Arama sonucu : 7712 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?

2.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?
    Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.

3. Aldığım ve zararına sattığım her kağıtta, sattıktan bir kaç gün sonra max, hisse tepeye gitti. İhlgm

4.  Alıntı Originally Posted by ParrOk Yazıyı Oku
    Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.
    Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onların yanında hiç sayılırım. Yani hoca sıfatı taşıyacak kadar değil. İsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çıkarırlar. Ama en neti şirketlerin satışı olur diye düşünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ındır. Adaletsizlikten ona sığınırım. Hayırlı akşamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onların yanında hiç sayılırım. Yani hoca sıfatı taşıyacak kadar değil. İsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çıkarırlar. Ama en neti şirketlerin satışı olur diye düşünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ındır. Adaletsizlikten ona sığınırım. Hayırlı akşamlar.
    Sizlere de teşekkürler Adoli hoca. İyi akşamlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •