Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Tinaz kardes, iyi senet bulmussun. Bu kadar temettu veren sirketin degeri bu olmamali. Birde senet sayisi az. Gecen gun aldigin 10000 hisseyi adamlarin canini acitmis. 0.43 suan. Bir 20000 de buranin aksami bende destek atayim. yani 10000 , 10000.
    Hayirli olsun Hocanim,

Memnun oldum.

Bir sorum olacak, siz Aus.'da TSX hisselerini alabiliyormusunuz ?

Eger oyleyse, bir AUS. sirketi kurmayi, Turkiyeli ortaklari paydas etmeyi dusunurmusunuz ?

Bu konuyu calismanizi oneririm.

Ben Kanada'da senelerce Financial Advisor olarak calistim, omrum oldukca tum bilgi birikimi mi paylasirim.

Cok degerli yetiskin insan gucumuz var. Bizim insanimizi bu soygun sarmalindan kurtarmak en buyuk dilegim.

Saygi ile.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hayirli olsun Hocanim,

Memnun oldum.

Bir sorum olacak, siz Aus.'da TSX hisselerini alabiliyormusunuz ?

Eger oyleyse, bir AUS. sirketi kurmayi, Turkiyeli ortaklari paydas etmeyi dusunurmusunuz ?

Bu konuyu calismanizi oneririm.

Ben Kanada'da senelerce Financial Advisor olarak calistim, omrum oldukca tum bilgi birikimi mi paylasirim.

Cok degerli yetiskin insan gucumuz var. Bizim insanimizi bu soygun sarmalindan kurtarmak en buyuk dilegim.

Saygi ile.
    Bu arada, NSR sirketini takip listenize alin.

https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:NSR

https://nomadroyalty.com/corporate-presentation

3. Sn Tinaz, NWS sirketinin odemeleri kafami karistirdi. aciklarsan sevinirim. Gecen donemlerde 1 er cent temettu odemis ve son temetusu ise 3 cent. Bu durumda hesaplamayi nasil yapmak lazim?

4.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Tinaz, NWS sirketinin odemeleri kafami karistirdi. aciklarsan sevinirim. Gecen donemlerde 1 er cent temettu odemis ve son temetusu ise 3 cent. Bu durumda hesaplamayi nasil yapmak lazim?
    Bence dikkatli yapmak lazım.

Konuya Fransız olan ben ;)

bir SARKY tutturmuşum

duyuyorsun değil mi?

5. Gold mine sirketlerinden biraz para yaptim ama bu benim istedigim bu degil. Bir sirket buldum yatirim yapmaya 2024 yilinda uretime ve satisa basliyacak 3 milyar ton demir reservi var. Fiyati bugun 0.012 ye (AUD) firladi. Magnetite Mines Ltd bir incele istersen.

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Gold mine sirketlerinden biraz para yaptim ama bu benim istedigim bu degil. Bir sirket buldum yatirim yapmaya 2024 yilinda uretime ve satisa basliyacak 3 milyar ton demir reservi var. Fiyati bugun 0.012 ye (AUD) firladi. Magnetite Mines Ltd bir incele istersen.
    Tamam Hocanim.

Sagolun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •