-
şirket iyi iş çıkarmış bu çeyrekte
-
Korkmadan toplanabilecek nadir hisselerden..Hem büyüme hem temettü var.. Benim için gelecek vadeden bir şirket ama sabrı olanlar için.
-
Bu kadar emin olma....

Originally Posted by
Alidelta
Korkmadan toplanabilecek nadir hisselerden..Hem büyüme hem temettü var.. Benim için gelecek vadeden bir şirket ama sabrı olanlar için.
-
Tüm paydaşların bayramının şeker tadında geçmesini dilerim
-
2022 üç aylık sunumu youtube ta var ve çok mantıklı bir sunum olmuş.. Mardin fabrikası haziran başı devreye alınabilir ve o bile altı aylık bilançoya katkı sağlayacak deniyor.. Uzun vadeli sabırlı yatırımcılar için çok iyi gelecek vadediyor.. Ayrıca boya işininde gelişmesi bekleniyor.. Yurtdışı fabrikada projeksiyonda.
-
Aklınızdan çıkarmayın. Büyüme hisesinde önemli 2 kriter yazıyorum.
1- Yönetim kalitesi . ( Her anlamda)
2- Ürün kalitesi ( Alternatifi nerede ise olmamalı). Ürün fiyatını alıcı değil satıcı belieyebilmeli.
-
1997 den bu yana piyasada olduğum için artık piyasa hareketlerinden etkilenmiyorum.. Piyasa tabi çıkacak inecek.. Önemli olan kişisel çapınız.. Doların 40-41 lere gideceğini görerek bilerek hissede olacağım.. Ülkemiz borsası 7 yıl ve üstü yatırım yapanları (tabi doğru hissede) daima ihya etmiştir.. Yaşamış kazanmış biri olarak yazıyorum hisse satılmaz daima alınır.
-
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, Kalekim için hedef fiyatını 30,30 TL olarak belirlerken, hisseyi "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesi ile araştırma kapsamına dahil etti07/06/2022 10:05:45
Olur mu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri