Alimi nasil yapti isem satimi da oyle yaparim.
Bunu bilecek kadar tecrube sahibiyim.
Yeter ki o zaman gelsin.
Syg,
Printable View
Alimi nasil yapti isem satimi da oyle yaparim.
Bunu bilecek kadar tecrube sahibiyim.
Yeter ki o zaman gelsin.
Syg,
Ankarali Omer nickli forumdas 38 TL de daha alinir mi uzun vade icin diye sordugunda verdigim cevabi gormediniz herhalde.
Syg,
Kimin ne dediği, ne hedef verdiği beni zerre ilgilendirmez... Ben kendi işime bakarım 25 civarı gelirse tekrar al moduna geçerim...
Sonuçta bacası tüten, hedefleri olan, çalışan bir şirket batmadı ya... Birilerine laf sokma yarışına gireceğinize kendi stratejinizi oluşturun... Benimde 2023 teki hedefim sn. dudu nun söylediği rakamlar fakat şuan oyunu böyle oynamam gerekli...
Nasipten öteye köy yok...
Rahatsizlik anlasildi.
Kiskanclik.
Hisseyi 8.50 Fiyattan bulup cikaran Sn.Dudu'dur.
Buyuk Deve adini koyan da odur.
Sana turkce ve ingilizce olarak, ders verecek kalibrede biridir.
Ancak kiskanclik, cekememezlik bazi insanlarin anliyan yerlerini bozuyor.
Ustad sozune filan takiyor.
Yapacak bir sey yok.
Mesleğin avukatlık mı yoksa hobi olarak mı yapıyorsun...?
Bu hisse halka arz olurken zaten borsa çevrelerinde gideceği yerlerden bahsediliyordu (internet forumlarını kastetmiyorum).Detaya giremeyeceğim burada...sen dünyadan bi habersen bu benim problemim değil...biraz daha çoşsan şirketide dudu kurdu diyeceksin...yatırım dünyasını forum ortamlarından ibaret sanma...burda yazanların aldığını sattığı toplasan bide üstüne 10 la çarpsan ancak denizde bir kum tanesi eder...
İstediğini sevmek,değer vermek,övmek vb...senin tercihindir; şirketlere temsili hayvan adları da koyarak konuşabilirsiniz...komik bulsam da saygı duyarım...:)
Ama sizin gibi insanları gerçek yatırımcı olarak göremiyorum kusura bakma...yanlış gördüğümü yazacağım buna siz mani olamazsınız...herkesin yazdıkları ortada...seviyeside ortada...
Keşke bana önerdiğin dersi önce kendin alsaydın da azıcık akla mantığa uyan şeyler yazabilseydin...
200 e kadar beklerim...50-100 arası malı kusabilirim...yedire yedire verebilirim...olabilir de olmayabilir de...şöyle de böyle de...vs vs...bunları ben mi yazdım sen mi yazdın ??.rüzgar da sallanan dallar gibisin...önce ağaç ol sonra fikir belirt...biraz daha tutarlı olmaya çalış...en azından çabala...
Sn dudu bana Türkçe verdiydi dersi de, ben 24 liradan satmak gibi bir hata yaptım. Bu arada Almancası da iyidir.
Günlük aracı kurum dağılımı: http://share.matriksdata.com/share.a...07181930323179
Şirket güzel ama maalesef çok sığ bir tahta...
Birader o zanan hisse giderken niye aklına gelmedi de fiyat vermenin yanlış olduğu şimdi geldi...
Hep böyledir. Hisse giderken olumlu yorum yapanlara kimse laf etmez. Terse donunce herkes eleştirmeye başlar... yada tem tersi...
Ikincisi, isteyen istedigine istedigini der. Sana ne... benim ustad olarak gördüğümü gormuyorsan sen bilirsin... senin ustad olarak gördüğünü ben gormem seni rahatsız eder mi?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 dan alıp 13 ten satmıştım borsa pişmanlıktır
Bilinçli bir mal toplama durumu seziyorum son günlerde...36.00'dan alımlar oluyor geliyor biri 34.66'dan bir lot veriyor ve fiyat hoop bir anda 34.66....yada gündüz süründürüp süründürüp akşama doğru lotları hüpletiyorlar...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Eto kardeş :Rica etsem dünkü ve bugün alım satım paylaşır mısın ayrı ayrı .teşekkürler
Teşekkürler tyler001
34.94'den 2000 lotu tek kalemde çekti birisi...
Ortaklar
COVENTYA BETEİLİGUNGS GMBH 3.024.279 TL ( %80,65 )
PİRAMİT MENKUL KIYMETLER A.Ş. 371.313 TL ( %9,90 )
DİĞER 354.408 TL ( %9,45 )
Piramit malı tutuyor genel olarak...dolaşımdaki lot sayısı 354.408 olduğunu düşünürsek zaten çok fazla hacim beklemek doğru olmaz.Dünkü toplam lot hacminin 3.751 olduğunu düşünürsek 2000 lotu önemsiyorum...
Bu Coventya Alman firmasi mi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu paylaşmışlar.
Bu da http://share.matriksdata.com/share.a...07230528336887 17/07 - 21/07 arası
Nereye kadar iner sizce?
Herşey bilançoya ve beklentilere bağlı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nedir bu ölü taklidi kalk kendine gel
Krontu vermişsin bereletli olsun
Bunda beklentin nedir
Dün ve bugün pasta gorebilsek keşke
günlük pastalar bu gibi sığ tahtalarda birşey ifade etmez.aylık-3 aylık bakmak lazım.son 3 ayda pirmaitten 68 bin azalmış.Piramitteki hisseler halka arz ile alınıp elde tutulan hisselerdi. Ben bu azalmayı olumlu buluyorum. Dolaşıma daha fazla hisse dönmüş oldu.
Önümüzde bilanço var, ilk çeyreğe benzer bir karlılık gelirse f/k ciddi aşağılara gelecek. Tam netleşmese de nisanda teslim edilen tesisin ödemesi bu çeyrek gelirlerine yazılmışsa 1,1 milyon tutarında ciro direkt olarak oradan gelmiş olacak.
Bir hareket var
Devre kesici geldi...
Dün kendi yazdığı malları 37,96 a kadar çizdi. Baktı tahtaya alıcı gelmiyor döndü bastı 34,x lere. Onu da o kadar aptalca yaptı ki sistem algoritmasına yakalanıp devre kesici yedi ;)
Bilanço ve coventya nın bilançoya olan etkisine odaklandık bekliyoruz...
6 aylık kar 4.680.769...... önceki 1.794.585
Beklentileri karşılayacak bir 2. çeyrek açıklamış görünüyor...
Elinde olanlara hayırlı olsun.
http://imageshack.com/a/img924/4908/PvDYb0.png