Sabırla bekleme hanesine yazacağım kağıtlar arasına girdi göltaş. Her zarar bir gün kar olur elbet. Beklemeye devam.
Printable View
Sabırla bekleme hanesine yazacağım kağıtlar arasına girdi göltaş. Her zarar bir gün kar olur elbet. Beklemeye devam.
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. genel kurulu 26-04-2019 tarihinde yapılacaktır.
Arkadaşlar 26.04 teki toplantıya mutlaka katılmak lazım
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sütü bozuk sabırla bekliyoruz
Göltaşı bu fiyatlarda göreceğim aklıma gelmezdi valla.. İnşallah yakındır olumlu bir tepki ile yukarı yapar.
Foruma girmişken şuraya iki satır birşey yazayım.
Sevgili hissemiz.....Zurnanın zırt dediği yerlerde dolaşıyor.Citi yılbaşından bu yana 423 bin adet sattı.
Ekonominin bu kadar başıboş olduğu bir dönemde iyimser bir beklentiye girmek kendi adıma tamamen boş hayal.Ne kadar süreceği belli olmayan sıkıntılı bir dönemdeyiz.Yanlış üstüne yanlış.
Bir kilo soğan fiyatına göltaş.
Çok doğru tespit bir kg sogan= goltas
Amele sümüğü gibi yapıştı yere kafasını kaldıramıyor acaba aklından ne geçiyor olabilir?
Ben aldıkça düştü, düştükçe aldım yine düştü. İnşallah döner artık yukarıya.
Saçlarım beyazladı seninle yaşlandım ama il günkü gibi aşkımız........
Bunlar tam bir oç
Tam satayım diyorum sonra da bu kadar zararla dipde ki hisse satılır mı deyip vaz geçiyorum ve gün satmadığıma pişman olarak geçiyor
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Golts yine yeni kurbanlar peşinde.Bu kritik dönemler döviz getiren patronu sağlam hisseler dönemi.
Zarar azaldı biraz şükür :)
Hisse alımı yapacakmış 200 bin lot utanmadan ben de var onun dörtte biri
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/757214 PAYLARIN GERI ALINMASINA ILISKIN BILDIRIM
OZET BILGI PAY GERI ALIM BILDIRIMI
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI ? HAYIR
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI ? HAYIR
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI ? HAYIR
GERI ALIM ISLEMINI GERCEKLESTIREN ORTAKLIK GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SANAYI VE TICARET A.S.
GERI ALIM ISLEMINE KONU ORTAKLIK GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SANAYI VE TICARET A.S.
GERI ALIM ISLEMININ NITELIGI DIGER
SOZ KONUSU GERI ALIMIN AMACI SIRKETIMIZ PAYLARININ BORSA ``DA OLUSAN DEGERININ, SIRKETIMIZIN FAALIYETLERININ GERCEK PERFORMANSINI YANSITMAMASI VE PAY SAHIPLERININ MENFAATLERININ KORUNMASI
YONETIM KURULU KARAR TARIHI 19.04.2019
GERI ALIMA KONU PAY MIKTARI 200.000
ODENECEK AZAMI TUTAR (TL) 2.295.000
EK ACIKLAMALAR
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU, 19.04.2019 TARIHINDE YAPMIS OLDUGU TOPLANTIDA ASAGIDAKI KARARLARI ALMISTIR;
- SERMAYE PIYASASI KURULU``NUN GERI ALINAN PAYLAR TEBLIGI (II-22.1) VE 25.07.2016 TARIHLI ACIKLAMASI CERCEVESINDE, SIRKETIMIZ PAYLARININ BORSA ISTANBUL A.S.``DE OLUSAN DEGERININ, SIRKETIMIZIN FAALIYETLERININ GERCEK PERFORMANSINI YANSITMAMASI VE FIYAT DALGALANMALARINI AZALTMAK AMACIYLA PAY SAHIPLERININ MENFAATLERININ KORUNMASI ICIN KENDI PAYLARININ GERI ALIMININ GERCEKLESTIRILMESINE,
- GERI ALIMA KONU EDILECEK AZAMI PAY SAYISININ 200.000 ADET VEYA PAY ALIMI ICIN AYRILABILECEK AZAMI FON TUTARININ ISE 2.295.000-TL OLARAK BELIRLENMESINE,
- BELIRLENEN LIMITLER DAHILINDEKI GERI ALIM ISLEMLERININ YERINE GETIRILMESI ICIN, ICRA KOMITESI UYESI-MALI ISLER MUDURU SAYIN SENGUL AKPINAR ‘IN YETKILI KILINMASINA,
- GERI ALINAN PAYLARA ILISKIN OLARAK YAPILACAK ISLEMLER HAKKINDA GERCEKLESECEK ILK GENEL KURUL``DA PAY SAHIPLERINE BILGI VERILMESINE OY BIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR.
KAMUOYUNA SAYGIYLA ARZ EDERIZ.
YUKARIDAKI ACIKLAMALARIMIZIN, SERMAYE PIYASASI KURULU‘NUN YURURLUKTEKI OZEL DURUMLAR TEBLIGINDE YER ALAN ESASLARA UYGUN OLDUGUNU, BU KONUDA/KONULARDA TARAFIMIZA ULASAN BILGILERI TAM OLARAK YANSITTIGINI, BILGILERIN DEFTER, KAYIT VE BELGELERIMIZE UYGUN OLDUGUNU, KONUYLA ILGILI BILGILERI TAM VE DOGRU OLARAK ELDE ETMEK ICIN GEREKLI TUM CABALARI GOSTERDIGIMIZI VE YAPILAN BU ACIKLAMALARDAN SORUMLU OLDUGUMUZU BEYAN EDERIZ.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G... kenarları, almasınlar biz aramızda toplar başımızın gözümüzün sadakası olarak veririz. Tövbe tövbe mübarek günde günaha sokuyorlar insanı.
Hayırlı kandiller
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne la. Oha diyorum böyle geri alım mı olur hiç alma daha iyi sövecektim kandil diye vaz geçtim.
bu işin sonu i tarmana kalacak
Haftaya gk varya, milletin biraz gazını almak için alınan bir karar gibi geldi bana.
Bu nasıl gaz alma. 11.5 tl ortalama değer biçmiş bir de fiyatlama gerçeği yansıtmıyor demişler. 11.5 tl yansıtacak yani öylemi. İş bilselerdi 4 milyon kaynak ayırıp 200 bin lot alacağız derlerdi zor bir şey değil böylece kafalarında 20 tl değer biçmiş olurlardı. O fiyattan alacaklarından mı yok. Ama psikolojik bir etki olurdu hisseye. kaç yıldır düşen hisseye şu anki fiyattan yüzde 7 fazla değer biçmişler. Komedi gibi.
gk milletin gazı olamaz imtiyazlı hisseler var demireller takmaz kimseyi
Paydaşlarım, arkadaşlarım eski dostlar ne yapıyorsunuz nasılsınız pek göremiyorum sizleri buralarda sattınızmı duruyonuzmu kimler var buralarda merak ettim.
Herkes burada Sayın Kapadokyalı sadece kenardan izliyoruz. Zira olup biteni anlamak imkansız. Genel kurula kim giderse 2 çift laf etmezse bunlara yazıklar olsun. Bunlara bu düzeni kurdurtan ve devamını sağlayan kim varsa hepsinin Allah belasını versin. Bu kadar insanın ahını alanın 2 tarafta da iki yakası bir araya gelmesin. Çok insanın canını yaktılar. Allah bildiği gibi yapsın...
Özlemişim Göltaş kardeşim, sizde buradaymışsınız birazdaha rahatladım 70 in altına düşmez dediğimizin hissenin haline bak kocattı beni, ALLAHA emanet ol.
Gerçektende hisseyi yükseltmek isteselerdi dedeğiniz gibi yaparlardı hatta 4 değil 14 milyon ayırdık geri alım için deselerdi 1 lot bile almadan hisse yükselirdi ama bu insanların niyetleri başka, şunuda hatırlatalım hayat çok kısa onlarada tadıynan yedirmez yüce ALLAH.
Bence eleştirilmesi gereken bir noktada ; böyle bir karardan 2 gün önce yapılan fiyat hareketi.Bununda yabancı kurumlar tarafından yapılması bence mevcut yönetimi tamamen zan altında bırakmıştır.Genel kurula giden olursa bunu da sorup cevabını da tutanaklara geçirtmesini tavsiye ederim.
Biz ne dersek diyelim Bu tip hisseden ısrarcı olmakla suçu kendinmde ve kismetimde buluyorum.Bizimki artık ne yazikki kumarhane gidip hep kasa kazanıyor diye yakinmaktan öte gitmiyor.Asil bizim sıkıntımız ülke olarak adalet ,Adalet olmadigindan zaten bu durumdayız ne paraya ne dindar yöneticiye nede üretime ihtiyaç var adalet olsa bunlar kendiliğinden olacak seyler.