-
Anladığım kadarıyla millet kapış kapış yabancı fon ile dün BIST'te en çok değer kaybeden hisse fonlarını alıyor.
-
-
Ben para basılmadıkça veya ek vergiler gelmedikçe gelir vergisi muafiyeti ve dolarda artış kadar farkı devletin vereceği sistemi sürdürülebilir bulmuyorum. Bugün yabancı fonlar yetirince eksi getirecektir tahmini %30-35 arası artık olan oldu burlardan daha aşağı kurun da düşmeyeceği belli olursa yarından itibaren az az artılar ile yabancı fonlar kendi dayanak varlıklarına göre yola devam eder. Ben bir günde %30 zarar edip ana paradan eksiye düşünce bu fonları bozmam beklerim. Yatırım tavsiyesi değildir herkes düşünüp kendi kararını versin.
-

Originally Posted by
ActuallyMelik
Anladığım kadarıyla millet kapış kapış yabancı fon ile dün BIST'te en çok değer kaybeden hisse fonlarını alıyor.
Tum parami yabanci fonlara dagittim
Bu dusus firsati bir daha gelmez diye dusundum
Umarim hata etmemisimdir
-

Originally Posted by
Econfin
Kara çocuk tebrikler.

Originally Posted by
Econfin
Bu adam ermiş :
Tsklr kardesim
-

Originally Posted by
onurbey
Milletin dolarini ucuzdan topladilar

Saygilar.
Guzel tespit ama eksik
Gece tepeden verdiler sabah dusukten topladilar
-

Originally Posted by
SAW
Soğandaki 11-12 fiyatlamaları panik satışlarından öte bir şey değil, rezerv açığını kapamak için MB bile bu fiyatlardan alıcı olacaktır. Kanımca bugün yarın 14-14,50 civarına oturacaktır. Yarın yabancı fonlardan nasıl zarar edeceksek, bugün alım yaparak ertesi gün güzel kar bırakacağı kanısındayım. AES alacağım yanına da bir gümüş fonu koyayım diyorum ama daha seçemedim.
Hımmm diyelim ki 12 altını ben fon alış emri girmeden tekrar gördü bende soğan alırım her yemeğe lazım değil mi?
Ustadim haklisiniz
Ben de bir karma sepet yaptim
Aes ilavesi de yaptim
Gumus fonu almiyorum baya cikti
Ons atak yaparsa biraz cekilebilir diye dusundum.
Mevcut
Yay
Aes
Ijc
Tte
Olacak.
Ytd
-

Originally Posted by
Webster
Tum parami yabanci fonlara dagittim
Bu dusus firsati bir daha gelmez diye dusundum
Umarim hata etmemisimdir
hepsiyle girmek riskli değil mi üstad, ben de elimdekilere birer miktar ekleme yaptım ama yarın bir gün projenin detayları gelince millet tekrar satışa geçerse diye düşündüm.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri