)
Ersuyu endeks falan ilgilendirmez. Eskiden beri böyledir. Grup istediğinde uçurur istediğinde süründürür. Küçük hisse neticede. Endeks düzeltme falan yaparsa bunlara tutunmak faydalı olabilir. 24 temmuz islemleri anlamsız değil. Toplam kaç lotu var ve o gün kaç lot işlem yapmış :) 20 Aralık da var öncesinde. Ha ne zaman nereye karar verirler mesele onu tutturmak. Bu hisse 50 kuruşa da iner 5 liraya da çıkar. Hangisine inanmak için sebepler görüyorsanız ona göre alın veya satın ama alsanız da satsaniz da unutun daha iyi. Kusura bakmayın teknik bu hissenin forumunda konuşulmaz diye düşünüp bunları belirtmek istedim.
1.24 un üzerine bi atsın.Ne var ne yok Allah ne verdiyse ytd
1,13 haydi tavana sür gitsin :)
bu sefer sahiden b..kunu cıkardılar
Bugün iyi yukseliş bekliyorum 1 24 de değebilir sonrasına bakacağız
herkes pusu da bekliyor anlasılan.. :)
1.30 olsun zaten ky my kalmaz, malın cogu gelir "palaaa" .. daha fazla mal kaptırmadan gel yurut sunu gitsin. olmadı zoren de bugun sattıgım malların bir kısmını daha girer unuturum. demedi deme ............ kytd
burada bana caz yapanlar yok 1.16 ,yok 1.2 kapatacak diye yazanlar toz olmuş başta ostirik , hani nerde troller sizi mali gomemiyorlar yeterli alıcı olmadi alma çok yukarı çekip avtur gibi boşaltmaya paraları yok sefiller buradaki bazilarida adamları buzadam ostirik91 gibi ne yediği belirsiz kişilere inanmayın