Yuzde 15+ i alamadilar bakalim eksi ne kadardan korudular kendilerini
Printable View
Altin fonu ykt var satilmalimi
Yoksa bekleyimmi
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ipvdeki zararım nasıl hesaplanacak? Diyelim ki bugün m.banka kuru 12,60 oldu. Dünkü 17,50 idi.dielim ki ipvdeki tutarim 50.000 olsun
Mrkz kur belli olsun sast 15.30 da bekle burda oran aciklanir
Hesaplamasan daha iyi %35 dusM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yokmu fikir veren son 7 dakkaM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu kadar düşüş olduktan sonra satıp TL'ye geçmek zararı kesinleştirir.
Halbuki şu anda elde bir mal var
Malın değeri düşerde çıkarda.
Elde TL olmasındansa mal olmasını tercih ederim şahsen.
Oyle gibi 15.30 merkez kur ciksin belki biraz dusebilir 35 degilde 30 olabilir
Bugun 6 saatlik ort alicak merkz sonra hesaplayip aciklayacak 15.30 da orani
Gormesek daha iyi fena zararimiz var
Ya dolarin cikis sebebi dıj gucler degil miydi?
Dunku aciklama dij gucleri nasil ikna etti de tl ye olan savasi bitirdiler?
Yani abd dolarini bozup bu yeni sistem mevduata koymaya mi ikna oldu?
Anladım üstadım buradan sonuna kadar riske girerim diyorsun, bakalım bu paketin ayrıntıları ne olacak.
Zaten geçen gün borsaya taban yaptırmalarından anlamalıydık, önceden haber alanlar sattı büyük ihtimalle.
O gün yabancı fonların yarısına satış verip sonra iptal etmiştim, demek ki ilk verdiğin kararı uygulayacaksın.
Bir darbede borsadan geliyor, dolar düşünce fırlayacak gibi yaptı ama yine düşüyor, hangisinde ortalama düşüreceğimizi şaşırdık, çift taraflı vurdular resmen.
Ustadim ben ijc yi niye aldim?
Dolar aldim aslinda👍👍👍👍
Borsadaki dusus suni diye dusunuyorum
Bilerek dusuruyorlarki dolarsan cikan biste akmasin diye
Neden?
Amac seni yeni sisteme sokup parani bir yil kilitlemek!
Suan piyasaya bakinca en mantiklisi yeni mevduat sistemi geliyor demi
Iste amacta bu
en az 3 ay vadeli olacakmış hesaplar.
vadeden önce kapatılırsa vadesize dönecekmiş.
hergün saat 11de mb kur açıklayacakmış.
bakalım ne faiz teklif edecekler 3 aylıklara
bu hesabın faizine de stopaj ödenmeyecekmiş.
faizde minimum mb politika faizi olacakmış, daha fazla teklif edilebilecek demekki.
Saat 13.30 a kadar cevap gelmedi satmadim ykt kaldiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur borsayı çıkarıp yukarıdan millete mal verdiler, şimdi hem dolar hem borsa düşüyor
millet panikle satıp yeni sisteme geçsin diye, iyi yapmışsın üstad şu an nakit olsa ben de sağlam hisselerden biraz alırdım
gerçi elimde zaten zararda olan boş beleş hisseler var, her taraftan zarar ettik bir hafta içinde.
bizim tahvil kısa-uzunlarda dusus var sanırım -%1.5 gibi
Benim anlamadığım bankalar makası neden bu kadar yüksek tutuyor
2 inci devreyide kesti
Devre sonu %10 a gider
Amma cokerttiler be
Sabah cogu hisse tavan acti simdi tabandalar
Ac kopekler doymadi hala
yapıstırır faize adam bistten hısse mi kovalayacak
ben de öyle hissediyorum da, soru şu; döviz neden düşüyor? cazip bi teklif var insanlar döviz satıyor, cazip teklif ne? garantili döviz geliri, iyi ama döviz düşünce cazip teklif ortadan kalktı %14 faize mecbur razı olacaksın demektir, neden razı olacaksın? çünkü enflasyon yükselmiyor, neden yükselmiyor? çünkü döviz düşüyor: ) lisedeki karmakarışık havuzlu çobanlı koyunlu matematik problemleri gibi, bunların kurnaz planında kaçırdığımız hileli bi ayrıntı var ama..aklı eren varsa anlatsın bi yav. madem bu kadar kolaydı koca avrupa amerika bunu neden uygulamıyor?