-

Originally Posted by
Webster
Nzormu ppf mi?
Nzor da var fil de ustad yesillik oluyo iste arada az fark nzor sabit getiri o da bi al sat hosuma gidiyo malum ppf ler kuzu kuzu yatiyo oyle tat vermiyo sanki vade suresi yok bi beklenti yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Ama faizin dusecegi beklentisi tam olursa bulabilecegim en yuksek sewiyeden bi 3-6 ay arasi baglarim gibi
-

Originally Posted by
Batman
Ama faizin dusecegi beklentisi tam olursa bulabilecegim en yuksek sewiyeden bi 3-6 ay arasi baglarim gibi
Yada dolar mi?
-

Originally Posted by
Omega0607
Şekerbank batmaz merak etmeyin saglamdır
Bende nkolaybono 25.15 ve seker bono 25.68 arasinda kaldim.500k için 77 günde 476 tl fazla getiriyor.Bu kadar bir getiri için 77 gün şekere bağlamak mantıklı gelmiyor.nkolay da haftada bir al sat yapıp,aradaki farkı dahada azaltmak mümkün.
-

Originally Posted by
Webster
Yada dolar mi?
Dolarda var ustat ama al sat yapmayacagim bu dalgali zamanlar gecene kadar biraz daha lineer artisli gunleri gorene kadar sepet gitmek istiyorum
-

Originally Posted by
bty06
Bende nkolaybono 25.15 ve seker bono 25.68 arasinda kaldim.500k için 77 günde 476 tl fazla getiriyor.Bu kadar bir getiri için 77 gün şekere bağlamak mantıklı gelmiyor.nkolay da haftada bir al sat yapıp,aradaki farkı dahada azaltmak mümkün.
Pozisyon degisikligi imkani var belki karar degistirebilirsiniz 77 gun icin de arti nzorvoran dusururse faizler dusup suan 590 gun civari veriyor bonoyu bozmazsiniz
-

Originally Posted by
Batman
Nzor bonolari al sat yaparak biraz daha arttirabilirsiniz birde pozisyon degisimi imkani veriyor yatirim tercihiniz degisirse
öyle aslında nzor faizinde bir değişiklik olmadığı sürece her cuma ve pazartesi bozdurup tekrar alıyorum, ama faizlerde bir düşüş olursa keşke yüksek orandan uzun vade bağlasaydım deme ihtimali de var.
-
İng eturuncu 4. kez hoşgeldini 3 ay uzatmayı teklif etti. Hem oranınız çok düşük hemde oyuncak ettiniz ya sürekli verin hoşgeldin oranını yada 2-3 ayda bir gelip durmayın dedim, tersledim. Bence 23.50 iyi bir oran değil....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri