Sayfa 33/244 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 257 - 264 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,162
    Snpam

3.88
    3.87
    3.88
    4.09
    3.56
    3.861
    7.48

1.174.614
    4.534.974
    16:35:39

Bugün 418bin net alış A1 Capital.. Ortalama 3.89 civarı.
    Dün 60bin
    Önceki gün 94 bin

Toplamda A1 572bin lot 3 gün içinde
    Ayrıca önceki gün Gedik 273 bin toplamıştı (ortalama 3,20lerde)

İkisini eklersek 845 bin lot eder. Gedik son 2 gün net satış 6 bin civarı

TOplamda 3 günde iki kurumdan yaklaşık 839 bin adet alım yapılmış. Dolaşan hisse sayısı 2.397.938

Oranlarsak yaklaşık %35 ediyor

3. 4.19 gördük son dakikalarda. Çok ilginç ve hızlı hamleler bunlar.
    SN. USTA günsonu özet ne görünüyor acaba sizde?

Liman ile ilgili bir gelişme haberi olsa SONME de ortak olduğu için onun da gitmesi gerekirdi. Sadece SNPAM gidiyor %13 bugün de. Acaba sadece spekületif bir hareket mi diye düşünmeden edemiyor insan. Eğer öyleyse çakılması da benzer olacaktır hareketi fırsata çevirmek doğru karar olur bu durumda.

Yorumu olan?

Alıntı Originally Posted by timsah1963 Yazıyı Oku
    4.19 gördük son dakikalarda. Çok ilginç ve hızlı hamleler bunlar.
    SN. USTA günsonu özet ne görünüyor acaba sizde?

Liman ile ilgili bir gelişme haberi olsa SONME de ortak olduğu için onun da gitmesi gerekirdi. Sadece SNPAM gidiyor %13 bugün de. Acaba sadece spekületif bir hareket mi diye düşünmeden edemiyor insan. Eğer öyleyse çakılması da benzer olacaktır hareketi fırsata çevirmek doğru karar olur bu durumda.

Yorumu olan?
    Yukarıya yazdım. Alım büyük bir yüzde ile A1'e ait, satışlar dağınık.

Liman olayı bilinmeyen bir şey değil. Sürpriz bir haber olursa ne ala.

5. Çok ilgili oldu, peki bunlar birleşecek olsa hangisinin diğerini devrqldığı önemli olırsa mu acaba....düşünütorum liman olsa ikisi gider, ama snpam kapanıp sönme tarafından alıancak gibi bir haber olsa veya tersi hangisi gider.... Kağıtlarda Böle bir fiyatlama nasıl olur diye paronaya yazmaya başladım.... Ama ha bu dediklerimi bir haber vsr diye anlamayın, bu fiyatlamanın nasıl mümkün olur diye fikir almaya çalışıyorym sadece....

6. Celal sönmez artık kağıda elmi attı acaba efsane geri döndü sanki
    Maşallah diyelim 0.95 lerden nerelere geldik,sabrın sonu selamet borsanın kuralı beklemek sabretmek,artık kolay kolay aşağı salmayacak çok şükür

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kayhankaya Yazıyı Oku
    Çok ilgili oldu, peki bunlar birleşecek olsa hangisinin diğerini devrqldığı önemli olırsa mu acaba....düşünütorum liman olsa ikisi gider, ama snpam kapanıp sönme tarafından alıancak gibi bir haber olsa veya tersi hangisi gider.... Kağıtlarda Böle bir fiyatlama nasıl olur diye paronaya yazmaya başladım.... Ama ha bu dediklerimi bir haber vsr diye anlamayın, bu fiyatlamanın nasıl mümkün olur diye fikir almaya çalışıyorym sadece....
    Böyle bir şeyi ben de düşündüm. Biri giderken diğerinin kalması ve aklıma birleşme geldi. Birleşmelerde hangisi daha değerli ise ona göre bağımsız kuruluşlar bir fiyat belirliyorlar. Bilançolara bakıyorlar, birbirlerindeki oranlara bakıyorlar, piyasanın değerlemesine bakıyorlar, sonra her ikisi için de birleşme oranı belirleniyor.

Böyle bir şey yaparlar mı bilemiyorum ama yaparlarsa, piyasa pozitif yönde algılayacaktır. Ve ikisinin beraber dolaşan hisselerinin değeri 20 milyonu bulup A grubuna bile geçiş olabilir.

Ama bence kağıt üzerindeki görüntülerden çok, reel haberler önemli. Yani limanı açarken, şu an olmasa bile, ileride çimento kapasitemizi artırmayı düşünüyoruz gibi bir söylem bile daha etkili olacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Böyle bir şeyi ben de düşündüm. Biri giderken diğerinin kalması ve aklıma birleşme geldi. Birleşmelerde hangisi daha değerli ise ona göre bağımsız kuruluşlar bir fiyat belirliyorlar. Bilançolara bakıyorlar, birbirlerindeki oranlara bakıyorlar, piyasanın değerlemesine bakıyorlar, sonra her ikisi için de birleşme oranı belirleniyor.

Böyle bir şey yaparlar mı bilemiyorum ama yaparlarsa, piyasa pozitif yönde algılayacaktır. Ve ikisinin beraber dolaşan hisselerinin değeri 20 milyonu bulup A grubuna bile geçiş olabilir.

Ama bence kağıt üzerindeki görüntülerden çok, reel haberler önemli. Yani limanı açarken, şu an olmasa bile, ileride çimento kapasitemizi artırmayı düşünüyoruz gibi bir söylem bile daha etkili olacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Günaydın teşekkürler, aklıma bir şey daha geliyor, acaba diğerini fiyatlayıp milleti bana toplayıp diğerinde mi harekete geçecekler, ne dersek diyelşm elbette doğru cevap bulamayacaz değil mi....bakalım izleyelim bol kazançlar herkese...

Sayfa 33/244 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •