Bizi terkedip başka tahtalarda macera arayan arkadaşlarımıza da buradan selam gönderiyoruz. Umarım başarılı olmuşlardır. Biz bekliyoruz bakalım değecek mi bu kadar beklemeye
Printable View
Ben bekklemedeyim duzeltmenin devam ettigini dusunuyorum satmayi dusunmedim hic. Nasibimizde ne var sa onu alacagiz.
bende herşeyi nasibe havale ettim..bu kadar bekledim biraz daha beklemeyi tercih ediyorum...durdo şu anda bize iyi bir kar da vermiş ama biz daha da iyisini istiyoruz...eğer yeni durdo ciro ve karını artırmış ise o zaman yeni durdonun bir yeni güzel fiyatları olmalı..bu ihtimale dayanarak beklemeyi tercih ediyorum...
beklediğimiz gibi gelmezse de gerekirse karımızın bir kısmında ferağat ederiz.....yapacak bir şey yok...bu güne kadar çok yazdık ve konuştuk ...bunun gereğini yerine getirmek istiyorum...bu kara kanaat edip satıp çıkarsam , herkes beni ağır bir şekilde suçlayacak...itibarımı kayıp etmektense para kayıp etme ihtimalini tercih ediyorum...
eğer ki beklediğimiz ciro ve karlar gelirse de o vakit durdoyu kimsecikler tuttamaz...ta çift rakamlara kadar durmadan koşar keçimiz...
teknikçilerin büyük bir çoğunluğu sattılar...temelcilerin bir kısmı ise hala tuttuyor...bir kısmı ise bir kısmını veya tamamını sattı...bir kaç kurum ise bu süreçte çok iyi bir toplama yaptılar...yabancılarda arkadaşların söylediğine göre 500 binden fazla birikti...haftalar önce bu şekilde topladıkları taktirde bu seviyelere ulaşacaklarını tahmin etmiştik...öyle de oldu...bakalım yabancıların güvendiği şey nedir ??
Kalan 5000 ile bende bilanço yu karşılamak istiyorum lakin bu sene bilançosu olumlu olanı negatif fiyatlama furyası var. Bilanço iyi gelsin de olumsuz fiyatlasınlar sonrası olumluya dönüyor zaten. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumlarda yazılanlar göre ky kardeşlerimizin çoğu kararını realize etmisler...veya cogunu satıp az bir kısım kalmış gibi duruyor...anlaşılan o ki bu defa ky lar karlarini realize etmisler.helal hoş olsun.
Büyük yatırımcıların kağıdı çıkartıp ky ların kucağına birakmasina müsaade etmemisler. İlk defa.tuhafima geldi...
Bundan sonra varsın büyük yatırımcılar düşünsün.zarar ederlerse kendilerine kar ederlersede kendilerine.
Ky adına güzel bir durum.karını realize eden herkesi tebrik ederim
Karla satanlar akıllıca hareket etti eldeki kuş daldaki iki kuş tan iyidir dedi ama ben geçmişteki bir kaç senet teki pişmanlıgı yaşamamak adına satmadım kısmetimizde ne varsa o olur...:cool:
20000 di satıp 6.73 ten 5500 bıraktım
Teknik bu sekilde almama musaade etmiyor maalesef ben beklemedeyim sadece gecen caktiginda yetisemedim onun icin gene beklemeye devam. Onceki seneler borsasi olsa hadi tut bekle ama artik iyice piyasa pislige sardi. Batik sirketler 4 e 5 katlar super kar açıklayanlar ele verilir. Bunun bence en büyük sebeplerinden birisi de tabi bu guzel bi gelisme ky ni artik bilinclenmeye baslamasi. Batik şirketleri almayip saglamlara yönelmesi. Ee elde kalan batiklarinda spekleri dikkat cekmek sazanlari avlamak icin tavan serisine bagliyorlar. Saglam sirketlerdekileri de dokebilmek icin her tür pislik dönüyor benim gördüklerim bunlar. Zira bu teknik bagira bagira beni sat diyor ama mala giren saglam biri kağıdı iyi tutuyor bakalim filmin sonu nasil bitecek.
Evet filmin sonu merak konusu. Film rutunini bozmayacak mi? Kötü mü bitecek geçen yıl gibi? Yoksa iyi mi bitecek? Hangi arkadaş haklı çıkacak?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insallah elinde mal olanlar hakli ciksin. Zira riske giren onlar. Ben haksiz ciksamda kaybim olmayacak sadece mali pahalı aliriz. Zaten baska hisselerde kazanmaya devam ediyoz birde su isbtr yi bi yakalasaydim durdoyu 10 dan satmis gibi olcakti. Neyse nasip.
Ölü moda girdi. Bilanço bekleniyor. Ytd
Zurnanin zirt dedigi yere dogru geliyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi
Ben kağıdın hep zirvelerde taban oluşturmasını seviyorum
Bir kaç gün önce garıp bir rüya daha gördüm. .bu rüyamda bir 30 luk yumurta kolisinde bana yaklaşık 20-25 civarında haşlanmış yumurta gösteriliyordu. .bu yumurtaların çoğu küflenmiş idi..ben de yumurtalara bakıp hayret ediyordum..
Bu rüyamı sıradan bir rüya olarak görmek istiyordum çünkü bana ilk etapta pek hoş görünmüyordu. .Ama nedense ısrar ile bu rüyanın anlamını öğrenme ihtiyacı hissettim..
Bu gün istemeden araştırdım. ..anlamı çaba harcamadan bir yere gelinecegi ve öz güvenin artacağı yazıyor. .
Yani önceki gördüğüm keçi rüyasını teyit edici bir rüya..
Çiğ yumurta sizin dediğiniz gibidir...Ama haşlanmış ve küflenmiş yumurta ise de benim dediğim şekildedir. .
Bu yumurtaların bazıları çiğ olabilir ihtimalen. .buda hastalığa ve nazara gekinecegini işaret eder..benim Hanım da Son 10 gündür hastadir. ..Ama bu gün iyi görünüyor. ..
Ama dediğim gibi ruyamin ana teması haşlanmış ve küflenmiş olmasıydı. .
HZ. yusufun filmi aklıma geliyor dostlar...o filmde firavun ilk rüyasında 7 kuru buğday başağı ve 7 adet yeşil buğday başağı görüyordu...aradan bir süre geçtikten sonra ikinci rüyasında nil nehrinden 7 zayıf ineğin çıkarak otlamakta olan 7 semiz ineğe saldırıp onları yediklerini görüyordu..
hz .yusuf da yorum yaparken birbirine benzer iki rüyanın görülmesi halinde o rüyanın kesin gerçekleşeceği anlamı çıktığını söylüyordu..benim bu iki rüyam da bana göre birbirini teyit edecek şekildedir...
birinci rüyamda hissenin çok çıkacağı ve ellerim ve ceplerimin para ile dolacağını görüyordum...ikinci rüyamda ise hiç zahmet çekmeden itibarımın çok artacağı anlamı çıkıyor...yanlız bu durum nazarı da üzerime çekeceğini işaret ediyor...
30 luk koli yumuartası ise hissenin ederinin 30 tl olacağını ama oraya kadar çıkmayıp biraz boşluk kalacağını işaret ediyor...:kahkah:
artık hayırlısı diyelim...rüyaya göre pozisyon almamıştım...bu rüyalar beni pozisyonumda daha kararlı kıldı...umarım tüm ky dostlarımız bu hisseden iyi kazanır...
ben hepimize başarılar diliyorum..
rüyaların bir kısmı gelecek ,bir kısmı şimdiki zaman , bir kısmı da geçmiş ile ilgilidir....herkes rüya görür..ama herkes rüyasının anlamını bilmez...rüya ilmi bir haktır ve bu ilmi yüce ALLAH dilediğine verir...Hz. Yusufa verildiği gibi...tabi günümüzde bu büyük ilme tam hakkıyla sahip olan kişiler yok gibidir..
Citi de 12.500 lot satış var bir satış daha yerse düşündürücü.
takaslarda
7,36 yı gördüğünden beridir hisse hacimsiz gevşiyor..ALLAH sonumuzu hayır etsin...bakalım neler olacak ?? bende çok merak ediyorum...
Son takasa göre iş bankaaı 78
95.000 yatırım finans 294.000 citi 263 deutce 252 bin olmuş. Ytd
İnşallah iyi olur fakat böyle hacimsiz hisseler düşerken satmaya yetişilemez.
Risk almak istemeyenler satıyor olmasın yada terse mi geliyoz gün gün geri gidiyoz bilanço gelsede herkes rahatlasa.
Ciğerci fikriniz nedir sizde aylardır burdasınız.
Bu hisseye güveniyorum. Bilanço olumlu gelirse pozisyonu artırırım ytd
Yalnız gerçekte olan bir şey var başka hangi hisse olsa bu şekil de dayanamazdı birileri inanılmaz hisseyi destekliyor.Takozu çekerlerse bayır aşağı iner bakalım takozu çekeceklermi belli olmaz.
Makinaya bağladık umudu bakalım iki gündür malmı sattırmak istiyolar yarın belli olur dönmezse 6,40 gibi
Philip ve yatırım finans toplqmda 22000 satışta