þirket iyi iþ çýkarmýþ bu çeyrekte
þirket iyi iþ çýkarmýþ bu çeyrekte
Korkmadan toplanabilecek nadir hisselerden..Hem büyüme hem temettü var.. Benim için gelecek vadeden bir þirket ama sabrý olanlar için.
Tüm paydaþlarýn bayramýnýn þeker tadýnda geçmesini dilerim![]()
2022 üç aylýk sunumu youtube ta var ve çok mantýklý bir sunum olmuþ.. Mardin fabrikasý haziran baþý devreye alýnabilir ve o bile altý aylýk bilançoya katký saðlayacak deniyor.. Uzun vadeli sabýrlý yatýrýmcýlar için çok iyi gelecek vadediyor.. Ayrýca boya iþininde geliþmesi bekleniyor.. Yurtdýþý fabrikada projeksiyonda.
Aklýnýzdan çýkarmayýn. Büyüme hisesinde önemli 2 kriter yazýyorum.
1- Yönetim kalitesi . ( Her anlamda)
2- Ürün kalitesi ( Alternatifi nerede ise olmamalý). Ürün fiyatýný alýcý deðil satýcý belieyebilmeli.
1997 den bu yana piyasada olduðum için artýk piyasa hareketlerinden etkilenmiyorum.. Piyasa tabi çýkacak inecek.. Önemli olan kiþisel çapýnýz.. Dolarýn 40-41 lere gideceðini görerek bilerek hissede olacaðým.. Ülkemiz borsasý 7 yýl ve üstü yatýrým yapanlarý (tabi doðru hissede) daima ihya etmiþtir.. Yaþamýþ kazanmýþ biri olarak yazýyorum hisse satýlmaz daima alýnýr.
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Ak Yatýrým, Kalekim için hedef fiyatýný 30,30 TL olarak belirlerken, hisseyi "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesi ile araþtýrma kapsamýna dahil etti07/06/2022 10:05:45
Olur mu?
Yer Ýmleri