3 ayliklarin son gunu 2 mayis ytd
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3 ayliklarin son gunu 2 mayis ytd
bence 3 aylik bilancolar 8 veya 9 gun sonra aciklanir taminim ytd
ya bu kadar ucuz bir hise varmı ya 9 doları görmüş bide insanların elinden hiselerini almışlar sen yap hesabını keinlikle YTD
3 aylik karı inşallah iyi gelir ytd
O zaman Başlangıc 1 in tezi doğru cıkar
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz daha beklesin bakalım sembolik olarak burdayım, bir gözüm burada artık, EFSANE BOYNUZ um kimlerin eline kalmış ,burayı biraz adam etmek gerek heh......( dyoby da dahil buna )
bu lazın inadıdır.yıllardır sen katakuleyle bu lazın hisselerimi azalt.bu laz da azalttığın kadar tekrar alsın.
Ne güzel sessizlik hakim burada......yukarı sert bir yükselişe hazırlık var boynuzda.......
Beyler yarın her halde bilancosu gelir bide sermaye azaltıp bedeli sermaye artışı olur herhalde ondan sonra bakarcagız biryerden para gelecek vikinge baglaya biliriz ama şu sermaye işi bitmesi lazım herkese bol şans bu benim fikirim YTD
viking den kara haber geldi y 45 milyondan sermaye azaltiyor 21 tiriliyona bedeli yuzda 99 sermaye artıriyorlar bunlar ne ya ytd
arkadaşlar hemen şimdi hesaba oturalımmı 10 bin lot için şayet bedelliye katılırsak ne kadar para hesapta bulundurmamız gerekiyor. katılmas isek ruçhanları hangi aralıkta satışa sunacağız teşekkürler
VKING Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI ZARARİ : -4.136.438
Bunlarda vicdan diye birsey yok adamlara haram yarıyor vallah ben anlamıyorum senelerdir kul haki yiyorlar demeki bunlara yarıyor yapılacak birşey yok nasıl bir dünya anlamış degilim dedim ya bunlara haram ve kul hakı yemek yarıyor ytd
Bunlar ne ya adam habire zara yazıyor sermaye azaltıyor bedeli sermaye artırıyor bunlar olsa ne olur olmasa ne olur ya boş iş ytd
insanlar zara ediyor bide elinden hiseleri alıyorkar ytd
bunlar da vicdan diye birşey yok hadi hise pirim. yapmıyor birde adamların elinden hiselerini alıyorsun zalim zanetiyorsun bu paraları yiycenmi Alma nazlımın ahını çıkar aheste aheste yiyemesin yiyemesin bogazında kalır yiyemesin yedigini sanırsın yiyemesi o ahlar sende varken yiyemesin ytd
Yucin hocam önünde duran bir engel eş zamanlı vardı onuda spk ya başvurda spk onaylarsa ki onaylayacağını düşünüyorum 65 krş gecmesi gerekmiyormu %53.1 azaltma %99 artıracak.
yav/şak/lar/dır şüp/he/siz
-------------------------------------------------
DİPNOT 21 - RAPORLAMA DÖNEMİNDEN SONRAKİ OLAYLAR
Şirket’in 28 Nisan 2017 tarihli özel durum açıklamasında belirtildiği üzere; Şirket’in 28 Nisan 2017
tarihli ve 17 nolu yönetim kurulu kararında Şirket’in bağımsız denetimden geçmiş ve genel kurulca
onaylanmış 31 Aralık 2016 tarihli yıllık finansal tablolarında yer alan 92.482.696 TL tutarındaki
geçmiş yıl zararları ve 15.898.480 TL tutarındaki dönem zararının toplamı olan 108.381.176 TL
tutarındaki bilanço açığının 23.900.000 TL’lık kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasını
teminen, Sermaye Piyasası Kurulu’nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin fon çıkışı gerektirmeyen
sermaye azaltımı başlıklı 19 uncu maddesi kapsamında, Şirket’in çıkarılmış sermayesinin 45.000.000
TL’ndan 21.100.000 TL’na azaltılmasına ve azaltılan tutarın geçmiş yıl zararlarına mahsup
edilmesine, eşanlı olarak 20.900.000 TL sermaye artırımı yapılarak, çıkarılmış sermayenin tamamı
nakden karşılanmak üzere 42.000.000 TL’na artırılmasına karar verilmiştir.
1000 lotunuz önce 531 lot oluyor
540/531=1,01 tl olii
sonra %99 bedelli olii cebinizden 531 tl verip
yani 531x0,99+531=1057 lotunuz oliii
sonra burda
yaşarın payı % 74 den %85 e cikar
tekrar fiyatlar 50 kuruş tekrar sermaye azalt bedelli bu böyle akar gider...
özet: yaşar bizi .i..cek yine vesile olanlarda yol verenlerde komisyonlarını alacak... bknz sapık
Spk onaylarsa Hocam şuan ki fiyattan hisse alıp bedelliye katılmamak daha karlı ben mi yanlış biliyorum
Hocam spk nezaman kararını verir
Bu yaşarlara haram yemek yarıyor ne dünya adamlar hiç korkmuyor ya garibanin iki kuruşunu yemekten bunlar neyi hesaplıyor kefenin cebi yok sen milleti inm inm ineteceksin bu paralari yiyeceksin insanın bogazından geçmez insan gece uyuyamaz miilet hise bırakmadı ya bu nasil spk ya ytd
yokmu bi babayigit spk ya şikayet dilekcesi yazan ytd
spk ya sikayet dilekcesi yazalım elimzdeki bütün hiseleri aldı diyelim ytd
Bu yaşarlar Allah tan bile korkmuyorlar ya yazık yazik bu insanlara sahibimiz yok bi ALLAHIMIZ VAR bize sahip çikan yokmu ytd
terziko unutma it iti ısırmaz diye Anadolu'da bir deyiş vardır sebepsiz geldi mi aklıma
Sent from my C6903 using Tapatalk
Spk bunu onaylayamaz...
Aksi düşünülemez...
Bu şirkete kayyum aranmalıdır net.
Neden şirket kötü niyetli ve firma kaynaklarını borsa dışı firmalara aktararak içini bosaltmaktadir.
Hangi akıl her iki yılda bir sermaye azwlt bedelli yap stratejisi ile firmanın içini bosaltmayi ve ky tekrardan mal bosalyip fiyatı 0,5x getirmeyi açıklar...
Gidin spk ya yazın... Bimer ve cimere yazın.... Ancak burda 50 defa hak yiyorlar Allah belalarını versin diye milyon defa yazsan sonuç çıkmaz...
Gidip suç duyurusunda bulunmak gerek...
Yoksa ah ile vah ile sonuç sıfır...
Sent from my C6903 using Tapatalk
Agzına saglık ya bunu spk bilmiyormu hep bunu yapıyor millete hise kalmadı bu nasıl bir iş o zaman kayum atansın ytd
Beyler herkes spk dilekce yazalim durumu anlatalım bir dilekce yazsın herkes ytd
beyler spk şikayet dilekcesi yazalim faksalada göndere bilirsiniz ytd
Evet eski huyudur genelde ters tepki yapar ama eski viking değil artık eskidende 20 -30 milyon zararlar gelirdi yinede tavan tavan giderdi yaşarın işine akıl sır ermez ama buraya ky çekmesi için hisseyi yukarı çekmesinide bilir merak etme......Bir huyuda yukarı tek sert bir tavan çeker ve hemen verir millete o yüzden dikkatli olmalı bu taktiğine benden demesi......pınar gurubunun siyasi pozisyonu nedir onada bakmak gerekir ayrıca.....
Son 3 aylik nakit değişimleri :
http://i.hizliresim.com/yEZRl9.jpg
Ne güzel ya yaşarlar vikingde hem insanların hiselerini alıyor hem cebindeki paraýi yokmu buna dur diyen ya spk sikayet dilekcesi yazalim ... yaziklar olsun bide bunlar biz insanız diye geziyorlar ne vicdan y.t.d
Hocam nasıl olur hem 20-30 milyon zarar yaz hem tavan tavan git öyle şey olmaz hikayesiz bu iş olmaz hocam şu eş zamanlı hele bir olsun iyi bir haberle güzel yerlere gelebilir tabi yaşarların işine akıl sır ermez diyorsun o ayrı bir konu
Elimden aldıkları hisseleri tekrar satın aldım.ya zararımı çikarır baçak bacak üstüne atarım.yada Yaşar holdingin karşısına geçer üzerime benzin döker kendimi yakarım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynıyla vaki yaşandı bunlar tabiiki 15 sene falan önceden bahsediyorum eskiler bilir işte o zaman efsane boynuz oldu bu vkıng 0.45 alış 3 üstü satış yapmıştım vakti zamanında ne günlerdi artık p.. ettiler güzelim hissemi bende SODA ya geçtim iyikide geçmişim halen ordayım 15 senedir.