Sayfa 35/1003 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 273 - 280 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. dönüş V olmadı, W oluyor gibi, ama bu bir anda olmaz, 6,60 gördüğü yeri tekrar 15-20 günde ancak görür, endeks içinde w olacaksa ilk çıkış gibi güçlü çıkmaz. petrol işi bozdu

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bugün fabrikaya geldim, izlemiyorum en azından böyle daha güzel. istanbul ofis dışında hafta bir fabrikaya gitmem gerekiyor, yeni bir yer aldık daha büyük orayla uğraşıyorum taşınma organize etme falan.
    En iyisi. Kolay gelsin KIZILDAG. Anladigim kadariyla gurcistanda da vurdu sizleri, degil mi?

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Havacilardan belli birsey gelecegi gibi. Doktorun genleri de kurtaramadi bizi. 3 dolardan TAV almiyorsam borsada isim ne artik yani. 6 ay gitti ama.
    ÇArşamba diyordun... buralardan da gagalıyorsa artık yatırsın miksin napalım abi...

4. Kimse bu Trump' a akıl vermiyor mu al eline enjektörü çık ekran karşısına...
    Bir elinde enjektör diğer elin işaret parmağı o oynak dudaklarında sus işaretiyle yap gösterini...
    Buldurdum de aşıyı ol Dünyayı kurtaran adam Fahrettin Cüreklibatur ve oğlundan sonra...
    Nasılsa ölen ve enfekte sayısı düşüş yoluna girecektir, altı üstü grip sonuçta...
    Çıksın borsalar, düşsün faizler...
    Seçimi de kazan...
    Virüs taşımayan da hisse taşıyor sonuçta...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    ÇArşamba diyordun... buralardan da gagalıyorsa artık yatırsın miksin napalım abi...
    Ne yapayim, 3.10 dolara inmisti. Carsamba da alacagim. En az 6 ay gitti ama maalesef. Buna bulasanin riski bilmesi lazim. Ozellikle de Antalya ihalesini alamazsa iyice batacagini.

6. Bizim derdimizin içerisinde açıklanmamış bir korona kaldı. Dert çok. Ayrıca küresel piyasalardan ayrı düşünmemeliyiz. Birçok reservasyon iptalleri var.

SP şimdiden -2.5 0oldu. Akşam dow kırbaça devam galiba... YTD

Alıntı Originally Posted by ibrahim40 Yazıyı Oku
    Bizim derdimizin içerisinde açıklanmamış bir korona kaldı. Dert çok. Ayrıca küresel piyasalardan ayrı düşünmemeliyiz. Birçok reservasyon iptalleri var.

SP şimdiden -2.5 0oldu. Akşam dow kırbaça devam galiba... YTD
    Virusle ilgili aciklama yapilacak belki hafta sonu pilavlinin dedigi gibi. Onu anladik da bu Sulun Bankasina ne oluyor, ucak mi kaldiriyormus? Ucaklara kredi veriyordur belki, bak onu dusunmemistik. Tombikin boinkleri.

8. Ne diyor banka sat faktoring al mı?...
    Sen bir notumuzu arttır sonra biz seni mutlu ederiz...

Fitch : Koronavirüs nedeniyle seyahatlerin azalması turizmin Türk ekonomisi için önemi sebebiyle bazı Türk bankalarının varlık kaliteleri üzerinde baskı yaratabilir 06.03.2020 14:14
    fitch : Ancak Türk leasing ve factoring şirketlerinin turizm sektörlerinde doğrudan riskleri ılımlı ve geçmiş yıllarda birçok ekonomik şok testinde genel olarak ayakta kalmayı başardı 06.03.2020 14:15
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Sayfa 35/1003 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •