nkolay bonoları buna çevireyim dedim ama arada fazla fark olmuyor 25.15 olan MK 25.40 oluyor. neyse hiç yoktan iyidir.
Arkadaşlar yarın Şekerbank Şeker Factoring bono ihracı var. Mevduat karşılığı %25,68 (%15 stopajlı).77 günlük.
Aynen bende şu anda dokunmadım.Zaten benim yüklü bir miktar %28 bono oranından bağlı.23,75 likleride taşımadım 24 ile arasında pek bir oran farkı yok.Günlükte kalsın dedim.
Evet.imzalı bir dilekçeyi ve eft miktar talebinizi yazıp mail atıyorsunuz.istediğiniz limitli eft yi hemen yapıyorlar.
Genel bir soru sormak isriyorum
Ppfler bu kadar iyi oran verirken neden mevduat dilencisi oluyoruz?
TRT kanalları Ekrem İMAMOĞLU na açılmış hayret...Saat 21.00 de az sonra İMAMOĞLU TRTHABER de...Digitürk 33.kanalda...
Ama faizin dusecegi beklentisi tam olursa bulabilecegim en yuksek sewiyeden bi 3-6 ay arasi baglarim gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İng eturuncu 4. kez hoşgeldini 3 ay uzatmayı teklif etti. Hem oranınız çok düşük hemde oyuncak ettiniz ya sürekli verin hoşgeldin oranını yada 2-3 ayda bir gelip durmayın dedim, tersledim. Bence 23.50 iyi bir oran değil....
Şu an pazarlıksız alınabilecek en iyi oran 24.10
6 ay üzeri bağlarsanız %3 stopaj avantajıda var.
Neti % 21,20 oluyor.
Geçen gün net % 21,20'den 6 ay yada daha fazla bağlarmısınız diye sordumdu
forumdan bir kişi bile bağlarım demedi.
Net 21,20'yi bulamamakta var ilerde belkide.
ICBC euro ve usd faizlerini düşürmüş. EUR 0.95 USD 3.6 alınabiliyor.
Ben bakanin sive yaparak dolar alanlara saydiracagi ihtimaline karsi yukardan aldigim dolarlari tasiyorum bakalim :))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben portföylerde her zaman döviz yada ona endeksli fon bulundurulmasindan yanayım