Sayfa 35/344 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 273 - 280 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by kızılmartı Yazıyı Oku
    Haftaya gk varya, milletin biraz gazını almak için alınan bir karar gibi geldi bana.
    Bu nasıl gaz alma. 11.5 tl ortalama değer biçmiş bir de fiyatlama gerçeği yansıtmıyor demişler. 11.5 tl yansıtacak yani öylemi. İş bilselerdi 4 milyon kaynak ayırıp 200 bin lot alacağız derlerdi zor bir şey değil böylece kafalarında 20 tl değer biçmiş olurlardı. O fiyattan alacaklarından mı yok. Ama psikolojik bir etki olurdu hisseye. kaç yıldır düşen hisseye şu anki fiyattan yüzde 7 fazla değer biçmişler. Komedi gibi.

2. gk milletin gazı olamaz imtiyazlı hisseler var demireller takmaz kimseyi

3. Paydaşlarım, arkadaşlarım eski dostlar ne yapıyorsunuz nasılsınız pek göremiyorum sizleri buralarda sattınızmı duruyonuzmu kimler var buralarda merak ettim.

4.  Alıntı Originally Posted by kapadokyalı Yazıyı Oku
    Paydaşlarım, arkadaşlarım eski dostlar ne yapıyorsunuz nasılsınız pek göremiyorum sizleri buralarda sattınızmı duruyonuzmu kimler var buralarda merak ettim.
    Herkes burada Sayın Kapadokyalı sadece kenardan izliyoruz. Zira olup biteni anlamak imkansız. Genel kurula kim giderse 2 çift laf etmezse bunlara yazıklar olsun. Bunlara bu düzeni kurdurtan ve devamını sağlayan kim varsa hepsinin Allah belasını versin. Bu kadar insanın ahını alanın 2 tarafta da iki yakası bir araya gelmesin. Çok insanın canını yaktılar. Allah bildiği gibi yapsın...

5. Özlemişim Göltaş kardeşim, sizde buradaymışsınız birazdaha rahatladım 70 in altına düşmez dediğimizin hissenin haline bak kocattı beni, ALLAHA emanet ol.

6.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Bu nasıl gaz alma. 11.5 tl ortalama değer biçmiş bir de fiyatlama gerçeği yansıtmıyor demişler. 11.5 tl yansıtacak yani öylemi. İş bilselerdi 4 milyon kaynak ayırıp 200 bin lot alacağız derlerdi zor bir şey değil böylece kafalarında 20 tl değer biçmiş olurlardı. O fiyattan alacaklarından mı yok. Ama psikolojik bir etki olurdu hisseye. kaç yıldır düşen hisseye şu anki fiyattan yüzde 7 fazla değer biçmişler. Komedi gibi.
    Gerçektende hisseyi yükseltmek isteselerdi dedeğiniz gibi yaparlardı hatta 4 değil 14 milyon ayırdık geri alım için deselerdi 1 lot bile almadan hisse yükselirdi ama bu insanların niyetleri başka, şunuda hatırlatalım hayat çok kısa onlarada tadıynan yedirmez yüce ALLAH.

7. Bence eleştirilmesi gereken bir noktada ; böyle bir karardan 2 gün önce yapılan fiyat hareketi.Bununda yabancı kurumlar tarafından yapılması bence mevcut yönetimi tamamen zan altında bırakmıştır.Genel kurula giden olursa bunu da sorup cevabını da tutanaklara geçirtmesini tavsiye ederim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Biz ne dersek diyelim Bu tip hisseden ısrarcı olmakla suçu kendinmde ve kismetimde buluyorum.Bizimki artık ne yazikki kumarhane gidip hep kasa kazanıyor diye yakinmaktan öte gitmiyor.Asil bizim sıkıntımız ülke olarak adalet ,Adalet olmadigindan zaten bu durumdayız ne paraya ne dindar yöneticiye nede üretime ihtiyaç var adalet olsa bunlar kendiliğinden olacak seyler.

Sayfa 35/344 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •