Mynet finansta Ýpek sayfasýna girince 27 kasým 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazýsý var. Yazý biraz uzun. Bol kazançlar.
Mynet finansta Ýpek sayfasýna girince 27 kasým 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazýsý var. Yazý biraz uzun. Bol kazançlar.
Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkýnda neler düþünüyorsunuz? Akýbeti ne olur?
Sayýn Adoli hocam, hisse kýrýlma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabasý. Mahkeme kararlarý hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaþýmýn önerisi 5.5 - 6.5 kanalýna tekrar çýkacak yonundeydi. Teþekkürler.
Hisseyi karsn'a benzetiyorum. 1.50 den 1.27 lere dustu. Yerli otomobil beklentisiyle 2.3 lere bir hafta içinde çýktý. Beklenti bitti, hisse olduðu yere geri dondu. Burada da ayný numara var.
Aldýðým ve zararýna sattýðým her kaðýtta, sattýktan bir kaç gün sonra max, hisse tepeye gitti. Ýhlgm
Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onlarýn yanýnda hiç sayýlýrým. Yani hoca sýfatý taþýyacak kadar deðil. Ýsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çýkarýrlar. Ama en neti þirketlerin satýþý olur diye düþünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ýndýr. Adaletsizlikten ona sýðýnýrým. Hayýrlý akþamlar.
Yer Ýmleri