Ardyz de ve bu halka arzda ben isbankasindan talep giremedim. Farkli kurumlardan girdim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ardyz de ve bu halka arzda ben isbankasindan talep giremedim. Farkli kurumlardan girdim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arydz cuma günü dağıtım olmuştu...d.haftanın Çarşamba işleme açıldı...buda Çarşamba en geç açılır
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trader değil investor tarzı yatırım anlayışım var o yüzden senede yirmi işlem bile yapmam alıp orta uzun hedefime gelince satarım... Komisyon içinde çok üzülmüyorum açıkçası çünkü babam zamanını biliyorum bu borsanın... komisyonu az vereceğim diye doksanlarda belki 3 ev parasını kaptırdı bir yatırım firmasına bizimkinin parasını yemiş ********ler hala davası devam ediyor... Hal böyle olunca herşeyin bir bedeli var güvenin bile... O yüzden Niye bilmem ama seviyorum ben bu bankayı... 100 de 100 bizim olan tek özel banka diye herhalde...
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Vallaha sabit biryer yok halka arzları takip ettiğim... o kadar çok haber okuyorum ki mutlaka denk geliyor... Ama burayı takip ediyorum sıklıkla...
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
bunlarda sonra biz makinaları virüs için kit üretmeye çevirdik diye çıkmazlar değilmi :)
Yanlış anlaşılmasın iş bankası çoğu konuda 1 numaradır ben sadece halka arzdaki olayı anlattım. bu konuda biraz hantal kalmışlar..500 kalem iş içerisinde bir kalemde bunlar oldu diye tabiki banka kötülenemez güven ve dürüstlük açısından Türkiyede bence bir numaralı bankadır.
Patron parayı kasaya koydu.
Yatırımcı hisseyi aldı
Sıra galip ağada mi ?
O nederse o mu ? :))
Kimse sorsam şirket de çok aman aman birşey yok ama galip ağa hatrına girdik diyorlar :))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa Gündem haber yapmadı ilginçtir ..Şu kadar talep geldi diye...Ardyz de öğlenden haberi geçmişti rekor talep diye...
Borsa Gündem speğin kralıdır.
gunadın 5 tabandan önce çozülmesi zor gözükuor.çok az hisse verildi 1000 tllik hisseyi kimse yuzde 50den önce satmaz.ben 4uncü tvana kadar alış girmeyı düşünuorum.2masa 2 sandalye şirketler 4 tlden açılıp 34 tlye çıktılar...buda orta vade en azından çift hane neden omasın..
İş Bankası hisseleri hesaba yatırmış.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.Bu kağıt fena kağıt degil.
2.5 tavan ve üzeri gider diye düşünüyorum
3.galip sadece halka arzını yaptı.kendisi bile alamamıştır.
4.yüzde 30 yükselince 2 milyon daha satış yapılabilir denilmişti.acaba 2 milyonu da satsalar yinede tavan yaparmı
5.10 tl olması için 15 gün tavan yapması gerek
Ardyz de ..%20 idi marj...4. gün tavanı bozdu..ve tavan kapadı...ardına 3 tavan daha çekti...burada marj %10 ve daha az lot dagitimi oldu.... 2 mil.lotu karşılayan önemli....devamı için...
Şubene virman talimat dilekçesi veriyorsun bir miktar ücret alıyorlar bir iki gün içinde aktarıyorlar. 3 yıl geçti tam olarak hatırlamıyorum kesin cevap veremiyorum. Bir sorun çıkmamıştı ama.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
128 milyon lot talep geldiyse kötü, 419milyon tl yapar ardyzde 680 milyon tl talep gelmişti.
bu piyasa adam olmaz yıl 2020 hala daha 10bin yazana da 100bin yazanada aynı geldi diyen var. fiyat aralığıyla talep toplamalaı değil borsada direk satışla arz oluyor diye elli kere söyledik. ardyz de x lot geldi bunda 299 diyene zaten diyecek bir şey yok birinin satış fiyat 3,28 diğerinin 5,30. dediğim gibi ardyznin yanında talebi düşük arz olmuş
Denizyatırım hesabından 300 lot girdim gelmemiş acaba sizde durum nasıl?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Düşük olması hayet normal değil mi ?
Sektör farklı ve okadar çok beklentisi varki nerden nereye geldi fiyati ortada..
Zaten metro yatırm halka arz etmese bukadar talep gelmezdi...
Şirket de çok büyük aman aman beklenti yok ama galip öztürk farkından dolayı bir hareket olur düşüncesi ile giren çok oldu...
Bu hisseyi teknoloji firmasıyla karıştırmak yanlış ben girmedim girenlere hayırlı olsun.Fazla hayel kurmayın topu topu 268 lot
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki yorumları görünce keşke benimde şirketim olsada borsaya girsem diyorum =)
Niye yalan konuşayım 3 tane garanti den 1 tane alnustan yazdım sadece garanti 1 hesaba geldi SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti den ayrı hesaplardan SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı kurumda birden fazla hesabınız olsa da bir tane mkk siciliniz olur. Dolayısıyla talebiniz 1 olarak dikkate alınır diye biliyorum. Yani garantiden bir hesaba gelmesi doğal. Ama alnus niye gelmemiş anlamadım. Muhtemelen talebinizi işleme almadılar.
Ben iki kurumdan başvuru yaptım. İkisinede yattı.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam 9milyom 250 bin mi arz oldu yoksa 5 milyon 250 mi patron satışı %25 çıktın dan mı satılacak
9.250 satılmış...işlem görmeye başladıktan sonra %25 yaparsa patron satacak diye biliyorum
Patrona elindeki hisselerin satisi icin belirli bir sure yasagi var diye okudum bir yerde ama muhtemelen konuya daha hakim olanlar vardir aramizda?
- Soylediklerim insanlari etkilemek icin degildir.
- Yatirim tavsiyesi yapacak kadar iyi olsam burda isim olmaz.
- Kimse benim yorumlarima gore islem yapmasin !!!
21.250.000 tl sermaye 9.250.000 lot halka arz oldu %43.5 tekabul ediyor. Patron da satarsa % kaç olur.
Şirket ne zaman açıklama yapar acaba ?
Ne zman işleme açılır ..
Kimse yazmaz olmuş...herkes kotları aldı kenara çekilmiş anlaşılan....gerçi yazacak bsiey de yok...
Merakla islem gorecegi gunu bekliyoruz.
- Soylediklerim insanlari etkilemek icin degildir.
- Yatirim tavsiyesi yapacak kadar iyi olsam burda isim olmaz.
- Kimse benim yorumlarima gore islem yapmasin !!!
Sermaye Piyasası Kurulunun 21/05/2020 tarihinde onayladığı izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı gerçekleştirilen Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, 21.250.000 TL nominal değerli sermayesini temsil eden payları Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarınca kota alınmış olup, halka arz edilen 9.250.000 TL nominal değerli payları 04/06/2020 tarihinden itibaren 3,28 TL/pay baz fiyat ve "BAYRK.E" kodu ile Borsamız Ana Pazar'da (Grup 1) işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.
Payların halka arzına ilişkin izahname ve tasarruf sahiplerine satış duyurusu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmaktadır.
Perşembe başlıyor bakalım...hayırlı olsun...
Yolumuz uzun heyecanımız yüksek, gençliğimiz var!
4-5 gün kapalı gişe oynayacağımızı ondan sonra da yüklü alış girenlerin 2-3 gün daha yukarı taşıyacağını düşünüyorum. Zaten herkese 300 lot gelmiş, satsa ne olur satmasa ne olur.
299 Lot şuan elimde var perşembe günü artık normal işlem görmeye başlayacak diymi ? ben alışı 3.28 mi yazacam kaç yazacağım Tavan mı yazıcam böyle arz olmaz be kardeşim mal alcaz diye helak olcaz yine arzdde yaptılar bunu 50 bin lot malı 4. gün zar zor aldım bununlada inatlaşacam illaki 3. gün olmasa 4. gün mecbur vereceksin
tavan tavan gitme ihtimali % kaç...................