Acaba diyorum ki, bilançoların açıklanmaması mahkemelerle alakalı olabilir mi? Bence mahkemeyi bekliyor olabilirler.
Printable View
Acaba diyorum ki, bilançoların açıklanmaması mahkemelerle alakalı olabilir mi? Bence mahkemeyi bekliyor olabilirler.
Şu mahkemeler bitsin. Devlet kazanırsa, bir çok faaliyetler devreye girecektir. (Netlik önemli) 150 civarı kapatılan ocaklar, petrol, altın, Enerji hepsinin açılımı başlar. Devlet satışını yapsa da-yapmasa da bu faaliyetler şakır şakır işler. Bu şirketlerin geleceği çok parlak. Allah adaletli, hilesiz bir şekilde işletim nasip etsin inşallah. Ben böyle düşünüyorum.
Herkesin bir fikri düşüncesi var ben devletin en büyük madenlerinin olduğu bir şirketi kapatacagina inanmıyorum sahsim adina çünkü eğer öyle olsa Kozaa da son kap haberlerini takip edin devlet ile 140 küsür maden ruhsatının tekrar faliyete alınması için bir araya gelinip mutabık kalınmış benim şahsi görüşüm şirketin şu andaki davalarını sonuçlandırıp iyi bir bilanço ile satilac
Bu söylediklerim kişisel görüşümdür ytd.
Grubun düşerken en çok düşeni çıkarken enaz çıkanı nasıl bir iş bu ya
Riskide kendi içinde yayıyorsun...
ikinci en büyük tecrübem borsada %50 oldu..
Kar ettin kağıt gidecek gibi ama inecek gibide belirsiz...
Tepedesin yani %50 yapacaksin.. yarısını sat giderse olsun elinde zaten var...
inersede zaten yarısından kar etmistin her an cikabilirsin yada dönecek yerden alacak sermayen var...
Evet dvk. .
Düş amk kağıdı düş
Bu piyasa akıllanmaz demiştik...
Piyasa uyuşmuş beyniyle masanın hizmetçiliğine devam ediyor...
sayın alpha her 3 hissenin birbirine oranını sermaye ve ortaklık olarak güncel değerini paylaşıyordu. zannedersem hisseden ayrıldı, o gittikten sonra boynu bükük kaldık.
Yabancılar habire satıyor...
Yatırım tavsiyesi değildir..
Boşver in herşey olacağına varır alan alsın satan satsin takilmayin derim herşey rayına oturacaktır yabancı satıyor diye oturup ağlayacak halimiz yok satan varsa alanda var bırakın Türkler alsın banvitte bunu yaşadım anbe an hemde sonra ne oldu ortada otuzlari gördü ordada yabancı sattı yerli aldı bakalım gün ola Harman ola Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Mahkemelerden bir olumlu karar geldi mi, bu iş buraya kadardır. Bilanço benim için hikaye olur artık. Yoksa şimdi hisseyi düşürmeleri sadece oyun, fasa, fisodur. İbre artık tersine hızlı işler ve yön yukarı olur. Kendi düşüncem olup, yatırım tavsiyesi olamaz.
Şu borsa da alınacak kağıdı iyi bileceksin bizler yanlış yerlere yatırım yaptık devletin hantal memur lari tarafından yönetilen hisselere girdik bence THY ve Ereğli gerisi yalan ben bu kozalaklara bulastigimda THY 4.50 Ereğli 4.30 du şimdi ikiside uçtu gitti insanda şans olacak bence
Mahkeme hangi konuda ruhsatlar ile ilgili mı ?
ARA KARAR
Heyet, tutuksuz sanıklar Ebru İpek ile sanık Özlem Özdemir'in, yurt dışına çıkış yasaklarının kaldırılmasına, savunması alınmayan sanıkların bir sonraki duruşmada savunmalarının alınmasına, tanıkların 14 Aralık 2017'de yapılacak duruşmada dinlenilmesine karar verdi.
Savunması alınamayan firari sanık Akın İpek hakkında, savunması alınması amacıyla yakalama emri çıkarılmasına karar veren heyet, tutuklu sanıklar Beytullah Ablak, Naci̇ Bolat, Umut Gümüşkaya'nın, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.
Duruşmalara, 12, 13, 14 Aralık'ta de devam edilecek.
Mynet finansta İpek sayfasına girince 27 kasım 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazısı var. Yazı biraz uzun. Bol kazançlar.
Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?
Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.
Hisseyi karsn'a benzetiyorum. 1.50 den 1.27 lere dustu. Yerli otomobil beklentisiyle 2.3 lere bir hafta içinde çıktı. Beklenti bitti, hisse olduğu yere geri dondu. Burada da aynı numara var.
Aldığım ve zararına sattığım her kağıtta, sattıktan bir kaç gün sonra max, hisse tepeye gitti. İhlgm
Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onların yanında hiç sayılırım. Yani hoca sıfatı taşıyacak kadar değil. İsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çıkarırlar. Ama en neti şirketlerin satışı olur diye düşünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ındır. Adaletsizlikten ona sığınırım. Hayırlı akşamlar.
ipekin alış kademelerini doldurmuşlar hadi hayirlisi ....
Dolması menfaatine mı yoksa zararına mı yani doldurmaya uğraşıyor tahtacı tekrar salmasın diye sanırım doğru mu anladım ?
Alıcı gösteriyo ele veriyo bence..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissenin daha asagiya inmesini engel olmak için koyulmus 150 ve 100 bin lot vardi iki kademede...
Tahta yapici bu fiyattan aliyorum satmak isteyen getirsin satsin dedi..
sonuc bu :)