47cent 55 centin faydası var mı sana?
Printable View
Mustafa Bey inşallah sabrımızın karşılığını alırız da Merit'in sahilinde Chivas ile size eşlik ederim.
Yılın bitmesine 15 gün var. Hisse fiyatı son 15 günde iyi bir yere gelip kapanışı yüksekten yaparsa, geri alınan hisseler sayesinde kur kaynaklı zararları da kompanse etmiş olacağız. 3'lu fiyatlarda çok bekledik, inşallah artık git gel yapmadan 4'lu rakamlara çıkıp yılı oralarda kaparız.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra teknik, finansal analiz, dedikodu ve algı operasyonları beni bağlamaz önüme bakarım. Seneye pandemi bittiğinde Kıbrıs Royal otele gider sahilde swas regal içerim.
mustafa bey..
bende aynı zamana denk getireyim..de tokuşturalım..
1 sıfırdan büyüktür. Tabi ki 47 de olsa 60 da olsa satmayacağım. Ama sanayicinin bir eli cebinde maalesef. Bazen işçi maaşı ödemek, bazen yeni bir makina almak için şahsi birikim bozmak gerekebiliyor. O yüzden likit bir enstrüman olarak 30 centte bozacağıma piyasa fiyatının 47 cent olmasını tercih ederim. Moda tabirle yetmez ama evet...
NTHOL günlük
https://i.hizliresim.com/n5zxHP.png
İlk defa hayırlı olsun dicem,, benim gibi 1 sene ve daha fazla sabr edip bekleyenlere.Alış ve tavanda bekliyen lot sayısı güzel.Yarın direk tavan açsa şaşırmam.Bir kumarbaz yalnız kazanmak istiyosa elini belli etmez.Hızlı tavan kapaması iyiye işaret inşallah artık geriye baktırmaz.
Hisseye haber düşünce ve tavan olunca mustafa bey hemen forumda :) övgülerimizide yağdırdık :) hakkımiz olan oluyo aslında fazlasını vermiyo patron ama bu hale sokup böyle yaptığı için kıymetli oluyo daha dereyi görmedik bişey için ne erken sevinirim ne erken üzülürüm başka bir patronun tahtasına şu haber düşse eyvallah ama bu besim beyin tahtasıysa yine bişey ararım benim tavsiyem erken sevinmeyin YTD
Bilişimden çıkıp turizme dönme kararı aldığımda 3.22 den almıştım bir miktar. doğru zamanlama galiba nasibimiz varmış burda. hisse geri alımı güzel haber oldu. 1 usd hayal mi olur görmüş mü o fiyatları daha önce? Hissenin müdavimleri bilir diye düşünüyorum.
Dolaşımdaki hisse nekadar tahminen 220 milyonu şirkette olsuğuna göre
Arkadaşlar
1.bu CEO geçen Bloomberg TV.de bir muzdeden bahsetmişti kısa süre içinde kibrisla ilgili acaba ne olabilir.
2.peki bunu diyen calemus neden 2 milyona yakın hisseyi sattı bu satış birine virmanmiydi acaba.
3.bu hisse alım açıklayan şirket neden bugün alım yapmadı
Karşımızda besim ve saz ekibi var dikkat etmekte fayda var
Bu arada aykırı ses çıkabilir ben cüzi hissemle bekliyorum hayırlısı
Sagliklar
Dün akşam seans kapanışı 3-30-3.31 duruşu ve sabah tan itibaren duruşu bir haber beklendiğini hissettirdi ve bu haberi içerden birilerinin aldığı apaaçık kendini belli etti seansa , hatta dün akşam bu sitede çelik hoca ya biri net hol sormuş oda perşembe ve ya cuma günü için bir tavan yükseliş gelebileceğini iafede etmişti , yatırım tavsiyesi deildir...
Nacizane bir uyarı yapmak isterim;
Şirket ve/veya Besim bey geri alıma devam edeceklerse ki edecekler bunu 3,7 civarı yapmak istemeyeceklerdir, tahta tabi bugün de yukarı yapacak fakat hava bozdugunda da düzeltmeye acık olacaktır...
Sonra burda küfür kıyamet havada uçuşmasın...
Umarım herkesin keyfi morali biraz düzelmiştir...
Görebildiğim önemli seviyeler .69 ve .98
Tavandan yaklaşık 7m lot satış oldu
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım için EN FAZLA 175 milyon TL ayırdığına göre, yüksek değerden almak istemeyebilir.
Bu 50 milyon lotun, şimdiye kadar %80-90'ı alınmıştır zaten (açıklama yapmadan).
Ky'ya HALKA ARZ için fırsat kollayabilir.
Asıl hareket, 2021'in ikinci yarısında (Kayıtlı Sermaye Tavanına erişim için son tarih 31.12.2021) olabilir.
(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Bilmediğimden soruyorum 50m lotu kap a haber vermeden fırsat çıktıkça almak yasak mı. İlla 50m alcam diye kap a haber mi vermek gerekiyor?
- 50 m alacak olsam neden 4un üstünde yüksek fiyattan alayım
- çok düşük fiyattan da zor çünkü assagidan başka alıcılar gelir.
Standart dürüst piyasa koşullarında bu olmalı sanırım.
Farklı bakış açıları muhakkak vardır.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üzüm üzüme baka baka, seninki benden kara..
kasa adına sevindirici olabilir ama borsa mantalitesi adına rezalet bir gün daha..
Dün sevinenler herşeyin farkına vardıklarında kalakalıcaklar bugün dün dediğimizi doğrular nitelikteki hareketini yaptı besim beyi başka patronlarla karıştırmak en büyük hatadır açın bakın dünde söyledim erken sevinmeyin kafanızda ki rakamlar hayalden öteye geçmiyecek bakalım sizin dediğiniz mi çıkacak benim dediğim mi yazdıklarım kesinlikle YTD
Dostum senin veya benim dediğimin cıkmasinin ne önemi var .ikimizde kazandıkmi hayir.bizimki fakir hayali birakta biraz hayal kuralim yoksa 1 ayda besimin bizi zengin etmeyecegini biliyoruz .artik oda yaşlandi belki artık nthol un mürüvvetini görmek ister..dile kolay 5 yıldır yerlerde..
Tam isabet eoztemir
Dün besim ve saz ekibine güvenilmez herturlu numara beklenir ve 2 hususu yazmıştım.
Doğruyu yazınca akillinin biri herhalde şikayette bulunduk yazım silinmiş.
Bu kadar fon ayiracaksin vede öğün ve bugün hisse hiç almayacaksin olacak ismi ama kumarci patron hissesinde olur
Bunuda şikayet edip sildirin
Orlando Magic
(ve veya )Saz ekibi programı,
2 milyona yakın satış
Tv ye çıkış
Kapta Haber,Hissede çıkış
Vatandaşa çakış
Kapanış.
Şimdi haftasonu ekibi burdan /cevaben bize çalış :)
https://i.hizliresim.com/KHvt01.jpg
3.34 - 3.99 :halay:
Dünkü hareketi görünce 2018'de glyho'da yakalandığım geri alım açıklaması aklıma geldi. Çok sevgili(!) kağıt 6 liralara kadar çıkıp oradan serbest düşüşe geçmişti umarım bunda aynı hareketler olmaz bu ralliye uyum sağlar demiştim ama yanıldık adamlar tavandan verdikçe verdi. Kağıdın önceki hareketlerini takip edenler siz ne dersiniz bu duruma?
Geri alınan hisse miktarı çok fazla. Bari bşraz sermaye azaltımı yapsalar. Sermayeyi 450 veya 500 milyona düşürseler iyi olur. Kalanıda ileride satabilirler tekrar.
Bi şirket bu zamanda bi yandan yatırım yapıcam derken diğer yandan neden sermaye azaltımına gitsinki.Parayı nereye yatirsan en az 2 katladığı zamanda neden hisse alsın..Yabancı ağızlarında sürekli,,ortak buldularda o parayla türkiyedenmi çıkacaklar desem 1000 / 1 ihtimal ..sabretmek en mantıklısı..
cuma günü pala 3.96 nakit verip nakit verip her şeyi aldı... malsız çulsuz gezerken gözüm çöplüğe takıldı.. tabelaya yazmış, günlükte 3.44 üzeri güzel,altı üzer.. mal var mı dedim, sıranı bekle dedi.. saat 3.50 3.60 aralığı beklemek için uygun.. haftalıklara baktım beklemeye değer.
Geçmişte de bu sermaye azaltımı konusunu tartışmıştık. Hatta o zaman spk'dan ilave süre isteneceginden emindik ve de öyle oldu. Mevzuatı tam bilmiyorum ama 2021 sonunda bitecek ilave süreye bir ilave daha alınabiliyor mu?
Az buz bir rakam değil hissenin 40%'ı geri alınmış durumda. Bunun borsada satılması mümkün değil diye düşünüyorum. Sermayeden GLYHO gibi düşülecekse bu rantı bize de yedirmek isterler mi emin değilim. Yüzde 20 sernaye azaltıp imtiyazlı senetleri kaldırsalar ve yüzde 20 hisseye de yeni bir ortak bulsalar tüm taraflar için win win olur gibi düşünüyorum.
Her şartta şirketin geri aldığı senetleri silmesi bizler için potansiyel bir temettü gibi. Filmin sonunu merak ediyorum. Düşünemediğimiz bir senaryo var mı bilemiyorum. Sanki her ihtimal de bize yarıyor gibi duruyor.
Ytd...
Ya kardeşim adamları çözdükleri felan yok almak istedikleri lotu ayırdıkları paraya bölersen zaten ortalama fiyat çıkıyo 3 aşağıdan 5 yukarıdan almaya çalısıcak bişey bildikleri bu endeks kağıdı değil ki sen götürmek istiyosan endeksi umursamazsın bunlar yarin çıkar iyi haber pompalamak için 1 milyon lot daha alıcaz der bakalim yaşayıp görücez meritte 10 bin dolar saçanları ytd :)
"Benim ne moralim bozulacak, halkımızın morali bozulsun" sesleri çınlıyor yine kulaklarda
Hocam alıma ilk başladıklarında yüzde 30 civarı bir payları vardı bu payı %40 civarına çıkarttılar. Fiili dolaşımda 158 milyon civarında hisse görünüyor. Geri alım programının açıklandığı 14.08.2018 tarihinden itibaren aldıkları hisse sayısı hakkında bilginiz var mı. İlk açıklandığında max. 100 milyon bütçe ile 50 milyon lot denilmiş yanlış hesaplamadıysam 2018 sonuna kadar 20 milyon civarında payı 1,90-2,30 arasından almışlar
Geçmiş sayfalarda da bir arkadaş ortalama geri alım maliyetini sormuştu. Maalesef elde böyle hazır bir data yok. Eski tarihli kap haberlerinden bir excel çalışması ile bu hesaplanabilir. Bu veriyi çıkartan olursa da kendi adıma şimdiden teşekkür ederim.
Kısa hesapla 40 milyon lotu 125 milyona malettiyseler kalan 10 milyon alımıda ortalama 5 liradan alabilirler gibi bir hesapla bu saçma giyattan işlem görmesini hala anlamıyorum. Orlando abinin söylediği müjde diye adlndırdığı bu değildir heralde bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum ama geçen son harekette eğer buna yönelikse çok güzel kağıt toplamışlardır yada gerektiğinde alacak iyi para kazandılar