1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Umarım verir...
Endeksle çok alakam yok, zayıfladığı yer belliydi ve kısaldım ama erken kapadım...
Vade sonu ters harekete maruz kalmamak için...
Kovaladıklarımı biliyorsun... Gözüm uzun vade için hergün favorimde...
Ama çeliklerin verdiği ve vereceği fırsat şu an en çok ilgilendiriyor beni...
Hikaye bitti mi çeliklerde? Kesinlikle hayır...
baktım kazanamıyorum piyasadan markete gittim %35 indirim var diye dört tane sarışın aldım tadına bakmak için yeni ürünün
Hem de borsadaki hisselere de katkımız olsun istedim 😀😀😀
Bunu niye yazdım bu özellikle tahta yapıcılar kafadan kırık ve Zafer sarhoşu
Yüzde 1 aşağıda beklerken pasifte vermediği malı yüklü enayi ben almak için bekliyorum vermiyor ama 4-5 gün geçiyor en az %5 aşağısına bugün her gelene dağıtıyor
Bunlar ayık kafa işi değil bas mal kucağıma kurtul değil mi
ankarada yaşayanlar bilirler. 5 dk da bir vızır vızır çakarlı korumalı resmi araçlar geçerler. değerleri milyonluk.
şimdi bir de resmi dairelerden çıkan en az 600-700 binlik audi bmw mercedesler türedi. bunlar şahıs malı. resmi plaka değil.
arkadaş çok önemli üst kurullar hariç, diğer kurumlarda daire başkanları bile en fazla 15-18 bin alıyor. başkan en fazla görevlerle birlikte 25 bin alır.
bu paralar nereden geliyor?
audentes Fortuna iuvat
Bu sorunun cevabı yok. Hiç bir zaman da bu sorunun cevabını alamayacağız. Bir daire başkanı yeni 5 kasa BMW ya da A6 alabiliyorsa kendi parası var der geçersin ama neredeyse tüm daire başkanları altında en az 600-700k araba ile geziyorsa o zaman…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son dakika... MSB açıkladı! "Türk askeri Afganistan'dan dönüyor"
Yer İmleri