evet bu sekilde.teb yatirimdan temsilci ile gorustum aynisini soyledi..isaretlemem gerekli mi diye sordugimda uzerine basa basa tabiki dedi.
Printable View
Ben katıldım ama hiçbir şey anlamadım, pazartesi bakacağım artıkMi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ata yatırımla çalışıyorum, 2000 Lot yazdırdım dün sabah 09:00 da
Az önce mesaj geldi 14000 tl hesabınıza virmanlandı diye. BEnim anladığım 18 bin e 4 bin lik hisse gelmiş. Et durum Pazartesi belli olur.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yüzde 22 bence imkansız.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar mesajı buraya atmayı beceremedim. Miktar bana da fazla geldi, bu benim yorumum. 18 binden 14 bin iade olunca bunu çıkardım. Neyse Pazartesi b elli olur.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
500.000 lot talep girdim %1 gelir diye düşünüyorum,
şaka şaka kyde o para ne gezer...
Ziraat'le katıldım, henüz bir şey yok
bu doğru,
iyi geceler
Ata'dan katılan başka arkadaş var mı arza?
Almiski virmanliyor yoksa virmana ne gerek var.
Ne zormuş gerçekten bu kadar mı beceriksiz bunlar say say bitmedi talep miktarını
Halkyatirimdan talep girdim bir tanesini 26sinda girdim aynı talebimi 27 kasimda guncelledim. sonra ek olarak 3 talep daha girdim bakalım ne verecek oranları paylaşırım. çok takmayın ölümlü dünya (:
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 6 civarında bir dağıtım tahminim var. Konturda girdiğim talebin yarısını girebildim
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine 3 -5 lot düşecek o zaman talep coksa
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 lot altı verilecekse kalsın dedim...
1000 adet talepte bulundum, şuan hesabımda 850 adet KRVGD görünüyor.
%5 civarında mal verilir diye tahmin ediliyordum fakat hem saat olarak talebin 13:30 bitmemesi hemde bu dalganin giderek büyümesinden talep rekoru kirilabilecegini düşünüyorum... beklentimi %2-3 civarına düşürdüm.
Aslında bizi pazartesiye kadar hic yormasalarda en azından gelen talebi söyleseler ne güzel olur.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar dağıtımı 4-5 günde ancak yapacak anlaşılan... tüm talepdeki paraları bekletip nemaları yiyecekler... Perşembe başladı pazartesi dağıtsa 3 milyar talep gelse 5 günde milletin parasıyla ciddi para kazanırlar....
yatırım tavsiyesi değildir...
desene bize bişi kalmaz bide ykb ile papaz oldum başka bankaya geçtim sövdüm saydım adam gibi lot alamaz isek çıkan sinir katsayımıza yanalım aslında yabancılara sattıkları lotlar daha az olsa 55milyon lot az değil hepsini eşit dağıtsa efsane olurdu 6 ay süren çıkış olurdu parton 8 den verdiği yabancıya 30 den verirdi geri kalanını 55milyonu ikiye üçe bölse olurdu stratejileri ve çok ortaklı olması çok lot satılması avrupaya fabrika açma hevesleri negatif benim açımdam
Kontr da gedik yetkili idi..bunda herkes gidiyordur .tahmini yüzde 6-8 arası pay gelir ..elimde olsun diye az miktar girdim..psikoloji..yoksa büyükler basmıştır parayı..
Bakın yanlış konuşuyorsunuz yada bilerek böyle yapıyorsunuz?Yatırımcı bist 30 hissesini teminat gösterip aldı hissesi zaten blokeli şekilde hesabında duruyor.Fondaki parasını teminat gösterip aldı parası yine fonda duruyor.Nerden hangi paranın faizinden kazanacaklar?böyle yorumlar algı yapmaktır. zamanın popiler tarzı ama yapmayın vabaldir.
Nakit pozisyonunda olanlarin parasını 5 gece repoda tutsa bile acayip para kazanirlar
Sizin dediğiz ayrı birşey adam fon almıyordur.Zaten nakit bekliyor.Parada kusura bakmayında kervan gıdanın hesabında değil sizin aracı kurum hesabında.Hisse geçtigi an parada oraya yatar.para büyük ihtimal blokeli olarak yatırım kurumunda bekliyordur .
Genelde alım yapanlar fon aldı yada girişse teminat gösterdi.repo teminat gösterdi fon teminat gösterdi bu gibi.
Küçük meblağlar dan bahsediyorlar yani adam 100 lot alış girdi 900 tl bu nakit olur fon olmaz teminatsız giriş olur genelde bunları diyorlar bu gibi binlerce küçük yatırımcı bu şekilde 100 lot olarak girenlerde oluyordur bunların meblağlarını faizsiz kullanıyorlar
Tamam kardeşim bu paralar kervan gıdanın hesabına gittiğini kim söylüyor?Burda işlem yapan aracı kurumları, kervan gıdanın Oyak karşısında bizim kurumlar.Adamlar parayla işin sonunda temas edecek.Birde 5 milyar lira demiş.İyi okuyun bence.Nakit 1 lot için para girenin parası bile kendi kurumunda blokeli. hiç birimiz kervan gıdanın hesabına parayı virman yapmadık.Hisse talebinde bulunduk.Aracı kurumlarda buna göre teminatları bloke altına aldı.Ne kadar hisse gelirse o kadar para adamlara gidecek .
Hisse bloke edenlerin hissesi satılıp kervana gıdaya gidecek.Fon teminat gösterenin fonu bozulacak gidecek.Nakit verenin nakitini blokesini kaldırıp verecekler olay bu.
valla halkyatirimda öyle birsey yok fon,tahvil dışında teminat yok. sattım babalar gibi bide t0 komisyonu da yedim... talebimin %10 u kadar versin diye mi..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne sattınız abi fonsa var demişsiniz?