Sayfa 33/656 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 257 - 264 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Zurnanin zirt dedigi yere dogru geliyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi

2.  Alıntı Originally Posted by naczö Yazıyı Oku
    Zurnanin zirt dedigi yere dogru geliyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi
    Bir kaç güne zurnanın sesi belli olur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Ben kağıdın hep zirvelerde taban oluşturmasını seviyorum

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Ben kağıdın hep zirvelerde taban oluşturmasını seviyorum

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn.Katti yabancı alım satımında bir değişiklik varmı hoş son gunlerde alan satan da kalmadı ama...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Bir kaç gün önce garıp bir rüya daha gördüm. .bu rüyamda bir 30 luk yumurta kolisinde bana yaklaşık 20-25 civarında haşlanmış yumurta gösteriliyordu. .bu yumurtaların çoğu küflenmiş idi..ben de yumurtalara bakıp hayret ediyordum..

Bu rüyamı sıradan bir rüya olarak görmek istiyordum çünkü bana ilk etapta pek hoş görünmüyordu. .Ama nedense ısrar ile bu rüyanın anlamını öğrenme ihtiyacı hissettim..

Bu gün istemeden araştırdım. ..anlamı çaba harcamadan bir yere gelinecegi ve öz güvenin artacağı yazıyor. .

Yani önceki gördüğüm keçi rüyasını teyit edici bir rüya..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bir kaç gün önce garıp bir rüya daha gördüm. .bu rüyamda bir 30 luk yumurta kolisinde bana yaklaşık 20-25 civarında haşlanmış yumurta gösteriliyordu. .bu yumurtaların çoğu küflenmiş idi..ben de yumurtalara bakıp hayret ediyordum..

Bu rüyamı sıradan bir rüya olarak görmek istiyordum çünkü bana ilk etapta pek hoş görünmüyordu. .Ama nedense ısrar ile bu rüyanın anlamını öğrenme ihtiyacı hissettim..

Bu gün istemeden araştırdım. ..anlamı çaba harcamadan bir yere gelinecegi ve öz güvenin artacağı yazıyor. .

Yani önceki gördüğüm keçi rüyasını teyit edici bir rüya..
    önce hayrola diyelim ama yumurta darlık ve malın elden çıkması anlamındadır kardeş ...rızkın daralması hastalık olarakta bilinir bu ailede birinin amansız hastalığıda olabilir ..

7. Çiğ yumurta sizin dediğiniz gibidir...Ama haşlanmış ve küflenmiş yumurta ise de benim dediğim şekildedir. .

Bu yumurtaların bazıları çiğ olabilir ihtimalen. .buda hastalığa ve nazara gekinecegini işaret eder..benim Hanım da Son 10 gündür hastadir. ..Ama bu gün iyi görünüyor. ..

Ama dediğim gibi ruyamin ana teması haşlanmış ve küflenmiş olmasıydı. .

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Çiğ yumurta sizin dediğiniz gibidir...Ama haşlanmış ve küflenmiş yumurta ise de benim dediğim şekildedir. .

Bu yumurtaların bazıları çiğ olabilir ihtimalen. .buda hastalığa ve nazara gekinecegini işaret eder..benim Hanım da Son 10 gündür hastadir. ..Ama bu gün iyi görünüyor. ..

Ama dediğim gibi ruyamin ana teması haşlanmış ve küflenmiş olmasıydı. .
    25 30 yumurta olmasi 25 30 a gelmesi olarak yorumlayalim bjz
    Öyle bişey olursa hoca diye yakalriz sizi

Sayfa 33/656 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •