07.04.2022
Satın alma ve temettü iki türlü güzellik.. Seneye 1 tl beklentim var.
Printable View
KCHOL.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,902 TL Teorik Fiyat: 38,898 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
KLKIM.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,4347826 TL Teorik Fiyat: 18,635 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
Halk arz 2021 mayıs ve tavanı bozmazsa ilk kez tavan kapatmış olacak.
Temettü hesaba düştü mü ?
KLKIM Konsolide 2022/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 70,766,369 #KLKIM
21.04.22
â¡ï¸Piyasa Değ.=2,564,500,000
â¡ï¸F/K=9.86
â¡ï¸PD/DD=3.59
â¡ï¸PD/EFK=14.99
â¡ï¸EV/EBITDA=11.03
Yıllık Değişim:
â¡ï¸Hasılat=%111
â¡ï¸EFK=%246
â¡ï¸Dönem Kar=%194
şirket iyi iş çıkarmış bu çeyrekte
Korkmadan toplanabilecek nadir hisselerden..Hem büyüme hem temettü var.. Benim için gelecek vadeden bir şirket ama sabrı olanlar için.
Tüm paydaşların bayramının şeker tadında geçmesini dilerim:hn:
2022 üç aylık sunumu youtube ta var ve çok mantıklı bir sunum olmuş.. Mardin fabrikası haziran başı devreye alınabilir ve o bile altı aylık bilançoya katkı sağlayacak deniyor.. Uzun vadeli sabırlı yatırımcılar için çok iyi gelecek vadediyor.. Ayrıca boya işininde gelişmesi bekleniyor.. Yurtdışı fabrikada projeksiyonda.
Aklınızdan çıkarmayın. Büyüme hisesinde önemli 2 kriter yazıyorum.
1- Yönetim kalitesi . ( Her anlamda)
2- Ürün kalitesi ( Alternatifi nerede ise olmamalı). Ürün fiyatını alıcı değil satıcı belieyebilmeli.
1997 den bu yana piyasada olduğum için artık piyasa hareketlerinden etkilenmiyorum.. Piyasa tabi çıkacak inecek.. Önemli olan kişisel çapınız.. Doların 40-41 lere gideceğini görerek bilerek hissede olacağım.. Ülkemiz borsası 7 yıl ve üstü yatırım yapanları (tabi doğru hissede) daima ihya etmiştir.. Yaşamış kazanmış biri olarak yazıyorum hisse satılmaz daima alınır.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, Kalekim için hedef fiyatını 30,30 TL olarak belirlerken, hisseyi "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesi ile araştırma kapsamına dahil etti07/06/2022 10:05:45
Olur mu?
Tüm hissedarların Kurban Bayramı kutlu olsun:byr:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.07.2022 tarihli toplantısında; Cezayir'de, bulunduğu bölgede kuru harçlar ve boya/sıva üretimi ve satışı yapmak üzere "Sarl HA Building Industry" ("Şirket") unvanı ile kurulu, sermayesine %50 oranında iştirakimiz bulunan Şirket'e yapılacak yatırımın mevcut global politik ve makroekonomik gelişmeler dahilinde değerlendirilmesi neticesinde; Cezayir pazarındaki yatırım koşullarındaki değişikliklerden dolayı, yerel üretimi baz alan önceki iş planlarının revizyonlarının incelenmesi ve mevcut yatırımın geldiği aşama gözetilerek, pazarda yerel üretimin beklenen ekonomik faydayı yaratmayacağı bu bağlamda diğer %50 yerel ortaklarla karşılıklı olarak mutabık kalınarak mevcut Şirketin tasfiyesine gidilmesine karar verilmiştir.
Cezayir'de ortak olduğumuz bu yurtdışı iştirakimiz için halka arzdan elde edilen gelirden bugüne kadar herhangi bir işletme sermayesi ihtiyacı karşılanmamıştır. Şirketimiz, Cezayir pazarına mevcut ihracat faaliyetlerine devam etmeyi planlamakta olup, söz konusu iştirakin tasfiyesi suretiyle işbu yurt dışı yatırımdan vazgeçilmiş olması, Şirketimiz kısa ve orta vadeli bölgesel büyüme planlarında bir değişiklik doğurmayacaktır.
Saygılarımızla,
Bugünkü satışın nedeni bu haberi bilenlerden mi acaba?
Bu hisse ile ilgilenen var mıdır? Gelecek projeksiyonU nedir?
Ayın 9'u benim için onemli. Bilançoya göre uzun vadeli yatırım düşünüyorum. Biraz ustten almak gerekecek ama katlanırız. Garantili olur. Kalekim kurumsal firma olarak tanınıyor. Zeynep BODUR ayak oyunları ile bilançoyu olduğundan farklı gösterirse zaten işe yaramaz, Kavga bekleyen bir durum bu. iyi gelirse okeyim.
potansiyeli yüksek olan şirketler içinde görüyorum. portföyümde arase ve atgy'nin yanına eklemeyi düşündüğüm bir hisse bu hafta içinde
181.355.399 tl 6 aylık kar... Güzel devam ediyor ve yanıltmadı.. Sn.Seda Yalçınkaya ile Sn. Genel Müdür sunum yaparsa ilgi ile izleriz.
14.75 TL halka arz fiyatı! Arz tarihindeki dolar kuru 8.33 TL... Yani dolar bazlı halka arz fiyatı 1.77 dolar... TL karşılığı bugünkü kur ile 1.77 x 17.95 = 31.77 TL! Türkiye de tekel diyebileceğimiz bir firma, sığ tahta... Ama speği AÇ!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu spek yakında devreder elindeki malı gider demedi demeyin.
Zibil gibi mal alacaklar spek senden
Çoh eylenecüühh çoohh…
Abi sana nasıl ulaşılır
Dolar bazlı halka arz değerine geldi.. Şimdi karar anı...
Kalekim kimyevi maddeler sanayi ve ticaret aş 24.661.800 9.029.972
15 mil dolar ağustos ayı net ihracatıdır. yaklaşık 270 mil. tl yapar, 3.çeyrek iyi bir bilançoya aday hissedir
Normal şartlarda 27-28 tl lere kadar gelmesi mantıklı olurdu ancak şahsen 33 tl altına inmesini beklemem.. İnerse alıcı olarak ballı kaymak olur.. Yatırımcı hissesi:ok:
Yanıldım ancak alım fırsatı olarak değerlendirmek lazım..Ben alıma devam ediyorum.. Hisse dokuz aylık yaklaştıkça toparlanacaktır.. Üretim maliyetleri her gün artıyor.. Haliyle mal fiyatlarıda artacaktır.. İhracata sıkı bir şekilde ağırlık verilirse şirket kendini hedge eder..:)
Uzun süredir takip ettiğim bir şirketti bir miktarla vira bismillah dedik bakalım.
Salı günü bilanço göndereceği açıklandı. İyi sonuçlar bekliyorum bakalım..