herifler mektupla oy kullandırıyo, mesela trump 11 bin önde bi eyalette diyelim, bi posta arabası geliyor 19 bin oy silme bidon, böyle rezalet olamaz, alenen hile yapıyorlar
trump zinhar beyaz sarayı terketmemeli
Printable View
herifler mektupla oy kullandırıyo, mesela trump 11 bin önde bi eyalette diyelim, bi posta arabası geliyor 19 bin oy silme bidon, böyle rezalet olamaz, alenen hile yapıyorlar
trump zinhar beyaz sarayı terketmemeli
borsa %1 yükseldi... dolar %1,28...
net içerdesin..gün sonu LONG kazansan bile...!
Harcadılar sarı reisi. Öldürürüz filan dedilerse...
Mümkün değil seçilmesi bidonun bu seçimden kesinlikle pislik çıkacak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aps 26.000 artmış.dün 18.000 artmıştı.
çok agresif olarak kamyon dolduruluyor.bu kadar pozsiyonu ky. açamaz.herif bir yöne pozisyon açıyor.
Salı günü pozisyonları ciddi zararla kapattık, dursak, zararı bırakın kar edecektik. TL.nin devamlı değer kaybetmesi ise cabası. Para TL.de kaldıkça ciddi huzursuzluğum var. Dışarıdan seyretmek berbat bir şey. Piyasa döner dedikçe gidiyor.
Georgiada sayım tekrar edilecekmiş
Aşağı mı yukarı mı sence?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa Short pozisyon ağırlıklı olduğu için Badem spor , hazır faiz hikayesi ile süre bildiği kadar sürüyor yukarı.
Tek elle yönetilen borsada , 13,5 milyar dolar kaçmış borsada short açarken dikkat edilmesi gerek .
Geçen cumadan beri doğruyorlar.
Profildeki boğayı kaldırıyoyorum, inanılmaz bir piyasadayız ya aşağıya sert ya yukarıya sert gidiyor.
Sonradan açtığım kısa pozisyon yüzünden karın çoğunu geri verdim. Uygun zamanda düşüş olduğunda kapayıp izlemeye geçeceğim.
Turkcell,bim,şişe duruyor. Pazartesi günü tcell ile vedalaşırım büyük ihtimal.
Bizim borsada en ufuk bir olumlu haberde uçacak havası var dünya borsaları hiç güven vermiyor.
Tahvil faiziyle ufak da olsa aşağı kipirdanma var. Tahvil faizi 13 lu rakamlara geldiği takdirde bana göre ciddi yukarı potansiyel oluşur spotta, gider gitmez kullanır kullanmaz ayrı konu.
Dolar kazanan şirketler çok aşırı ucuz kaldılar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı gittiğinden beri borsanın tadı kaçtı. 1100 de long aç 1200 de şort şeklinde gidiyoruz. Dow palasıda yöne karar veremeyince bizim vadelide çakıldı kaldı
Endex de 1 kontrat için 1240 lira teminat gerekli iken . Banka kontrat başına 1850 lira bağlıyor. Bu normal mi ? Viopta 1 lot için istenen teminat aracı kurumlar arasında değişiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kilicdaroglu sen de Trumpi ornek al ve defalarca secim kaybetmene ragmen birakmadigin koltugunu birak. Bu halk seni istemiyor. Erdogana defalarca secim kazandirdin. Halk sende umut gormuyor. Birak CHPnin basina onu iktidara getirecek bir lider gelsin
Trump i cok arar bircok ulke ve borsalar
Adam muthis bir ekonomi inanilmaz bir borsa insa etti ta ki coronaya kadar
Bizim gibi ulkelerin islerine karismamasi cok guzeldi cok arayacagiz trump i
Abd nin ekonomi haric imajini 3 paralik etti :) en cok indirilmek istenmesinin sebebi de bu
Global borsalarda 1 haftalık rallinin ardından abd seçimi netleşince bir kar satışı başladı diye düşünüyorum.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:
"Dünyadaki belirsizlikler, ABD seçimleri, pandemi, ülkeler arasındaki sıkıntılar. Hepsi dövizin yükselmesine neden oluyor. Biz dolarla uğraşmıyoruz. İstesek düşürürüz."
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir saadet seçmeni olarak,
bu fikirlerinize hiç katılmıyorum.
chp nin başında gılıçdar gibi uzlaşmacı, farklı tiplerle bir araya gelebilen bir lider yerine
uçlarda dolaşan toplumsal birlikteliği pek önemsemeyen biri olsaydı,
ak partinin enaz 10 yılı daha garantiydi.
Gılıçdarın bir gasedi çıkmadığı sürece, ak partinin bir seçim daha kazanması ihtimalini çok zor görüyorum.
Bence.
anlayın artık. sorun partiler değil. sorun: halk.
vatandaş şaşkın, vatandaş panik, kaset dinleyecek hali yok..
Biden ne demiş bizimkilere,ben darbe ile değil, seçimle götürecem bunları..
ben, ''darbe ile değil '' ne demek ? Trump gibi yapmayacam demek..
( gerçi Trump da sonra DOLAR ile istediğini alacağını düşündü)
nasıl yani seçimle götürecem ?
Biden nın seçmeni mi var Türkiyede ?
demekki bişey var..
o da DOLAR..
2001 krizinde de benzer şeyler yaşadık..
gözüken yine o..
bizimkiler bunu iyice anlayınca, önce doları baskılamak için 150 milyar dolar harcadılar , baktılarki tutmadı, dolara bakmıyoruz artık demeye başladılar..
Turp-Bidon kavgasinda ilk kanin ABD den once Turkiye de akarsa sasirmam. .
ilk kanli kavga haberi Urfa dan gelir.
Ilk kurbanlik deve kesme haberide Konyadan gelir. :) :)
Siyonist Trumpi Haci Davud Turp yaptik. Bakalim Biden'i ilerde ne ilan edecegiz.
bir incelemesini yapmadım.
lakin genel anlamda bakarsak,
gılıçdar,
daha önce
derin devletle özdeşleştirilmiş
ve sol zihniyet olarak lanse edilmiş
bir mazinin hasarını gidermek, yaralarını sarmak zorunda kalmıştır.
tam meyva zamanında ağacı kesmeye çalışmak,
sadece chp ye değil, ülkeye de zarar verebilir.
bence.
amma siz madem chp lisiniz, kendinizi temsil eden birini bulun bakalım % kaç alacak. :he:
Kılıçdaroğlu CHPye Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu gibi ucube tipleri alarak AKP muhalifi seçmeni partiden uzaklaştırmıştır.
gılıçdar parti içinde sivrilikleri törpüleyerek,
parti dışında da muhalefeti bir araya getirerek,
kötü bir iş yapıyor, ak parti açısından. bence. :he:
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=4897153
Seçim riski diye diye duygusal hareket yaptık sistem longdayken 1280den Short 2700 puan hedgeden kaçtı :)
1307den gece longa girdik zararın neresinden dönersek kar.
Trump reis çabuk pes etti ..yakında stock markets up up thank you biden diye tweet atacak.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
gece seansını neden ayarlamıyorlar.
eskiden beraber kapanıyorlardı ne güzel.
https://t.co/c8GT5K1wO0
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Msci TUR dolardan dolayı daha fazla düşemiyor heralde
YTD
https://i.hizliresim.com/H7LUFV.png