-
evet bu sekilde.teb yatirimdan temsilci ile gorustum aynisini soyledi..isaretlemem gerekli mi diye sordugimda uzerine basa basa tabiki dedi.

Originally Posted by
gorkem1398
Asıl demek istediğim "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açarsam ve 9 TL ile talep girersem ne olacağı? Yani fiyat 9'un altında olursa otomatik olarak düşük fiyat ile daha fazla lot talebi mi oluşuyor?
Örnek olarak 900 TL ile hisse fiyatı 9 TL'den 100 lot alabiliyorum. "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açtım ve fiyat 8,50 TL olarak belirlendi. Otomatik olarak 105 lot alım talebim mi oluşuyor?
-
Ben katıldım ama hiçbir şey anlamadım, pazartesi bakacağım artık

Originally Posted by
trade500
tavadan girdim full halak arz ekraninda 280 tl bakiye gozukuor. ayrica talebi izle deyince hicbisey yok. varmi osmalindan katioan
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
gorkem1398
Asıl demek istediğim "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açarsam ve 9 TL ile talep girersem ne olacağı? Yani fiyat 9'un altında olursa otomatik olarak düşük fiyat ile daha fazla lot talebi mi oluşuyor?
Örnek olarak 900 TL ile hisse fiyatı 9 TL'den 100 lot alabiliyorum. "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açtım ve fiyat 8,50 TL olarak belirlendi. Otomatik olarak 105 lot alım talebim mi oluşuyor?
Mantık doğru
-
Ata yatırımla çalışıyorum, 2000 Lot yazdırdım dün sabah 09:00 da
Az önce mesaj geldi 14000 tl hesabınıza virmanlandı diye. BEnim anladığım 18 bin e 4 bin lik hisse gelmiş. Et durum Pazartesi belli olur.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Yüzde 22 bence imkansız.

Originally Posted by
Hmzuzuncu58
Az önce mesaj geldi 14000 tl hesabınıza virmanlandı diye. BEnim anladığım 18 bin e 4 bin lik hisse gelmiş. Et durum Pazartesi belli olur.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cafer76
Adamlar gecede mi çalışıyor? 17.00'ye kadar başvuru vardı zaten. Enteresan. 4 bin liralık geldiğini varsayarsak %22 gibi bir dağıtım ortaya çıkar. 9 lira olduğunu varsayarsak 4 bine 444 lot almış olursunuz. Bence yüksek rakamlar.
-

Originally Posted by
Hmzuzuncu58
gelen mesaj ve ekran görüntüsü verebilirmisin
sabır, sabır, sabır...
-
Arkadaşlar mesajı buraya atmayı beceremedim. Miktar bana da fazla geldi, bu benim yorumum. 18 binden 14 bin iade olunca bunu çıkardım. Neyse Pazartesi b elli olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri