Alan satan görebilen var mı arkadaşlar?
Printable View
Alan satan görebilen var mı arkadaşlar?
Sn USTA buralardaysanız tahtadaki son denge ne durumda bi özet geçer misiniz?
sonme hareketleniyor gibi...
çıkmaya başladı, bakalım ne yapacak.. ytd...
3.95 kapattı...3.70 postaladık 3.50 korkarak aldıklarımızı,sağı solu belli değilki,zart,zurt hareket ediyor !!!
Senin gibi gunlukculerden kurtulsa hisse yoluna devam edecek galiba
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SNPAM
3,95...yüksek.
3,92
3,93
3,95
3,56...düşük.
3,76
9,42
618.498
2.327.616...işlem hacminde yine baba geçilmiş !!!
4.09 görüldükten sonra 4 altına çektiler !!!
Faydalı şeyler yazıyor olsanız kimse bişey demez de siz sadece fantazilerinizi kazandığınız paraları reklam yapar gibi yazıyosunuz, kim ne yapsın sizin aldığınız lot sayısını sattığınızı? Kime faydası var. Bu tavrınız zaten ayrı bir itici... İyi borsacı olmuşsunuz belki ama bazı şeyler eksik ...!!!
Kesinlikle katılıyorum... bu forumda bazı insanların egolarinin yaptiklarinin paylasildigi degil, gecmisten geleceğe dair şirket hakkında yapilanlar yapilacaklar hisse grafik teknik analizleri konuşulmalı...saygılar timsah1963
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sönmez e alış gelmeyince pamuk gidemiyor destekli olmuyor güven vermiyor anlaşılan eskisi gibi ikisi bir gitmesi gerek yoksa eski seviyeler kaçınılmaz değil
Snpam
3.88
3.87
3.88
4.09
3.56
3.861
7.48
1.174.614
4.534.974
16:35:39
Bugün 418bin net alış A1 Capital.. Ortalama 3.89 civarı.
Dün 60bin
Önceki gün 94 bin
Toplamda A1 572bin lot 3 gün içinde
Ayrıca önceki gün Gedik 273 bin toplamıştı (ortalama 3,20lerde)
İkisini eklersek 845 bin lot eder. Gedik son 2 gün net satış 6 bin civarı
TOplamda 3 günde iki kurumdan yaklaşık 839 bin adet alım yapılmış. Dolaşan hisse sayısı 2.397.938
Oranlarsak yaklaşık %35 ediyor
4.19 gördük son dakikalarda. Çok ilginç ve hızlı hamleler bunlar.
SN. USTA günsonu özet ne görünüyor acaba sizde?
Liman ile ilgili bir gelişme haberi olsa SONME de ortak olduğu için onun da gitmesi gerekirdi. Sadece SNPAM gidiyor %13 bugün de. Acaba sadece spekületif bir hareket mi diye düşünmeden edemiyor insan. Eğer öyleyse çakılması da benzer olacaktır hareketi fırsata çevirmek doğru karar olur bu durumda.
Yorumu olan?
Çok ilgili oldu, peki bunlar birleşecek olsa hangisinin diğerini devrqldığı önemli olırsa mu acaba....düşünütorum liman olsa ikisi gider, ama snpam kapanıp sönme tarafından alıancak gibi bir haber olsa veya tersi hangisi gider.... Kağıtlarda Böle bir fiyatlama nasıl olur diye paronaya yazmaya başladım.... Ama ha bu dediklerimi bir haber vsr diye anlamayın, bu fiyatlamanın nasıl mümkün olur diye fikir almaya çalışıyorym sadece....
Celal sönmez artık kağıda elmi attı acaba efsane geri döndü sanki
Maşallah diyelim 0.95 lerden nerelere geldik,sabrın sonu selamet borsanın kuralı beklemek sabretmek,artık kolay kolay aşağı salmayacak çok şükür
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir şeyi ben de düşündüm. Biri giderken diğerinin kalması ve aklıma birleşme geldi. Birleşmelerde hangisi daha değerli ise ona göre bağımsız kuruluşlar bir fiyat belirliyorlar. Bilançolara bakıyorlar, birbirlerindeki oranlara bakıyorlar, piyasanın değerlemesine bakıyorlar, sonra her ikisi için de birleşme oranı belirleniyor.
Böyle bir şey yaparlar mı bilemiyorum ama yaparlarsa, piyasa pozitif yönde algılayacaktır. Ve ikisinin beraber dolaşan hisselerinin değeri 20 milyonu bulup A grubuna bile geçiş olabilir.
Ama bence kağıt üzerindeki görüntülerden çok, reel haberler önemli. Yani limanı açarken, şu an olmasa bile, ileride çimento kapasitemizi artırmayı düşünüyoruz gibi bir söylem bile daha etkili olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şirket genel kurulunda birleşme diye bir söylem olmadığını sanıyorum.sadce tahmin üzerine gidiyoruz
ayrıca birleşek olsa şimdiye kadar yaparlardı
sönmezlerde hikayeler bitmez.... 5-6 yıldır burdayım, o zamandan beri yatırımcısına hep zarar ettirdi, umarım bu sefer gider haberlerden bir tanesi gerçek olur. Eğer spekülatif hareketse soluğu yine 3'lerde aldırır... ytd....
Güncel pasta carmi arkadaşlar
Evet aynen kimse yanlış anlamasın bu değişik fiyatlama durumlarına sesli olarak düşünüp beyin fırtınası yapıyoruz. Yani olayı çözmeye çalışıyoruz. Elbette kurulda byle bir karar alınmamış...Bizimkisi tüm arkadaşlar bilsin ki sadece tahmin atmasyon tutmasyon.....
azar azar satıyor gibi,
Bunların ne yapacağı belli olmaz bakarsın on dakikada tavan da yaptırır taban da, 1, 2 ve 3 lü rakamlardan almayıp da 4 seviyesinden almak riskli bence, ama dediğimj gibi bunların ne yapacağı belli olmaz, bakarsın hisseyi daha yukarıya da taşıyabilirler... Ytd..
Gedik geldi.
http://sehirmedya.com/bursa-bolge/re...na-42-5-metre/
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü aracı kurum dağılım nasıldı acaba? Ben online olamadım da dün. Özellikle son 15 dakika bir hareketlenme olmuş sanırım. Onu yapan hangi kurumdu acaba?
Ama hisse soluklanmış gibi duruyor..
Yatırım tavsiyesi değildir.
piyasa yapıcısı olmadan sürekli işlem görmesi için hisse değeri kaç olmalıdır..
sonme snpam genel kurullarına katıldım yalnızca ben vardım ky olarak internet üzerinden bir arkadas daha vardı . gerekli tüm itirazları yaptık tutanaklara işlettik birleşme son konusu dahi olmadı gundeme gelmedi
çimentonun yuklu bır kredi ödemesı oldugu 1 sene daha odemeye devam edeceklerını cımento da karlılık da sıkıntı oldugunu uretilen malın hepsının satıldıgı ama rekabet ve bolgenın durumundan dolayı kar oranının az oldugu önumuzdeki ay lımanın bıtecegı limanla beraber maliyetlerın dusecegı izin alınırsa başka fırmalarında lımanı kullanmasını sağlayıp oradan gelır sağlanması dusunuldugu vs vs toplantı sonrası da biribir ilgilendi celal bey sağ olsun
kendısının borsa ile fıyatı ile bir ilgisi olmadığını belirtti hısse satısı alısı vs ile değil üretimle yatırımla ilgileniyorlar
ben sonmez filamenttin esas faliyet konusunun kalmadıgını halka acıklık oranının az oldugunu sağlıklı pıyasa olmadıgını kıra gelırlerı olan uretımı olmayan sirketin unvan degısıklıgıne gıtmesı gerektıgı ve iştirakler hakkında daha fazla bılgı gerektıgı
bilanconun maliyet hesabı degıl gercek deger uzerınden olması gerektıgını belırttım bır sonrakı genel kurul oncesı gundem maddesı olarka tum bunları yazılı olarak sunacagım ve daha fazla ky ıle bırlıkte katılmayı planlıyorum
kısa vadede sırkettn bir haber beklentım yok ancak 3 erkek cocugunu yonetımden aldı ve kendısı tekrar koltuga oturdu. kar ettıkce dagıtmaya devam edeceklerını filament gecmıs yıl zararından dolayı tementu vermedıgını onumuzdeki donemlerde aksılık olmaz ise tementu odemelerı olabılecegını soyledi
Sayın Tolgagazi, herhangi bir rakam, dolaylı da olsa ima etti mi kar marjı ile ilgili. Yurt içindeki çimento şirketleri, %20 civarı bir kar marjı ile çalışıyor. SÖNMEZ ÇİMENTO, serbest bölge avantajlarını kullanarak, geçen verdiğim linkten de anladığımız kadarı ile, ucuza mal satıyor ama kurumlar vergisi ve enerji kdv muafiyetlerinin etkisi büyüktür. Ama bizim yaptığımız sadece bir tahmin, herhangi sayısal bir ifade kullandı mı? Yoksa hep kapalı ifadeler mi? Az, çok, yüklü gibi..Ne kadar borcu varmış mesela? 1 senede kapatacaksa, oradan da bir çıkarım yapabiliriz şirketin karlılığı hakkında.