Sayfa 32/94 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 249 - 256 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Amatörce yorumlayayım:

Kanal direncini aşağı yönlü hafifçe kırmış, ama sayılmaz, tam kırılmamış

Aşağı yönde ilk direnç 4.00 TL'de, daha da düşerse 3,60 TL

RSI henüz alım sinyali vermemiş.

Ancak, düşüşte işlem hacmi de düşmüş, dönüş yakın olabilir. Çıkarsa yine 5.80 direncine takılabilir.
    Teşekkürler arkadaşım.

RSI nın alım sinyali sınırına ulaşmadan kafasını yukarı kaldırabileceği ihtimalini de unutmayalım.

Saygılar...

Not: İş işten geçtiği için yoruma gerek var mı bilmiyorum ama fiyat zirve yaparken rsı uyumsuzluk göstermiş ve düşüş için göz kırpmış.
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

2.  Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Teşekkürler arkadaşım.

RSI nın alım sinyali sınırına ulaşmadan kafasını yukarı kaldırabileceği ihtimalini de unutmayalım.

Saygılar...
    Yarın açılışta kaldırmasın da, sonra ne yaparsa yapsın
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

[emoji6] [emoji1] [emoji54]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Tahsislinin onayı ne zaman olur tahminince arkideşler [emoji1]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tahsislinin onayı ne zaman olur tahminince arkideşler [emoji1]
    Yakın dönem örneklerde genellikle 2 ayı bulmuş. Bir tane 40 günlük örnek ve bir de 30. günde (bedelli+tahsisli) düzeltme yapmışlar. Eğer 1. ay sonunda haber gelecekse bu büyük sürpriz olur.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1

Ne diyeyim ben şimdi buna...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.

440 bin lot borsada işlem görmeyen tipe dönüştürülmüş. Yani yakın zamanda satışa konu olamayacak. Bu olumlu.

Ali Sırlı ya ait olan 150 bin lot ise borsada işlem yapılabilir statüye geçmiş. Satılabilir, olumsuz.

Toplamda 290 bin lot satılamaz olduğu için tahtaya olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum.

Ancak grafiğe göre biraz daha geri çekileceğe benziyor.

Önemli olan şirketin durumu, tahsisli onayı, faal olması ve gözaltından çıkış beklentisidir.

Zaten bu kadar hızlı çıkışına şaşırmıştım. Daha doğrusu 3,5-4,5 arası yatayda dinlenip yoluna devam etmesini bekliyordum.

Umduğumdan hızlı gitmesinin altından, bu durumu çıkarları için kullanmak isteyen asalaklar çıktı. Gerçi bala arıdan çok sineğin gelmesinden doğalı da yok.

Ben hedeflerim doğrultusunda pozisyonumu(arttırarak/dün ve bugün) devam ettiriyorum.

Önemli olan Serve'nin ve Veysi Bey'in yaptıklarıdır. Şirketin yeniden doğuşudur.

Ben bu doğrultuda devam edeceğim.

Saygılar...
    Ali Sırlı da 6 ay işlem yasağı alanlardan biriymiş arkadaşlar. Bilginize.

Saygılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Yakın dönem örneklerde genellikle 2 ayı bulmuş. Bir tane 40 günlük örnek ve bir de 30. günde (bedelli+tahsisli) düzeltme yapmışlar. Eğer 1. ay sonunda haber gelecekse bu büyük sürpriz olur.

Saygılar...
    Bugün Metro Yatırım'ın bedelli onayını gördüm araştırırken. 11.12.2019 da başvurmuş; 09.04.2020 de bültende yayınlanmış ve 29.04.2020 de onay gelmiş.

Ben bu kadar uzamasını beklemiyorum ancak 2 aylık sürenin makul olduğunu düşünüyorum.

Tahsisli onaylanınca; önce tahsislinin yapılması sonra Kuvva'nın alımının olumlu yansıması doğal olacaktır. Umarım.

Saygılar...

Sayfa 32/94 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •