72 altı kapanışlarda tekrar cort fullerim, göre göre gitmeye çalışıyorum çok güzel kar oldu iki gündür.
Printable View
1580 de acayip işlem olmuş
saatlikte hem macd hem mcginley aşağı geçti.
alırken kaşıkla, satarken kepçeyle.
Başkan yüklü lönk mü kaldın ne dediğin anlaşılmıyor düne kadar biz de lönk geldik, piyasa bu çıkacak düşecek doğru yönde olan kazanacak siyaseti temeli onu bunu hiç bir şeyi karıştırmaya gerek yok overalla bak artıdaysa kazandın eksideyse kaybettin ötesi berisi yok. Belki yarın full long olacağım ne bileyim ben.
vadeli de harbiden ikili dipin hedefine varıp aşamadı iyi mi.!!!
çok güzel oldu aslında .!!
bu ay bitti gençler gelecek aya bakalım.!!
şimdi ne oldu bu ay long mu kazandı short mu anlamadım ben.!!!
https://www.tradingview.com/x/rFrrBD5c/
şu kırmızı alan altı artık net belirleyici seviye...kapanış itibariyle son dönem short kasanlar KAZANMIŞ görünüyor.!!
bu ayki KRTİK REFERANS değeri bu.!!
tüm ihlalleri kırıncı bu buna da bilmek hatırlamak lazım gari.!!
Abi yeni bir sistem çalışıyorum, daha doğrusu mevcut sisteme yeni bir özellik eklemeye çalışıyorum. O nedenle geldim manuel takılıyorum az kontratla. Yani sistemsel ama sistem henüz kafamda koda dokülmedi.
Mekanik sistemime hala güvenmediğim için 15 kontratla kendi takılıyor, şu anda ise durumu 1577 long vermiş, en son sinyal bu ama kesin çarpılacak bence bak gör :D
Bu arada 1579 re short 3 cetona çıktık.
1566 bu düşüşte gün içi gelirse flat olacağım nihai hedefim, tabi güçlü geri dönüş vs görürsem artık rahatlıkla da kapanırım güzel vuruştuk, muhtemelen de Ekim vade aktif olana kadar hiç işlem yapmam artık.
X30 endeks harici kağıt bilmiyorum emlak konut diyorum.
Ayrıca hacı 146.800 civarı soldaki tepeden reversal olabileceğini market artıda iken zabanan da yazdım. Market üst kata çıkarsa buradan yapıştıracak.
İğrenç ötesi gerçekten. Hacı adam 15.000 poz kapatmış diyorsunuza iştinadrn yazdım. Bölge geçip boy atarsa aglatir direk sıfırlar. Gene gaos giriz Mart kaosu bitmiştir umarım kağıtlarin durumu meydanda.
Ocakta Şubat'ta market nerdeydi 7 ay oldu nerede..
sistemi yazmak o kadar zor değilde
gerçek poz. bağlayıp çalıştırmak daha zor :he:
bağlayıp 2 zararlı işlem yaptımı kapatıyorsun 1 ay sonra bir bakıyorsun para basmış ama sys artık canlıda çalışmıyor,
gene canlıya bağlıyorsun gene aynı şey :kahkah:
sistemin yanında kullanabilecek psikolojide lazım. :yes:
Yine de zaman zaman short pozisyon taşıyorum ama kolay kolay long taşımıyorum 22 marttan sonra.
Abi sen piyasayı benden 50 kat iyi biliyorsun. En az. E kod da biliyorsun canavar gibi. Aslında koda değil kendine güveniyorsun. Yaz stratejini 2 3 tane farklı sistemi bırak kazansın vallahi senin kadar piyasa bilsem 1 dakika manuel işlemle uğraşmam.
Ben senin bildiklerini öğrenebilmek için heder ediyorum kendimi buralarda :D
ha bu sistem ve türevleri olarak tam 12 tane yazdım. 1 tanesinin resmini koydum.
hala uygulayamıyorum.
https://i.hizliresim.com/crn2rpi.jpg
1 arkadaşın hesaptan canlı işleme başladı sistemler.
olmadı ben mıncıklayıp poz kapatıyorum.
2 ayrı hesaptan benim şifresini vs bilmediğim çalışacaklar bakalım
kaç gün uyabileceğim :he:
bizim borsanın neden adam olmadığını en net olarak gyo sektöründen görebiliriz...
en gözde reelde paraya para demeyen durmadan büyüyüen emlak sektörüne kağıt üzerinden yani borsada bakıyorsun nal topluyor....
gyo firmalarının edilen karı yok etme başka tarafa aktarmada üstlerine yok...
karadelik gibiler... karı nakiti bir şekilde sümen altı edip yok ediyorlar...
borsanın kalıcı yükselişi için edilen karın ortaklara belli bir oranda mevduat faizinin yarıusı kadar dağıtılmasxı gerekirki insanlar gelsinnn...
diğer tarafta %20 veren faiz öbür tarafta yıllık 1-2 bile vermeyen temettü sistemi niye riske girsin insanlar...
gyo reeline ve borsadaki durum çok net...
1580 kritik bir yer. Bakalım ne yapacak
80-85 arasını çok hacimsiz indik. Bakalım ne yapacak. DOW su koyvermezse geri toparlar diyorum
146 150....146250.....burayı gecemezse asagı vercek el mahkum...önemlı yer olmus saatlık ve 4 saatlık...üstune atarsa longcular rahatlar
bıst 30da 157600 destek asagısı sakat
Odas alım dedik sonuç. Abim hangi mali nereye sürmek isterse her türlü şartta sürüyor. Abim elindekileri şuan satiyo 2 vakte kadar cakacaktir satiyoarsa.
Dolar sıkışıyor ya yukarı 8.45'lere doğru hareket yapacak veya 8.28'e doğru kopacak. Borsayı da etkileyebilir hareketin yönü