O halde bu soygunlari, sessizce anlatacagiz.
Gozlerimizle.
Hani diyorlar ya, sen sus gozlerin konussun diye..:(
Printable View
Son dakika: Çin
Çin'de bir mezbahada, çalıntı olduğu düşünülen 40 köpek bulundu. İnsan hakları savunucuları, köpeklerin öldürülerek sosis yapılacağını ifade etti.
Yasadışı mezbahada 40 köpek bulundu! Sosis olacaklardı
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/cin...lundu-41678304
—///
Bu arada bilim adamlarının çoğu x herhangi bir aşı nın
Faz-3 denilen son test aşaması için 3 yıl geçmesi gerektiğini yazmış. Sağlıklı olan buymuş.
Sadece biz de değil, tüm ülkelerde
Göreceksiniz ileride bu aşı şirketlerine çok davalar açılacak gelecekte .
Sakat kaldım, felç oldum, şu oldum bu oldum diye tazminat davaları açılacak..
Faz-3 yapılmadan aşı piyasaya sürüldü hesabı..
Demişti dersiniz..
Çinli ile amerikalı birbirine girmiş
Conversation
Sen. Marsha Blackburn
@MarshaBlackburn
China has a 5,000 year history of cheating and stealing. Some things will never change...
Chen Weihua (陈卫华)
@chenweihua
·
2h
China state-affiliated media
Replying to
@MarshaBlackburn
This is the most racist and ignorant US Senator I have seen. A lifetime bitch.
https://mobile.twitter.com/MarshaBla...10812552163328
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/IgHI7j.png
Zaman ayırarak Bu belgeseli izleyin
Çin'in yankilere atacağı kazığın boyutunu biraz daha belirginleştirecek fikirlere sahip olursunuz diye düşünüyorum
Arkadaşlar hani aşı.Daha ben dahil bize aşı gelene kadar çok zaman var isteseniz de çoğunuza aşı falan yok sıkıntı etmeyin:))))))))Hele sağlık personeli,yaşlılar aşılansın,sonra bizim hükümet kendince bir vatandaş sıralaması yapar bu forumun müdavimleri o listelere
zaten zor girerler merak etmeyin bizim olalım mı olmayalım mı seçimimize daha çok vakit var.
Başka aşı var da çin aşısı tercih ediliyor diye bir şey yok.Sağlık personeli şu an aşısız korunmasız bu kadar insana hizmet veriyor,bu risk kararını onlara bırakmak lazım,sen çin aşısı mı istersin,yoksa aşısız çalışıp modernanın veya phizer ın aşısı gelene kadar beklermisin diye.Bu arada 1 milyon aşı da avrupadan gelecek sanırım,artık hangi şanslılar o aşıya kavuşur bilemem,burası türkiye,ama sağlıkçıların çoğu o kadar şanslı olmayacak ondan eminim.
Yoğun bakım doluluk oranını haftalık güncelliyorlar sanırım. Pazartesi değişecektir.
Moto E (4) Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu durumdaki iyi yönü dolar yükselşe geçmeden satın almak
Hissenet e Tapatalk cepten kullanarak giriyorum.
Herhangi bir foruma girdiğinde 2.12.2020 tarihli sayfadan başlatıyor.
Eskiden son okuduğum mesajdan başlıyordu.
Geçenlerde aynı sorunu yaşayanlar vardı.
Çözümü paylaşabilirsiniz sevinirim.
Doğalgaz nasıl yüksek geldi anlamadım .
Kasım da hemen hemen hiç yakmadım .
Don atlet oturuyorum genelde hiç üşümem aslında kışın bile .
125 TL fatura geldi .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Öncelikle yazayım. Kullandığımız bir çok ilacın yan etkisi vardır. Ama az ama çok. Bu nedenle biz kafamıza göre kullanmayıp doktora danışıyoruz. Onlar neyin ne kadar faydalı olduğunu, alınan risk ve karşılığındaki faydayı bilimsel olarak değerlendirip bize tavsiyede bulunuyorlar.
Yıllar önce bir ilacın prospektüsüne bakmıştım. Bugün konu geçince benzerini buldum.(covid ile ilgisi yok)
Seyrek (her 10.000 kişiden 1 ila 10 kişinin yaşama olasılığı bulunan yan etkiler):
Alerjik şok (ölümcül olgular dahil)
Tiroid fonksiyon değişiklikleri, tiroid hormonuna bağlı kriz
His azalması/bozukluğu, bilinç bulanıklığı, gerginlik, sinirlilik, hafıza kaybı, konuşma
bozuklukları, uyuklama, bilinç kaybı, koma, titreme, nöbet, felç, beyinde hasar, inme,
geçici körlük*
Göz iltihabı, göz sulanması
İşitme bozuklukları
Çarpıntı, göğüs ağrısı/sıkışması, kalp hızında artma veya azalma, kalp durması, kalp
yetmezliği, kalp krizi, morarma
Tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği, şok, damarlarda daralma*, damar içi pıhtılaşma
bozukluğu ve tıkanma*
Burun iltihabı, nefes darlığı, mukozalarda şişme, astım, ses kısıklığı, nefes
borusu/yutak/dil/yüz ödemi, bronşlarda/nefes borusunda/yutakta daralma, akciğer
ödemi, solunum yetmezliği, solunumun durması
Boğazda rahatsızlık, ağrılı yutma, tükrük bezlerinin şişmesi, karın ağrısı, ishal
Ağız/göz/dudaklarda ödem, deri nekrozu ve deride ciddi kızarıklıklarla seyreden
hastalıklar (Stevens-Johnson ve Lyell sendromu gibi)
Böbrek yetmezliği*
Solgunluk, vücut ısısı değişiklikleri, ödem, ilacın damar dışına kaçması durumunda
bölgesel ağrı, hafif sıcaklık ve ödem, yangı ve doku hasarı
Bildiğim kadarıyla biontech aşısını temel hedefi kanserle mücadele iken, daha sonrasında kovid’e evrildi. Dolayısıyla geleneksel aşı bana daha güvenli geliyor. Ama koruyuculuğu soru işareti mesela ruslar aşıyı bulduk dediler ama rakamları düzelmedi diye biliyorum.
Yaptırım geliyormuşşş
Hayirli olsun Hocanim,
Memnun oldum.
Bir sorum olacak, siz Aus.'da TSX hisselerini alabiliyormusunuz ?
Eger oyleyse, bir AUS. sirketi kurmayi, Turkiyeli ortaklari paydas etmeyi dusunurmusunuz ?
Bu konuyu calismanizi oneririm.
Ben Kanada'da senelerce Financial Advisor olarak calistim, omrum oldukca tum bilgi birikimi mi paylasirim.
Cok degerli yetiskin insan gucumuz var. Bizim insanimizi bu soygun sarmalindan kurtarmak en buyuk dilegim.
Saygi ile.
Bu arada, NSR sirketini takip listenize alin.
https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:NSR
https://nomadroyalty.com/corporate-presentation
Biz burada bankalarimiz, araci kurumlarimiz araciligi ile hemen hemen heryerden hisse alabiliyoruz. Bir sirket kurup ortaklari paydas etmek cok zor. Yani o sorumlulugu almak cok zor. Ama oyle birseyi birileri yaparsa bilgi ve tecrubelerimi paylasabilirim.
Sn Tinaz, NWS sirketinin odemeleri kafami karistirdi. aciklarsan sevinirim. Gecen donemlerde 1 er cent temettu odemis ve son temetusu ise 3 cent. Bu durumda hesaplamayi nasil yapmak lazim?
deniz43 den alıntıdır
Alıntı:
Geçen hafta açıklanan Dünya Bankası raporuna göre Türkiye, 440.9 milyar dolarlık toplam borcu ile dış borcun milli gelire oranında ise yüzde 59'luk bir oranla tüm ülkeler arasında dünyada ikinci sırada yer alıyor. (Bu alanda yüzde 65 oranla Arjantin birinci durumda bulunmaktadır.).Ancak borcun vade yapısında kısa vadeli borçlar/gsyih rasyosunda %24.8 rasyosuyla Türkiye açık ara dünya birincisi olarak yer alıyor
Gold mine sirketlerinden biraz para yaptim ama bu benim istedigim bu degil. Bir sirket buldum yatirim yapmaya 2024 yilinda uretime ve satisa basliyacak 3 milyar ton demir reservi var. Fiyati bugun 0.012 ye (AUD) firladi. Magnetite Mines Ltd bir incele istersen.
Son günlere benzer bir senaryo olmaz inşallah.Sabah çek yukarı öğleden sonra vur kafasına.
04 Aralık 2020 Cuma, 07:55:37
Güncelleme: 08:02:32
Pfizer 2020 aşı üretim hedefini yarıya düşürdü
Alman şirket Biontech ile birlikte koronavirüse karşı aşı geliştiren Pfizer, 2020 aşı üretim hedefini 100 milyon dozdan 50 milyon doza düşürdü.
https://www.bloomberght.com/pfizer-2...du-2269977-amp
cuma cuma sağlam bi satış yiyebilir borsa
6.80 den sonra sabit kur sistemi 7.80 hayırlı olsun.
7.77 den aşağı destek vermiyorlar ancak 8.30-40 üstü de yasak gibi...
Bakalım cephane ne kadar yetecek bu kez...