Bu işin tadı kaçtı. Bir hedef fiyat vermeyle bu kadar düşüş olur mu?
Yüksek fiyat hedef verince hiç etkilenmiyor..
Printable View
Bu işin tadı kaçtı. Bir hedef fiyat vermeyle bu kadar düşüş olur mu?
Yüksek fiyat hedef verince hiç etkilenmiyor..
aynı morgan, 2016'da da hedef fiyatını 19'dan 15 TL'ye düşürmüş, hisse o rapordan sonra 40'lara yolculuk yapmış. Yine böyle bir bit yeniği olabilir mi?
Durumlar yarın belli olur.
Pegi'de hayaller New York, gerçekler Şam..
Anlamakta zorlandığım nokta 29 ekim'e hava limanı açılışına az bir zaman kalmış iken ve bilanço dönemine girmiş iken, Türkiyede ekonomide az da olsa soğuma emareleri görülmüş iken, abd nin bir yatırım bankası kalkıyor Türkiye'nin hava yolu şirketlerinin hedef fiyatlarını düşürüyor. Zamanlama entresan morgun zaten şaibeli. 2016 ylında aynısını yapıyor. Sonra her iki hissede ralli yapıyor. Şimdi aynısı olurmu? bilemem tek bildiğim morgun un ahlaksız ve art niyetli olduğudur.
Yabancılar 730 bin lot satmış..
Sn. Onelle yaklaşık bir yıldır her olumsuz yoruma kafam rahat diye cevap verdiniz ama o zamandan bu zamana pgsus umursayan yok. Hisseyi her fırsatta bastılar. Gerçekten yok mu bi sıkıntı? Daha şimdiden %15 faiz kaybım var martta aldım hisseyi. Bildiğiniz birşey varsa söyleyin lütfen. Yoksa rahat olmak için bir sebep yok gerçekten. Ucuza almış olabilirsiniz ama geçen zaman kardan tırtıklayıp durmuyor mu?
başlıkta ve forumun genelinde safsata satanlara , herkesin internetten açıp bulabileceği magazin haberlerle ve bilgi kalıntıları ile atıp tutanlara , küfür edenlere , sadece kötü senaryo yazanlara, kendini gizleyebilmek için iyi ve kötü senaryoyu beraber yazanlara ( bu çok revaçta ), aynı mantığı farklı 10 nick ile pazarlayanlara itibar etmeyin sevgili ziyaretçiler, kendinizden başka hiç kimseye itibar etmeyin ...paracıklarını bu mecraya yatıran sevgili yeni yatırımcı dostlar... kendinizi ve paranızı tuzaklardan , trollerden koruyun..
Şahsen ben Morgan Stanleyin hedef fiyatını 40'lara yükseltmesindense 19'lara düşürmesini tercih ederim. Çünkü bu tür olumsuz hedef fiyatların sayısının artması yukarı dönüşün ilk habercileri olabilir. Gördük ki 37-38'lerden dönmesinden sonra artık gitmiyor bu ********. Demek ki çok yüklü ve son bir kaç eski numarayı deniyorlar. Becerebilen için müthiş bir trade zamanı bence. Beceremeyenler için ise müthiş bir sabır zamanı..
Sevgili Huylananadam, soru sormayınız dostum yanıt alamazsınız...
çünkü bu forumda artık sadece sataşmalar ve birbirlerini yemelere jet hızıyla yanıt veriliyor.
troller işine baksın... bana laf yetiştirmesin ... bükerim...
Sayın huylananadam bir sıkıntı var mı yok mu bir sızıntı olmadığı sürece öğrenmek çok zor. Hissenin geldiği yer açısından diyorsan evet normal değil, bunu herkes de biliyor zaten. Ancak, sen Mart ayından beri taşıyorsun ben ise son 3.5 yıldır taşıyorum bu hisseyi. Çokça zigzaglarıyla hiç istikrarlı olmadığı ve hareketleriyle neredeyse bistteki bir kumar kagıdı görüntüsü vermiyor da değil. Eğer uzun vadeciysen, önerim 2019 sonuna kadar beklemen. Değilsen de 2018 sonu da seni kısmen mutlu edecek bir rakama ulaşacaktır diye düşünüyorum.
başlıkta ve forumun genelinde safsata satanlara , herkesin internetten açıp bulabileceği magazin haberlerle ve bilgi kalıntıları ile atıp tutanlara , küfür edenlere , sadece kötü senaryo yazanlara, kendini gizleyebilmek için iyi ve kötü senaryoyu beraber yazanlara ( bu çok revaçta ), aynı mantığı farklı 10 nick ile pazarlayanlara itibar etmeyin sevgili ziyaretçiler, kendinizden başka hiç kimseye itibar etmeyin ...paracıklarını bu mecraya yatıran sevgili yeni yatırımcı dostlar... kendinizi ve paranızı tuzaklardan , trollerden koruyun..
Sistemimde günlük dirençler 24.76 25.24 destek 24.50 lerde ytd...
hiçbir borsa yatırımcısı belirli kriterleri değerlendirerek aldığı kağıda kumar kağıdı demez ( hem de 10 bin lot aldım diyor full maldayım diyor ) ... mal taşımak kumar değildir... aman dikkat beyler bayanlar... bunları iyi tespit edin... tekniği falan sallayın ... benim tekniği de sallayın...bu parazitleri iyi tespit edin...
ruh hastasısın sen bir psikiyatriye git.
yazdığımı da iyi oku.
kumar kağıdıdır demedim, bistteki kumar kağıdı gibi istikrarsız hareketleri var dedim.
gerçeği söylemek zoruna gitmesin.
bugüne kadar burada size sorulan hiçbir soruya yanıt vermediniz. buna işaret etmek niye zorunuza gitti?
Ben uzun vadeciyim onelle, 10 bin değil şuan 15500 senetle bu hissedeyim.
Bu kadar da ayağa düşürme kendini. Forumda biraz saygınlığın vardı, yerlerde sürünüyorsun şuan.
Arkadaşlar rica ediyorum şu atışmalar bitsin.
Sonuçta filler tepişir çimenler ezilir.
Gidin derdinizi genel kurulda cin ali ye anlatın. Durumun sorumlusu onlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kimse benim mesajlarıma cevap yazmasın ..ben nasıl istersem öyle olur...
Onelle keyfin yerindemi cizgilere itaat :)))
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn onelleye güveniyorum. Maliyet yüksek ama canı sagolsun
Sayın hurkuş, bizim gm nane geçenlerde yine 2018 için 40 milyon yolcuyu dillendirdi. Ekim kasım aralık aylarında 17 milyon yolcu taşıması lazım rakama ulaşması için. :)
Herifler ağzımıza tükürdü siz hala burada şöyle olacak böyle olasak. Çizgi içimizden geçti hemşerim.
Yatırım budur. Şu dönemde bankalar kazandırıyor günlük ve kisaci isen orada takil
ne çalıştırdım be troll ekibini :kahkah: ... bi o bi o bi o bi ... dönek oldular :kahkah: iletişim kopukluğu yaşıyolar... abi sen yaz... yok ben yazdım sıra sende sen yaz.. abi ben yazarsam hep aynı muhabbet olcak...benim üstüme sen yaz ki çakılmasın... :plc:
kağıt düşüyo ... izleyici sayısı da artınca ortamı kurtarmak için şimdi daha çok tırmalamak lazım de mi koçlarr... :kahkah:
Yahu insan açar msjlarımı falan okur üyelik tarihime bakar seninle bile konuştuk geçen yıl. Keşke dediğin gibi olsa namussuza ev parası gömdüm Allah kahretsin böyle kağıdı. Marttan beri habire gömdüler. Bist30 da temettü veren adam gibi hisseler varken aklımı seveyim. Ne uğraşcam yoksa pgsus mgsus.
ziyaretçi sayısı çok fazla troller...ortamı boş bırakmayın...sıradaki hemen bişiler yazsın...
küfür olur... kağıda hakaret olur...bana hakaret olur... :kahkah:
ALIŞ 800.149 SATIŞ 1.013.378
AORT(ALIS) : 23,9746
AORT(SATIS) : 23,9522
AORT : 23,9621
200 bin lot ekside bu haftada pegasus patates oldu.....