Arama sonucu : 750 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BAYRK - Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İsbank yetkilileri ile yaptığım görüşmede. Hisselerin en geç pazartesi gününe kadar hesaarda olacağı söylendi. Aynısı ardyzde de olmuştu. Çok ilginç kurum hakikaten

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    İsbank yetkilileri ile yaptığım görüşmede. Hisselerin en geç pazartesi gününe kadar hesaarda olacağı söylendi. Aynısı ardyzde de olmuştu. Çok ilginç kurum hakikaten

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Is bankası kadar küçük yatırımcıyı kaale almayan başka bir kurum yok. İyi ki bırakmışım . Alım satım oranı binde 20 diyor. 100 TL lik alim yapinca 1 TL alıyor. Minimum 1 TL alıyoruz diyor. 1000 TL lik alımı 10 parçaya bölünce 10 TL komisyon ödüyorsun. Bu yüzden bıraktım.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Is bankası kadar küçük yatırımcıyı kaale almayan başka bir kurum yok. İyi ki bırakmışım . Alım satım oranı binde 20 diyor. 100 TL lik alim yapinca 1 TL alıyor. Minimum 1 TL alıyoruz diyor. 1000 TL lik alımı 10 parçaya bölünce 10 TL komisyon ödüyorsun. Bu yüzden bıraktım.

virman kaç gün sürdü usta

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    virman kaç gün sürdü usta
    Şubene virman talimat dilekçesi veriyorsun bir miktar ücret alıyorlar bir iki gün içinde aktarıyorlar. 3 yıl geçti tam olarak hatırlamıyorum kesin cevap veremiyorum. Bir sorun çıkmamıştı ama.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •