Sn.kemosabe bahsettigim husus buydu. Bunu seans içinde de yapıyorlar
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Printable View
Sn.kemosabe bahsettigim husus buydu. Bunu seans içinde de yapıyorlar
Mr. Joker'in cuma günkü tespiti muazzamdı aslında... 1.4xlarda işlem görürken geçen yıl, 20 bin lotu değil aynı kademeye aynı güne bile vermek mümkün olmuyordu... Şimdilerde ise pasife yazılıyorsunuz geliyor, aktiften boca edebiliyorsunuz... Ki küçük yatırımcı tahtaya girsin, alışsın, mutlu olsun... Deyim yerindeyse yemlensin... Bu tahtadan göçüp gittiklerinde bir gün kime devredecekler onca malı, yoksa, kimsecikler olmazsa yakınlarda bir yerlerde, son tahlilde... Yalnızca bu perspektiften bakıldığında zilin sesine daha zamanın olduğu sonucunu çıkarıyorum ben.. Hadi bakalım, hayırlısı, umarım öyle olur... Selamlar, bol kazançlar...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Teşekkürler Üstadım... Yani ellerindeki malı ufak ufak küçüklere yedirebilirler, ilgi doruğa çıktığında ve biz hala şu aracı kurumdaki 1,4 milyon lot duruyor diyebiliriz yani... Başlqngıçta 1,4 milyon lot 2 belki 3 hesaptadır, ama sonunda binlerce parçalı olabilir demek bu aslında ... Takasları günlük al sat değerleri ve diğer verilerle birlikte izlemek gerek... Yoksa sorun çıkarabilir...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Slm arkadaş lar takaslara bakılırsa joker abimizin malı vereceğini anladıkları için her vericem dediğin de halktan birileri alım yaptı zannedersem tahta bozulmamış imajı vermek için var bi ali Cengiz oyunu bakalım neler olacak tahta çok menemen oldu bide bu arada avod unuz hayırlı olsun bi ara çayinızı içmeye gelirim.
kağıtta bir hareketlilik var bakalım iyi duruyor
Nasil bugun iyi kapatti sanki bu hafta bir tavan gelirmi dersiniz
Alan satan bilgisi paylaşabilecek ortağımız var mıdır? Teşekkürler...
Ykb 500 küsür bin lot vermiş . Alanlar is vs fakat dışarı biraz vermişler gibi
He birde Deutsche 5000 lot vermiş.
yazan çizen kalmamış forumda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yetmez ama evet :) Daha önce paylaştığım grafiği yapması lazım
devre kesici
tavan 2,16
Giyabimda bayagi konusmussunuz neyse geçmişte de konuştular inşallah ben yazılarım hep
Akıllı biri sanmıştım seni
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler şenlik varda hemen coşup sağa sola salça olmayalım. Satan bereketini görsün
borsa sabır işidir. 1,90 dan satmadım bekledim, 2,03 ort. ile verdim. He vaktinde 1,90 dan verse idim 10 kez takla attırırdım o ayrı,
herkes kendi versin kararını,
mardin i 6 ay takip et olayın ne olduğunu anlarsınız.
burda ki günlükçü arkadaşlar henüz silvr den tokat yemedi inş. yemezlerde, siz iyi güne denk geldiniz.
1,91 üzeri kapanış oldukça 2,50 neden olmasın diyorum kendi kendime, düşünce alırım gene şimdilik allahaısmarladık
http://i.hizliresim.com/vbLpkr.jpg
arşivden çıkarttım eskiler bilir paylaşmıştım bunu
http://i.hizliresim.com/V0L3py.jpg
bakalım trene geri binebilirsem iyi bir yerden benim takibimdeki dirence var hala. Etkilenenler bakmasın grafiklere :)
eğitim çalışması bunlar. tavsiye olmaz
Sn.afe agzina saglik bunlar misafir sanatci tokati yemedikleei icin atip tutuyorlar 2010 ve 2012 de tokati ben yedim sadece uyardum
SM-J100H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o adam için her dediğimin sonuna kadar arkasındayım. Kağıtta istediğini çizer, sorduğunu çizmez ky dostu böyle olunmaz, adam o flamalı grafikleri paylaştığında 1,8x lerde idik, neden gitmedi ondan sonra mallananlar 1,45 lere değdiğini görünce zararına sattılar gittiler, adamın olayını azıcık akıllı olan adam izleyerek 2 ayda çözer, hedefi gösterir adamın hedefi bu kağıtta 4,80 üstü bu hedefi gören ky sence bu kağıdı bu rakamdan satarmı inanıyor bu adama ve bekliyor sonuş hüsran, kağıtları tavana giderken değmeyin keyfine adamın, ama tabanları yerken gıkı yok. Neyse bu adam bu kadar konuşulmaya değmez.
burda sn mastori, sn kemosabe nin gerçek yatırımcı olduklarını düşündüğüm den kazanmalarını gönülden istiyorum, diğer iyi niyetli olan arkadaşlarda inş. kazanır. Yeni arkadaşlar o hedeflere inanmasın çünkü bu kağıt 2-2,50 üstü görürse pahalı olur, yönetim kurulu toplantısında bir çift laf ile tabanları yeme olasığı yukarı yapacağı marja göre daha fazla dikkatli olun sadece sonra kendi düşen ağlamaz derim ben o kadar
arkadaş sen erken alıp erken satabiliyorsan ve kazanıyorsan ne ala, ama herkes orta vade hedefleri beklediğinden 1 ileri 2 geri oynuyor adamın grafikleri. Ayrıca gelecekte ön gördüğü yerlere nedense hep tesadüfen değiyor, adam resemn 15 dklık ta geleceği çiziyor trend demiyorum olasılıkları çiziyor azıcık ta sorgulayın bu nasıl oluyor diye, ben size saldırı olsun falan diye yazmıyorum azıcık sosyal medyada ky dostuyum diye grafik paylaşanları sorgulayın diye yazıyorum İnş. kazanmaya devam edersin
yaw büyütmeyin mardini urfayı yazın o zaman şimdi ne diyomuş uzman!!!
Ayrıca 4.8 hedef mi vermiş?
Sonunda yaptı :) Devamını getir şimdi bakalım Ek 889
Küçük yatırımcı için iki ihtimal var.Ya o satar hisse yükselir,y ada satmaz hisse düşer.Olay bu.Tahtaya biz yön vermiyoruz.Onlar kazanırken birşeyler düşerse ne ala.
Tüm ortaklarımızın karda olduğu mutlu bir gün, ne güzel... O haldr tartışmayıp günün keyfini çıkaralım, ne dersiniz? Kağıt uçarken herkes daha yukarı hedefleri gösterir, düşerken de daha aşağısını... Kağıt mutlaka 1dolardan işlem görecek ama o gün bugün müdür, onu bilmiyorum... İki yıldır onlarca kez öğrenilmiş çaresizliği yaşattığından bu kağıt, gerilimi daha fazla kaldıramadım ve son bakiyeyi de 1.92'den verdim... Kalanlara selam olsun... Kazancınız benimkinden fazla olsun.... Bilanço riskini yüklenmek istemedim aslında ama sanki daha yolu var gibi görünüyor... Flama flama diyen tüm ortaklarımızı kutluyor, o flamaları gururla sallayabilmelerini diliyorum... Bir süre dışarıdan izleyip yeniden aranıza döneceğim mutlaka ama önce şu Adana'dan bir kurtulmam gerekiyor, izninizle... En kötü gününüz böyle, kazancınız bol olsun... Selamlar, saygılar...
Alan satan paylaşabilecek ortağımız var mıdır? Bir de Mardinli nickli yorumcu 4.8 hedef fiyat mı vermiş ve neden vermiş, bilen arkadaş var mı? Yazdığım mesajları göremiyorum, telefonumdan sanırım... Kopuk, düşük ve anlatım bozukluğu içeren tüm mesajlarım için tüm dostlardan özür diliyorum...
Gnlk takas rica etsek..
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.