Sayfa 32/616 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 249 - 256 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Sn. Onelle yaklaşık bir yıldır her olumsuz yoruma kafam rahat diye cevap verdiniz ama o zamandan bu zamana pgsus umursayan yok. Hisseyi her fırsatta bastılar. Gerçekten yok mu bi sıkıntı? Daha şimdiden %15 faiz kaybım var martta aldım hisseyi. Bildiğiniz birşey varsa söyleyin lütfen. Yoksa rahat olmak için bir sebep yok gerçekten. Ucuza almış olabilirsiniz ama geçen zaman kardan tırtıklayıp durmuyor mu?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, hayal gücümün ürettiği şahsi düşüncelerimdir ve beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

2. başlıkta ve forumun genelinde safsata satanlara , herkesin internetten açıp bulabileceği magazin haberlerle ve bilgi kalıntıları ile atıp tutanlara , küfür edenlere , sadece kötü senaryo yazanlara, kendini gizleyebilmek için iyi ve kötü senaryoyu beraber yazanlara ( bu çok revaçta ), aynı mantığı farklı 10 nick ile pazarlayanlara itibar etmeyin sevgili ziyaretçiler, kendinizden başka hiç kimseye itibar etmeyin ...paracıklarını bu mecraya yatıran sevgili yeni yatırımcı dostlar... kendinizi ve paranızı tuzaklardan , trollerden koruyun..

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3. Şahsen ben Morgan Stanleyin hedef fiyatını 40'lara yükseltmesindense 19'lara düşürmesini tercih ederim. Çünkü bu tür olumsuz hedef fiyatların sayısının artması yukarı dönüşün ilk habercileri olabilir. Gördük ki 37-38'lerden dönmesinden sonra artık gitmiyor bu ********. Demek ki çok yüklü ve son bir kaç eski numarayı deniyorlar. Becerebilen için müthiş bir trade zamanı bence. Beceremeyenler için ise müthiş bir sabır zamanı..

4. Sevgili Huylananadam, soru sormayınız dostum yanıt alamazsınız...

5. çünkü bu forumda artık sadece sataşmalar ve birbirlerini yemelere jet hızıyla yanıt veriliyor.

6. troller işine baksın... bana laf yetiştirmesin ... bükerim...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

7. Sayın huylananadam bir sıkıntı var mı yok mu bir sızıntı olmadığı sürece öğrenmek çok zor. Hissenin geldiği yer açısından diyorsan evet normal değil, bunu herkes de biliyor zaten. Ancak, sen Mart ayından beri taşıyorsun ben ise son 3.5 yıldır taşıyorum bu hisseyi. Çokça zigzaglarıyla hiç istikrarlı olmadığı ve hareketleriyle neredeyse bistteki bir kumar kagıdı görüntüsü vermiyor da değil. Eğer uzun vadeciysen, önerim 2019 sonuna kadar beklemen. Değilsen de 2018 sonu da seni kısmen mutlu edecek bir rakama ulaşacaktır diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    troller işine baksın... bana laf yetiştirmesin ... bükerim...
    hastasın sen.

Sayfa 32/616 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •