Sayfa 31/174 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 241 - 248 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Bu habere de tavan olmasa zaten sıkıntılı bir durum olurdu.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    47cent 55 centin faydası var mı sana?

2.  Alıntı Originally Posted by Mustafa Dinçel Yazıyı Oku
    Patron dediğin böyle olur .

Türkiye nin en büyük geri alım programlarından birini yapıyor Net Holding.

Profesyonel yöneticiler , hisse üzerinde doğru ve hassas dokunuşlar.

Artık Net Holding tahtası belli güruh güçlerin cirit attığı Ali babanın çiftliği olmayacak görünüyor.

Bu saatten sonra teknik, finansal analiz, dedikodu ve algı operasyonları beni bağlamaz önüme bakarım.

Seneye pandemi bittiğinde Kıbrıs Royal otele gider sahilde swas regal içerim.

Ben kendi adıma tüm Net Holding yönetimine teşekkürü borç bilirim.

Emeğinize sağlık , kesenize bereket.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kafanıza göre takılın .
    Mustafa Bey inşallah sabrımızın karşılığını alırız da Merit'in sahilinde Chivas ile size eşlik ederim.

Yılın bitmesine 15 gün var. Hisse fiyatı son 15 günde iyi bir yere gelip kapanışı yüksekten yaparsa, geri alınan hisseler sayesinde kur kaynaklı zararları da kompanse etmiş olacağız. 3'lu fiyatlarda çok bekledik, inşallah artık git gel yapmadan 4'lu rakamlara çıkıp yılı oralarda kaparız.

3. Bu saatten sonra teknik, finansal analiz, dedikodu ve algı operasyonları beni bağlamaz önüme bakarım. Seneye pandemi bittiğinde Kıbrıs Royal otele gider sahilde swas regal içerim.

mustafa bey..

bende aynı zamana denk getireyim..de tokuşturalım..

4.  Alıntı Originally Posted by ispartakus Yazıyı Oku
    47cent 55 centin faydası var mı sana?
    1 sıfırdan büyüktür. Tabi ki 47 de olsa 60 da olsa satmayacağım. Ama sanayicinin bir eli cebinde maalesef. Bazen işçi maaşı ödemek, bazen yeni bir makina almak için şahsi birikim bozmak gerekebiliyor. O yüzden likit bir enstrüman olarak 30 centte bozacağıma piyasa fiyatının 47 cent olmasını tercih ederim. Moda tabirle yetmez ama evet...

NTHOL günlük

İlk defa hayırlı olsun dicem,, benim gibi 1 sene ve daha fazla sabr edip bekleyenlere.Alış ve tavanda bekliyen lot sayısı güzel.Yarın direk tavan açsa şaşırmam.Bir kumarbaz yalnız kazanmak istiyosa elini belli etmez.Hızlı tavan kapaması iyiye işaret inşallah artık geriye baktırmaz.

7. Hisseye haber düşünce ve tavan olunca mustafa bey hemen forumda övgülerimizide yağdırdık hakkımiz olan oluyo aslında fazlasını vermiyo patron ama bu hale sokup böyle yaptığı için kıymetli oluyo daha dereyi görmedik bişey için ne erken sevinirim ne erken üzülürüm başka bir patronun tahtasına şu haber düşse eyvallah ama bu besim beyin tahtasıysa yine bişey ararım benim tavsiyem erken sevinmeyin YTD

8. Bilişimden çıkıp turizme dönme kararı aldığımda 3.22 den almıştım bir miktar. doğru zamanlama galiba nasibimiz varmış burda. hisse geri alımı güzel haber oldu. 1 usd hayal mi olur görmüş mü o fiyatları daha önce? Hissenin müdavimleri bilir diye düşünüyorum.

Sayfa 31/174 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •