Sayfa 32/198 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 249 - 256 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

Beyler yarın her halde bilancosu gelir bide sermaye azaltıp bedeli sermaye artışı olur herhalde ondan sonra bakarcagız biryerden para gelecek vikinge baglaya biliriz ama şu sermaye işi bitmesi lazım herkese bol şans bu benim fikirim YTD

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

viking den kara haber geldi y 45 milyondan sermaye azaltiyor 21 tiriliyona bedeli yuzda 99 sermaye artıriyorlar bunlar ne ya ytd

3. arkadaşlar hemen şimdi hesaba oturalımmı 10 bin lot için şayet bedelliye katılırsak ne kadar para hesapta bulundurmamız gerekiyor. katılmas isek ruçhanları hangi aralıkta satışa sunacağız teşekkürler

VKING Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI ZARARİ : -4.136.438

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    viking den kara haber geldi y 45 milyondan sermaye azaltiyor 21 tiriliyona bedeli yuzda 99 sermaye artıriyorlar bunlar ne ya ytd

Çok adiler bunlar yatacak yerleri yok...
    Size şu veren itfayenin hortumunu kesmek gerek adiler... Size yol verenler daha da adi...
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    VKING Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI ZARARİ : -4.136.438

Sent from my C6903 using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by DFolmaz Yazıyı Oku
    Çok adiler bunlar yatacak yerleri yok...
    Size şu veren itfayenin hortumunu kesmek gerek adiler... Size yol verenler daha da adi...

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Bunlarda vicdan diye birsey yok adamlara haram yarıyor vallah ben anlamıyorum senelerdir kul haki yiyorlar demeki bunlara yarıyor yapılacak birşey yok nasıl bir dünya anlamış degilim dedim ya bunlara haram ve kul hakı yemek yarıyor ytd

7. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Sayfa 32/198 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •