Sayfa 34/209 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1. [QUOTE=arifozlem8141;791938]Çıkacan mecburrrrrr...😈😈😈[/QUOTE/]
    Nerden bu mecburiyet ky girdi bayağı kar da geldi diye tam oyunu oynadılar face de de bazı kişiler adı emre olan bunu övdüler 1.07 1.25 arası toplu alım satım olmadıysa bu kağıt bitik ben takasları kontrol edemiyorum aslında takaslara öyle bakılmaz bi program var mal ky de mi toplu mu görüyor bilen varsa bu kâğıtta mal toplu mu ky ye dağılmış mı

2. elinde 100 lot hissesi olan herkes uzman kesilmiş. sorsan kullandığı kavramın ne demek olduğunu bilmez. Az buçuk teknikten grafikten anlıyorsan incelesen ersunun yakın zamanda yeniden 1,30 a doğru yükseleceğini az buçuk anlarsın. bir cacıktan anlamıyorsan sus da usta sansınlar.

3.  Alıntı Originally Posted by osman91 Yazıyı Oku
    elinde 100 lot hissesi olan herkes uzman kesilmiş. sorsan kullandığı kavramın ne demek olduğunu bilmez. Az buçuk teknikten grafikten anlıyorsan incelesen ersunun yakın zamanda yeniden 1,30 a doğru yükseleceğini az buçuk anlarsın. bir cacıktan anlamıyorsan sus da usta sansınlar.
    osman , diyelim ki anlamıyoruz sen anlat bakalım bak şimdi 1.06 , dikkat et ersu aklını almasın senın, keratta keratta seni ....

4. dusuk hacimle asagıya saldılar. sert yukarı hareket gelebilir yine. kytd

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    osman , diyelim ki anlamıyoruz sen anlat bakalım bak şimdi 1.06 , dikkat et ersu aklını almasın senın, keratta keratta seni ....
    Evet bak anlamıyormuşsun. Bak kerata 1,06 dan nasılda 1,10 a topladı. Çünkü speği uyanık şu anda rahat 1,50 de olması gereken hisseyi buradan mal toplama derdinde. Sen satmışsındır umarım 1,06 dan. Çünkü artık sesini duymak istemiyorum bu konuda. Yarın 1,16 yı kıracağını düşünüyorum. hadi kıramaz de.

6.  Alıntı Originally Posted by osman91 Yazıyı Oku
    Evet bak anlamıyormuşsun. Bak kerata 1,06 dan nasılda 1,10 a topladı. Çünkü speği uyanık şu anda rahat 1,50 de olması gereken hisseyi buradan mal toplama derdinde. Sen satmışsındır umarım 1,06 dan. Çünkü artık sesini duymak istemiyorum bu konuda. Yarın 1,16 yı kıracağını düşünüyorum. hadi kıramaz de.
    ula osman satmadım la yarın bakacaz duruma ,len ostirik haklı cıkta para kazanak

7. Çok samimi bir ortam var Allah bozmasın diyelim
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Ersuyu endeks falan ilgilendirmez. Eskiden beri böyledir. Grup istediğinde uçurur istediğinde süründürür. Küçük hisse neticede. Endeks düzeltme falan yaparsa bunlara tutunmak faydalı olabilir. 24 temmuz islemleri anlamsız değil. Toplam kaç lotu var ve o gün kaç lot işlem yapmış 20 Aralık da var öncesinde. Ha ne zaman nereye karar verirler mesele onu tutturmak. Bu hisse 50 kuruşa da iner 5 liraya da çıkar. Hangisine inanmak için sebepler görüyorsanız ona göre alın veya satın ama alsanız da satsaniz da unutun daha iyi. Kusura bakmayın teknik bu hissenin forumunda konuşulmaz diye düşünüp bunları belirtmek istedim.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 34/209 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •