-
İşcep de hala gözükmüyor yaptığımız başvuru ..İşbank ta olup da görebilen varmı mobilden .Ne ilginç kurum yahu
-
İsbank yetkilileri ile yaptığım görüşmede. Hisselerin en geç pazartesi gününe kadar hesaarda olacağı söylendi. Aynısı ardyzde de olmuştu. Çok ilginç kurum hakikaten
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Gg1101
İsbank yetkilileri ile yaptığım görüşmede. Hisselerin en geç pazartesi gününe kadar hesaarda olacağı söylendi. Aynısı ardyzde de olmuştu. Çok ilginç kurum hakikaten
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Is bankası kadar küçük yatırımcıyı kaale almayan başka bir kurum yok. İyi ki bırakmışım . Alım satım oranı binde 20 diyor. 100 TL lik alim yapinca 1 TL alıyor. Minimum 1 TL alıyoruz diyor. 1000 TL lik alımı 10 parçaya bölünce 10 TL komisyon ödüyorsun. Bu yüzden bıraktım.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
hayrii
Is bankası kadar küçük yatırımcıyı kaale almayan başka bir kurum yok. İyi ki bırakmışım . Alım satım oranı binde 20 diyor. 100 TL lik alim yapinca 1 TL alıyor. Minimum 1 TL alıyoruz diyor. 1000 TL lik alımı 10 parçaya bölünce 10 TL komisyon ödüyorsun. Bu yüzden bıraktım.
Redmi Note 4 cihazımdan
virman kaç gün sürdü usta
-

Originally Posted by
Gg1101
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
Sağolun bilgi için yoksa bakıp duruyoruz boş yere
-
en erken haftaya persembe acilir tahtasi ! ama benim tahminim cuma islem gormeye baslar.
yanilabilirim tabi
-
Bende 4 hesaptan girdim sadece 1 hesaba geldi tc ye göre vermisler ardyz öyle değildi farklı hesaplardan gelmişti bunda yazdık 1 hesaba geldi

Originally Posted by
romantictr
oluyor yaptım oldu : )))
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ardyz kaç gün sonra borsada işleme başladı bilginiz varmi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri