Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Aşağı mı yukarı mı sence?
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2 gündür 1295 ortaladayız.herif 44.000 poz. açtı

takas,pastaya hiç güvenmem..ama yatayda yüklü APSD önemserim.diğerlerinde çok oyun var..ama apsde pozisyonlanma var.bu nasıl kamufle edilebilir?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Piyasa Short pozisyon ağırlıklı olduğu için Badem spor , hazır faiz hikayesi ile süre bildiği kadar sürüyor yukarı.
    Tek elle yönetilen borsada , 13,5 milyar dolar kaçmış borsada short açarken dikkat edilmesi gerek .
    Geçen cumadan beri doğruyorlar.

3. Profildeki boğayı kaldırıyoyorum, inanılmaz bir piyasadayız ya aşağıya sert ya yukarıya sert gidiyor.

Sonradan açtığım kısa pozisyon yüzünden karın çoğunu geri verdim. Uygun zamanda düşüş olduğunda kapayıp izlemeye geçeceğim.

Turkcell,bim,şişe duruyor. Pazartesi günü tcell ile vedalaşırım büyük ihtimal.

Bizim borsada en ufuk bir olumlu haberde uçacak havası var dünya borsaları hiç güven vermiyor.

4. Tahvil faiziyle ufak da olsa aşağı kipirdanma var. Tahvil faizi 13 lu rakamlara geldiği takdirde bana göre ciddi yukarı potansiyel oluşur spotta, gider gitmez kullanır kullanmaz ayrı konu.

Dolar kazanan şirketler çok aşırı ucuz kaldılar.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    herifler mektupla oy kullandırıyo, mesela trump 11 bin önde bi eyalette diyelim, bi posta arabası geliyor 19 bin oy silme bidon, böyle rezalet olamaz, alenen hile yapıyorlar

trump zinhar beyaz sarayı terketmemeli
    Aslında Trumpcıların kafası çalışmıyor. Gidip belediye çöpünü karıştırsalar bir sürü oy pusulasının da orada olduğunu görecekler.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Harcadılar sarı reisi. Öldürürüz filan dedilerse...

Mümkün değil seçilmesi bidonun bu seçimden kesinlikle pislik çıkacak.

Trump savaşın boşa harcanmış para olduğuna inanan bir başkandı. Bu nedenle kötü oldu. Şimdi önümüzde paris iklim anlaşması ile transpasifik anlaşması var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Yabancı gittiğinden beri borsanın tadı kaçtı. 1100 de long aç 1200 de şort şeklinde gidiyoruz. Dow palasıda yöne karar veremeyince bizim vadelide çakıldı kaldı

8. Endex de 1 kontrat için 1240 lira teminat gerekli iken . Banka kontrat başına 1850 lira bağlıyor. Bu normal mi ? Viopta 1 lot için istenen teminat aracı kurumlar arasında değişiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •