Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 34/1004 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    sistemi yazmak o kadar zor değilde
    gerçek poz. bağlayıp çalıştırmak daha zor
    bağlayıp 2 zararlı işlem yaptımı kapatıyorsun 1 ay sonra bir bakıyorsun para basmış ama sys artık canlıda çalışmıyor,
    gene canlıya bağlıyorsun gene aynı şey

sistemin yanında kullanabilecek psikolojide lazım.
    Abi sen piyasayı benden 50 kat iyi biliyorsun. En az. E kod da biliyorsun canavar gibi. Aslında koda değil kendine güveniyorsun. Yaz stratejini 2 3 tane farklı sistemi bırak kazansın vallahi senin kadar piyasa bilsem 1 dakika manuel işlemle uğraşmam.

Ben senin bildiklerini öğrenebilmek için heder ediyorum kendimi buralarda :D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi sen piyasayı benden 50 kat iyi biliyorsun. En az. E kod da biliyorsun canavar gibi. Aslında koda değil kendine güveniyorsun. Yaz stratejini 2 3 tane farklı sistemi bırak kazansın vallahi senin kadar piyasa bilsem 1 dakika manuel işlemle uğraşmam.

Ben senin bildiklerini öğrenebilmek için heder ediyorum kendimi buralarda :D
    ha bu sistem ve türevleri olarak tam 12 tane yazdım. 1 tanesinin resmini koydum.
    hala uygulayamıyorum.

1 arkadaşın hesaptan canlı işleme başladı sistemler.
    olmadı ben mıncıklayıp poz kapatıyorum.
    2 ayrı hesaptan benim şifresini vs bilmediğim çalışacaklar bakalım
    kaç gün uyabileceğim
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. bizim borsanın neden adam olmadığını en net olarak gyo sektöründen görebiliriz...

en gözde reelde paraya para demeyen durmadan büyüyüen emlak sektörüne kağıt üzerinden yani borsada bakıyorsun nal topluyor....

gyo firmalarının edilen karı yok etme başka tarafa aktarmada üstlerine yok...

karadelik gibiler... karı nakiti bir şekilde sümen altı edip yok ediyorlar...

borsanın kalıcı yükselişi için edilen karın ortaklara belli bir oranda mevduat faizinin yarıusı kadar dağıtılmasxı gerekirki insanlar gelsinnn...

diğer tarafta %20 veren faiz öbür tarafta yıllık 1-2 bile vermeyen temettü sistemi niye riske girsin insanlar...

gyo reeline ve borsadaki durum çok net...

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ha bu sistem ve türevleri olarak tam 12 tane yazdım. 1 tanesinin resmini koydum.
    hala uygulayamıyorum.

1 arkadaşın hesaptan canlı işleme başladı sistemler.
    olmadı ben mıncıklayıp poz kapatıyorum.
    2 ayrı hesaptan benim şifresini vs bilmediğim çalışacaklar bakalım
    kaç gün uyabileceğim
    Arkadaşınıza söyleyin, telefonda sizi engellesin.[emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bizim borsanın neden adam olmadığını en net olarak gyo sektöründen görebiliriz...

en gözde reelde paraya para demeyen durmadan büyüyüen emlak sektörüne kağıt üzerinden yani borsada bakıyorsun nal topluyor....

gyo firmalarının edilen karı yok etme başka tarafa aktarmada üstlerine yok...

karadelik gibiler... karı nakiti bir şekilde sümen altı edip yok ediyorlar...

borsanın kalıcı yükselişi için edilen karın ortaklara belli bir oranda mevduat faizinin yarıusı kadar dağıtılmasxı gerekirki insanlar gelsinnn...

diğer tarafta %20 veren faiz öbür tarafta yıllık 1-2 bile vermeyen temettü sistemi niye riske girsin insanlar...

gyo reeline ve borsadaki durum çok net...
    Kerizleri koparıyorlar grafikler tarihi dibi kazıyor.. şuan keriz silkelendigini düşünüyorum..

Ev fiyatları yılardır kaça katladı meydanda.. mal meydanda..

Borsa keriz koparmakla ugrasadursun 3+1 daire almaya çıktığında yeni evler 1 milyon üzeri..

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    sistemi yazmak o kadar zor değilde
    gerçek poz. bağlayıp çalıştırmak daha zor
    bağlayıp 2 zararlı işlem yaptımı kapatıyorsun 1 ay sonra bir bakıyorsun para basmış ama sys artık canlıda çalışmıyor,
    gene canlıya bağlıyorsun gene aynı şey

sistemin yanında kullanabilecek psikolojide lazım.
    abı bence 2.3 kontratla bı ay denenır...kar varsa az cok duruma gore bıray daha.....2.3 ay az konratla denenır kar dıyelım 200tl bırak calıssın ....sonra 1yıl ort alınır bakılır....kazanç varsa calıssın tabı kı 10 kontrat altı sonra yukselır
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. 1580 kritik bir yer. Bakalım ne yapacak

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    1580 kritik bir yer. Bakalım ne yapacak
    Bence geçemez dedim bastım cortu 5 ceton cort. xD

Sayfa 34/1004 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz