derin hissenin de parası ciddiymiş..
kısa zamanda çok ciddi para yapmış ...
tebrik ederim tercihlerini beğenmesemde pra kazanması müthiş
Printable View
derin hissenin de parası ciddiymiş..
kısa zamanda çok ciddi para yapmış ...
tebrik ederim tercihlerini beğenmesemde pra kazanması müthiş
Hayırlısı olsun. Ben de alım kuyruğunda önümdekini bir yerlerden gözüm ısırıyor diyordum ki kamyonun yanaşmasıyla malların kapışılması bir oldu. Ben dahil herkese mal verdi.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sercan bu servede ne donusumu gerceklestiren vaemis yaaa sindide Ali diye biri bana kizma demekki olgunlasmasii beklemislerrr.sercan yaa
Allah cc bu spek.ayak oyuncusu yapmasin sercan...yada cantaciii
Çıktığımız gibi,geriye...😡
Şu ortamda grafik ne işe yarar bilmiyorum. Ancak gündüz söz vermiştim. Kendime eğitim çalışması olarak yaptım. Yorumu size bırakıyorum. Saygılar...
https://i.ibb.co/17Y3fzh/serve-13-05-20.png
Amatörce yorumlayayım:
Kanal direncini aşağı yönlü hafifçe kırmış, ama sayılmaz, tam kırılmamış :)
Aşağı yönde ilk direnç 4.00 TL'de, daha da düşerse 3,60 TL
RSI henüz alım sinyali vermemiş.
Ancak, düşüşte işlem hacmi de düşmüş, dönüş yakın olabilir. Çıkarsa yine 5.80 direncine takılabilir.
Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.
440 bin lot borsada işlem görmeyen tipe dönüştürülmüş. Yani yakın zamanda satışa konu olamayacak. Bu olumlu.
Ali Sırlı ya ait olan 150 bin lot ise borsada işlem yapılabilir statüye geçmiş. Satılabilir, olumsuz.
Toplamda 290 bin lot satılamaz olduğu için tahtaya olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum.
Ancak grafiğe göre biraz daha geri çekileceğe benziyor.
Önemli olan şirketin durumu, tahsisli onayı, faal olması ve gözaltından çıkış beklentisidir.
Zaten bu kadar hızlı çıkışına şaşırmıştım. Daha doğrusu 3,5-4,5 arası yatayda dinlenip yoluna devam etmesini bekliyordum.
Umduğumdan hızlı gitmesinin altından, bu durumu çıkarları için kullanmak isteyen asalaklar çıktı. Gerçi bala arıdan çok sineğin gelmesinden doğalı da yok.
Ben hedeflerim doğrultusunda pozisyonumu(arttırarak/dün ve bugün) devam ettiriyorum.
Önemli olan Serve'nin ve Veysi Bey'in yaptıklarıdır. Şirketin yeniden doğuşudur.
Ben bu doğrultuda devam edeceğim.
Saygılar...
Teşekkürler arkadaşım.
RSI nın alım sinyali sınırına ulaşmadan kafasını yukarı kaldırabileceği ihtimalini de unutmayalım.
Saygılar...
Not: İş işten geçtiği için yoruma gerek var mı bilmiyorum ama fiyat zirve yaparken rsı uyumsuzluk göstermiş ve düşüş için göz kırpmış.
Tahsislinin onayı ne zaman olur tahminince arkideşler [emoji1]
Bugün Metro Yatırım'ın bedelli onayını gördüm araştırırken. 11.12.2019 da başvurmuş; 09.04.2020 de bültende yayınlanmış ve 29.04.2020 de onay gelmiş.
Ben bu kadar uzamasını beklemiyorum ancak 2 aylık sürenin makul olduğunu düşünüyorum.
Tahsisli onaylanınca; önce tahsislinin yapılması sonra Kuvva'nın alımının olumlu yansıması doğal olacaktır. Umarım. :whistling:
Saygılar...
Dün sordum ama yanlış anlaşıldım...normal tabii
...ben demiştim ki... ilk ne zaman başvurduk...ona göre bir süre tahminde bulunurduk demek istemiştim..atıyorum...1 nisan da başvurduk...2 ay geçse 1 haziran gibi olabilir demek istemiştim..
Onaylanınca kesin yukarı hareket eder mı acaba?
Artı hergün artmaya devam ekürüsüde hergün taban artı fiyat olarak serveyi geçecek galiba.Bu kadar düşmesine anlama veremiyorum.Hisse el değiştirdi ilerisi için iyi olabilir ama kısa vadede bu hareketler iyi değil.
Kararı siz verin:
*Başvuru onaylanınca 10 gün içinde tahsislinin tamamlanması gerekiyor.
*Tahsisli tamamlanınca öz sermaye eksiden artıya geçiyor.
*Yıllardır ödenemeyen 4-5 mn tl borç ödendikten sonra Kuvva'nın alımı yapılacak. Ki böylece satış anlaşmalarının bir anlamı olsun.
Bunların yapılabilmesi için ilk şart tahsisli onayı.
Olur ya hissede hareketlilik olmayabilir de. Ancak bunlar gerçekleşince gözaltından çıkış beklentisinin önüne ne kadar zaman geçilebilir.
Hele ki bir prodüksiyon anlaşması haberi de düşerse değmeyin keyfine.
Tamamı bilançoyu olumlu etkileyecektir.
Bilançoların düzelmesi ve gözaltından çıkış beklentisinin bir hisseyi nasıl etkilediğini görmek isterseniz FRİGO' nun ve DARDL' in son 1,5 yıllık fiyat hareketlerine bir bakın.
Saygılar...
Artı'da çıkış abartıldı.
Tahminim/düşüncem bugün çıkışında şimdilik son günü yaşıyor. Bugün yarın çağrı fiyatı/bilgileri gelecek.
Hesabıma göre mevcut fiyatın yarısı kadar bir çağrı fiyatı oluşacak. Bu haberle orada da ciddi düşüşler görülebilir. Ancak orada da orta uzun vadede ciddi fiyat yükselişleri görülebilir.
Serve için ise olması gereken dinlenme geciktiği için daha derin yaşanıyor. Normal kabul etmek lazım.
Tabi zararda olanların bu duruma katlanması kolay değil. Bunu kabul ediyorum. Ben karda olmama rağmen son yaptığım alımlarda ortalamam çok yukarıda kaldığı için bende bile zarar görünüyor. Şimdilik hedefe giden yelkenlinin tersine esen bir rüzgar var. Biz hedefimizden şaşmadığımız sürece/kaptan(Veysi Kaynak) dümeni kayalıklara kırmadığı sürece doğru rüzgar mutlaka esecektir.
Saygılar...
Teşekkürler arkadaşlar. 🤲
15 haziran gibi,hiç bir şey olmamışsa bile,birşeyler olacak[emoji1]
ya sercan kiziyon bana ama... ADAMLAR YAKALADILAR ABI BIZLERI....OGLE BOYLE DEGIL.
Ben hiç te öyle düşünmüyorum.
Hesabımı ve vademi hedeflerim doğrultusunda yaptım.
Sert satış, endeks düşüşü vb. ihtimale karşın sigorta olarak endeks satım varantım da kenarda duruyor.
Bugün dahil serve de yaptığım alımı birkaç gün geciktirsem daha iyi olurdu belki; onu da zaman gösterecek.
Kendinizi olumsuz düşüncelerle negatif yüklemenin de bir faydası yok sonuçta.
Bekliyorum...
Vay be servede kaldı elımızde artık şansımıza umarım iyi olsun
KAP var. Ben işteyim. Sermaye artırımindan gelecek paranın nereye kullanılacağı hakkında.
Diğeri de tahsisli sermaye artışı hakkında
Beklentiler doğrultusunda ama kağıdı tabandan alamadı.
Bugün de mallandık. Hayırlısı diyelim.
Bu fiyatların komik kalacagını yakında göreceğiz hele şu toz bulutu bi dağılsın
Yarın sabah için alım emrimi birazdan gönderip tuttuğum miktarı artıracağım
Çünkü bana göre iyi yerlere geldi,uzunca sebeplerini yazmama gerek yok herşey ortada zaten
Yatırım tavsiyesi değildir saygılarımla
İki adet kap bildirimini aynı anda göndermişler.
1. Tahsisli artışı 13,5 mn TL den 11 mn TL te düşürülmüş.
2. Tahsisliden gelecek fonun kullanım yerleri açıklanmış. Borçlar kapatılıp özkaynakların güçlendirilmesi ve Kuvva'nın alımında kullanılacakmış.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hızlı gitti dönüşüde hızlı oldu.Buralarda biraz oyalanıp gelen haberlere göre hareket edeceğini düşünüyorum...
Benim görebildiğim 226 bin işlem omuş, tamamı alış. Sıkıntı yok. 😀
Yarın önce eksi açıp, sonra artıya geçebilir....
Şu an tavanı gösteriyor, sinek ağbimiz
Diğer hesabımdan,para transferi saat 10 da gerçekleştiği için, alamadım,tüh.