Forum ahalisi bizi tanımaz. Bir yanlış anlaşılma olmasın. Yine selam vererek başlayayım. Kazancınız bol olsun...
Anlık, yüzdelik olarak
Viop xu30 -1.34
Halk -1.42 (6.23)
Tombul - 0.51
Printable View
Dolar fena değil gözümüz petrolde
e herkes birgün bastıklarını geri toplayacak :)
YTD.
o basma işleri biraz değişik:)
Millet doları banka üzerinden alıyor. Banka ise Zorunlu Karşılık oranı olan 2/10 kadar elinde tutup 8/10 oranında merkeze borç veriyor. Merkezde bunu piyasaya müdahale şeklinde kullanıp piyasadan fiziksel dolar çekiyor :)
Bankadan dolar aldıkça vatandaş kendi topuğuna sıkıyor...
Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
Petrol 44,50. Kritik rakam. Bugün onu izlemek gerekir. Karşı bacak altın da bir önceki zirvede. Bugün gece kapanışları ileriye yönelik işaret olacak. Petrol 43,5 altına giderse 23 dolara kadar iner yani dow için 16 bine karşılık gelir. Ne olacağını görmek zor. Mahkeme ve dava sürecinde umudumuz devam ediyor, azalmadan.
biz ne oluruz yazmamışsın :-)))))
Borsada viop tarafında çok ilginç bir durum var. Viop vadeli olduğu için buradaki fiyat hisse fiyatından biraz yüksek olur. Biraz detaylı bir konu... Ama şuan viop fiyatları hisse fiyatlarının çok altında. İki ihtimal var. Ya Viop çok satış yiyor tutunamıyor yada hisse fiyatları göstermelik yüksek tutulup çok fena gömecekler.YTD
böyle bir durum yok şu anda. ana hisselerde viop fiyatları spottan pahalı 4-5 kademe.
YTD.
Akil alir gibi degil, kactan aldilarda 6.10 lardan mal veriyorlar.
666 işler yoğun o yüzden yoktum ..yazmasamda senin gibi değerli bilgiler paylaşan arkadaşları izliyorum ,okuyorum katkısı olan arkadaşların hepsinin ellerine emeğine sağlık
İdlib ateşkesi uzun sürmez kısa vadeli ilizyon ,corona hernekadar doktorun değişiyle rs3367 dizinimizin eksikliğimizden dolayı ACE II proteinimize bağlanmakta zorluk çekse de belli ki Türklere takmış!:) ,bağlanmak için sürekli mutasyona uğrayıp elinden geleni ardına koymuyor namussuz virüs..ilk zamanlar çok ciddiye almazken kendi adıma son gelişmeler sonrası sahiden rahatsız edici
Bankanın kendi özel dertleri mahkemesi osu busu biryana..
Volatilitenin zirve yaptığı günlerdeyiz ..aman dikkat ..hepimiz için !
Iyice batirdi adiler. Sanki DOW 30 bin olurken sen cok gitmistin ya.
TREND de Pegileri patlatti kacti. Muahahahaha. Karanlik odada alacakmis :)
Hayırlı olsun..
82 halep
83 Şam..
Putin şimdi konuş bakalım.
KIZILDAG da ortada yok. Pert mi oldun? Ise bisikletle mi gitmeye basladin yoksa???
Sayın arkadaşlarım, biri müşteri ilişkilerini arayıp bu şirketin faaliyet alanı bu sorabilir mi.
Kendisini niye havayolu şirketi zannediyormuş?
Sen [emoji542] olum, faizler it gibi düşüyor ve düşecek daha.
Eşek yüküyle kar edeceksiniz size ne AMK virüsünden. Kaldı ki ülkede hala onaylı hasta yok.
Ben bunun GM eşek sudan gelinceye kadar sevmek istiyorum.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Halkbank ın hiç tabanı yok mu ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açığa satıyorlar,
Sözde açığa satış yasak, kurumlar arası virman satışı ...
Ortam nasıl? Kimsenin zerre güveni kalmamıştır borsaya..
Endeks 84/126 yaptı para kazanan varmı? Kazandım derken %10/20 den bahsetmiyorum...
666 kazandığı paralar üzerinde güzellik uykusundadır şimdi :) Paranın dibine vurdu..
Espri...
https://tr.investing.com/indices/us-spx-vix-futures
altıma sıçayım korku endeksi
yükseldikçe yükseliyor.
kor ona virüs, kor şuna virüs , kor buna virüs, derken kor bize virüs oluyor.
acaba türk ırkına işlemiyor mu bu virüs ?
bence ülkemizde koronavirüs saklanmasın varsa çıksın, beklenti düşüşe götürüyor.
dönüş V olmadı, W oluyor gibi, ama bu bir anda olmaz, 6,60 gördüğü yeri tekrar 15-20 günde ancak görür, endeks içinde w olacaksa ilk çıkış gibi güçlü çıkmaz. petrol işi bozdu
Kimse bu Trump' a akıl vermiyor mu al eline enjektörü çık ekran karşısına...
Bir elinde enjektör diğer elin işaret parmağı o oynak dudaklarında sus işaretiyle yap gösterini...
Buldurdum de aşıyı ol Dünyayı kurtaran adam Fahrettin Cüreklibatur ve oğlundan sonra...
Nasılsa ölen ve enfekte sayısı düşüş yoluna girecektir, altı üstü grip sonuçta...
Çıksın borsalar, düşsün faizler:)...
Seçimi de kazan...
Virüs taşımayan da hisse taşıyor sonuçta...
Bizim derdimizin içerisinde açıklanmamış bir korona kaldı. Dert çok. Ayrıca küresel piyasalardan ayrı düşünmemeliyiz. Birçok reservasyon iptalleri var.
SP şimdiden -2.5 0oldu. Akşam dow kırbaça devam galiba... YTD
Virusle ilgili aciklama yapilacak belki hafta sonu pilavlinin dedigi gibi. Onu anladik da bu Sulun Bankasina ne oluyor, ucak mi kaldiriyormus? Ucaklara kredi veriyordur belki, bak onu dusunmemistik. Tombikin boinkleri.
http://share.matriksdata.com/Images/...1414292267.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1415342112.png
Ne diyor banka sat faktoring al mı?:thumbdown:...
Sen bir notumuzu arttır sonra biz seni mutlu ederiz...
Fitch : Koronavirüs nedeniyle seyahatlerin azalması turizmin Türk ekonomisi için önemi sebebiyle bazı Türk bankalarının varlık kaliteleri üzerinde baskı yaratabilir 06.03.2020 14:14
fitch : Ancak Türk leasing ve factoring şirketlerinin turizm sektörlerinde doğrudan riskleri ılımlı ve geçmiş yıllarda birçok ekonomik şok testinde genel olarak ayakta kalmayı başardı 06.03.2020 14:15